Fener'i Avrupa'ya Almadılar!..

OZZY_1999

New member
Reaction score
0
FENER'İ AVRUPA'YA ALMADILAR!..

Avrupa’nın en popüler 50 takımı klasmanına Fenerbahçe’nin de girmesi gerekiyordu. Ancak İsviçreliler, “Şükrü Saracoğlu Stadı Asya’da” diyerek Sarı Kanarya’yı klasman dışında tuttu

İsviçreliler, Avrupa’nın maç başına en çok seyirciye oynayan takımı konusunda bir çalışma yaptı. Julien Mouquin imzalı araştırmaya göre 2007-2008 sezonunda dünyanın en zengin takımı, Şampiyonlar Ligi şampiyonu ve Premier Lig şampiyonu unvanlarının sahibi Manchester United, Old Trafford’da oynadığı 19 lig maçında tribünlere ortalama 75 bin 691 taraftar çekerek Avrupa kıtasının en popüler takımı unvanına da sahip oldu. Kırmızı Şeytanları Borussia Dortmund (72 bin 567), Real Madrid (72 bin 121) ve Bayern Münih (69 bin) takip etti.

F.BAHÇE AVRUPALI DEĞİL

Buraya kadar her şey normal. Anormallik Julien Mouquin’in “www.cartonrouge.ch” internet sitesinde Türk düşmanlığını itiraf ettiği şu sözlerle dışa vuruldu: “Aslında ortalama 30 bin taraftara oynayan Fenerbahçe’nin de Avrupa’nın en popüler 50 takımı arasına girmesi gerekiyor. Ancak Şükrü Saracoğlu Stadı, Boğaz’ın Asya yakasında olduğu için Fenerbahçe listeye alınmadı. Çünkü ben Avrupa klasmanı yaptım”. Buram buram Türk düşmanlığı kokan bu ifadeye göre Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi’nde çeyrek final oynamasına rağmen bir Avrupa takımı değil. Julien Mouquin’in aynı mantığına göre, Beşiktaş ve Galatasaray doğrudan Avrupalı.

NOT:KONUDA ART NİYET YOKTUR SADECE HABER PAYLAŞIMI ART NİYET ÇIĞIRTKANLIGI YAPMAYALIM LÜTFEN

dediler Fener'i almadılar Avrupa’nın en popüler 50 takımı klasmanına Fenerbahçe’nin de girmesi gerekiyordu...

Asyalı dediler Fener'i almadılar
Avrupa’nın en popüler 50 takımı klasmanına Fenerbahçe’nin de girmesi gerekiyordu. Ancak İsviçreliler, “Şükrü Saracoğlu Stadı Asya’da” diyerek Sarı Kanarya’yı klasman dışında tuttu

İsviçreliler, Avrupa’nın maç başına en çok seyirciye oynayan takımı konusunda bir çalışma yaptı. Julien Mouquin imzalı araştırmaya göre 2007-2008 sezonunda dünyanın en zengin takımı, Şampiyonlar Ligi şampiyonu ve Premier Lig şampiyonu unvanlarının sahibi Manchester United, Old Trafford’da oynadığı 19 lig maçında tribünlere ortalama 75 bin 691 taraftar çekerek Avrupa kıtasının en popüler takımı unvanına da sahip oldu. Kırmızı Şeytanları Borussia Dortmund (72 bin 567), Real Madrid (72 bin 121) ve Bayern Münih (69 bin) takip etti.

F.BAHÇE AVRUPALI DEĞİL
Buraya kadar her şey normal. Anormallik Julien Mouquin’in “www.cartonrouge.ch” internet sitesinde Türk düşmanlığını itiraf ettiği şu sözlerle dışa vuruldu: “Aslında ortalama 30 bin taraftara oynayan Fenerbahçe’nin de Avrupa’nın en popüler 50 takımı arasına girmesi gerekiyor. Ancak Şükrü Saracoğlu Stadı, Boğaz’ın Asya yakasında olduğu için Fenerbahçe listeye alınmadı. Çünkü ben Avrupa klasmanı yaptım”. Buram buram Türk düşmanlığı kokan bu ifadeye göre Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi’nde çeyrek final oynamasına rağmen bir Avrupa takımı değil. Julien Mouquin’in aynı mantığına göre, Beşiktaş ve Galatasaray doğrudan Avrupalı
.

akşam haber7

Bizim Böyle Katagorilere İhtiyacımız Yok, Biz Çıkar Topumuzu Oynarız, Elimizden Gelen En İyisini Yaparız, Listeye Göre Oynayacak Halimiz Yok...

