Fener'e Kötü Haber!

UmitcanKHO

New member
Reaction score
0
Ne Manita Ne ARaba , Saçı Sarı Kendi Kara Trabzon'
Fenerbahçe'de, Turkcell Süper Lig’de Hacettepe ve Şampiyonlar Ligi’ndeki Porto maçları öncesi sakatlıgı devam eden Brezilyalı futbolcu Edu'dan kötü haber geldi.

Teknik Direktör Aragones'in hafta sonu oynanacak olan Hacettepe maçında riske sokmak istemedigi Edu'nun sakatlığının tam olarak geçmedigi bu nedenle de Porto maçında da oynamasının zor olduğu ögrenildi.

-ARAGONES ÇÖZÜM ARIYOR-

Gaziantepspor maçında aldıgı darbe sonrası sağ ayak tarak kemiginde çatlak ve sağ baldırında ödem tespit edilen Edu'nun ağrıları da hala devam ediyor.

Brezilyalı futbolcuyu, Şampiyonlar Ligi’nde gruptaki ilk maçında oynatmayı planlayan Teknik Direktör Aragones'in ise doktorların Edu için verdiği oynayamaz raporu üzerine savunma hattı için yeni arayışlara girdiği öğrenildi.

MARATON.COM.TR/ ÖZEL​

alla hallah biz ne yapıcaz artık luciano sakatlandı gitti kemal öle apiah öle nereye kdar

bişe olmaz edunun yeri raat dolar....
alternatifler: Önder , Yasin , Can

bir fenerli olarak üzüldüğüm söylenemez onun yerine aslan gibi can arat war

Edunun Olmamasına Bi Yandan Sevindim Gerçekten Çok Şanssız Bir Futbolcu
CL Maçlarında Çok Şanssızdı Gecen Sene O Yüzden Tedirgin Olabilirdi... İlk
Maç Oynamaması Avantaj Bence :) Şaka Degil Gercekten Hic Olmazsa İlk
Macı Seyreder Nerde Duracagini İyi Tespit Eder Diğer CL Maçlarında :D

Edunun yerini can daha ıyı gorev yaptıgını bılıyorum en azından :D aragonesde ogrenır zamanla :D

nyseeee ben bı fenerlı olarak 1 -0 yenık baslamamayıda ii bişi olarak goruyorum :D

saka bı yana olmaması cok kotu be hacıM

Edu'nun yerinde Yasin oynayacaksa Fener'in i$i çok zor..Fener'in Lig maçında dikkat ettimde Yasin ayağında top tutamıyor top kontroLü yapamıyor bir kere..
Can Arat oynasın bence ama onunda tecrübesi yok.

Geri