Fener asya yakasında diye böyle bir çifte standart olmaz yaa yazık ya ne yapsalar Avrupaya yaranamıyorlar,

bize futbol oynanmayan Kanada'nın Futbol anketleriyle,Almanya'da 10000kişi ile yapılmış Avrupanın en sevilen takımı anketiyle gelmeyin,İsviçre bib yaptıgı anketle hiç gelmeyin.altta arkadaşın da dediği gibi biz çıkar topumuzu oynarız,en iyisini yapmaya çalışırız..artık İsviçrenin Fb ile ilgili nasıl yarası var orasını da bilemeyeceğim

adamlar türk düşmanı olduklarını belirmişler zaten ayrıca gs liler hep sürekli dandik sıralamalarla ugraşıyor herkese en güzel cevabı verdik biz THE RISING SUN OVER EUROPE en büyük FENERBAHÇE

Gerzeğin biri bizi popüler listesine yazmadı diye popülaritemizde bir eksilme olmaz arkadaşlar bizim klasımız ortada. takmayın bu tür haberleri kafanıza.

dediler Fener'i almadılar Avrupa’nın en popüler 50 takımı klasmanına Fenerbahçe’nin de girmesi gerekiyordu...

Asyalı dediler Fener'i almadılar

F.BAHÇE AVRUPALI DEĞİL
Buraya kadar her şey normal. Anormallik Julien Mouquin’in “www.cartonrouge.ch” internet sitesinde Türk düşmanlığını itiraf ettiği şu sözlerle dışa vuruldu: “Aslında ortalama 30 bin taraftara oynayan Fenerbahçe’nin de Avrupa’nın en popüler 50 takımı arasına girmesi gerekiyor. Ancak Şükrü Saracoğlu Stadı, Boğaz’ın Asya yakasında olduğu için Fenerbahçe listeye alınmadı. Çünkü ben Avrupa klasmanı yaptım”. Buram buram Türk düşmanlığı kokan bu ifadeye göre Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi’nde çeyrek final oynamasına rağmen bir Avrupa takımı değil. Julien Mouquin’in aynı mantığına göre, Beşiktaş ve Galatasaray doğrudan Avrupalı
.

akşam haber7

daha büyük yaz hocam daha çok tahrik edici olur

ezeLi rakibimiz de oLsa bi yabancının fb'yi böyLe dışLamasını hoş göremeyiz..
senin kendi kıytırık Listende Gs'yi de ben kabuL etmiyorum,öyLe basit ListeLerde Gs'nin adını kuLLanmayın Lütfen..

ezeLi rakibimiz de oLsa bi yabancının fb'yi böyLe dışLamasını hoş göremeyiz..
senin kendi kıytırık Listende Gs'yi de ben kabuL etmiyorum,öyLe basit ListeLerde Gs'nin adını kuLLanmayın Lütfen..

tebrik ederim hocam ortamı germenin bir anlamı yok arkadaşlar

oldu olacak Fenerbahçeyi şampiyonlar liginede almayın
ankete kaç kişi katılmış ve ne kdr dogru buda bi merak konusu

Biz Avrupalıyız Zaten En Büyük Ve Harbi Avrupalı Galatasaray

bunun adına terbizyesizlik denir..
Gs liıyım ama zoruma gitti..
böyle gs li olupta kışkırtıcı mesaj yazanlara anlam veremiyorum

adam ırkçılık yapmış...

açık açık bunuda belirtiyor.. olayı büyütüp sanki UEFA almamış gibi bir ortam hazırlanıyor..

almamışsa almamış.. onun almadığı listede bugün izlediğim şampiyonlar liginde atılan en güzel 3 gol fenerbahçeye ait... onlar almamışlar diye ah vahmı edelim.. Sporla ırkçılık yapıyor. Bunu bazı gsli arkadaşlarımız çok iyi şekilde idrak ederek mesajlarında belirtiyor...Teşekkür ederim ayrıca onlarada ..

ama bazı gsli ibrahimler hala bunu anlıyacak şekilde spor bilgisine sahip değiller. Sahip olmadıkları içinde kışkırtıcı mesajlar yazıyorlar. GSİbrahim haber çok hoşuna gittiyse tek bir soru soracam... Kına lazım mı ?

ırkçılık Yapılmasıyla ne alakası var kınalı kardeş rebaka adamlar haklı olabilirler,neden her konuda siz haklı olmak zorundamısınız.futbol bilgisine gelince sırf karşıdaki insanları rencide etmek amacıyla ve forumda fenerli guruba hoş görünmek istemişsin kınalı kardeş.

Kabul etseler de etmeseler de Fenerbahçe Avrupa'nın bütün futbol organizasyonların oynuyor.. Champions League, Uefa Cup.. Bu kupalara katılımını engelleyebilirlerse işte ozaman Fenerbahçe'yi ve diğer Türk takımlarını Avrupa'dan saymayıp bu takımların arasına almazlar.. O da zor tabi :melek

Geri