fenere ikinci red!

blisan2000

New member
Reaction score
0
Sinan Bolat'tan Fener'e ikinci ret

Volkan Demirel'i göndermeyi düşünen Fenerbahçe, Sinan Bolat'la ilgilenmeye devam ediyor. Belçika'nın Standard Liège takımında gösterdiği başarılı performansın ardından millî takıma kadar yükselen Sinan Bolat, sarı lacivertlilerin teklifine 'Hayır' demeye devam ediyor.

Sinan Bolat'ın geleceğini Gazette des Sports isimli Belçika gazetesine değerlendiren menajeri Eriş Kısmet, "Fenerbahçe'nin ilgisi gayet somut. Ancak bunun ötesine geçilemeyecek. İstanbul kulübünün ilgi göstermesi çok memnun edici. Ancak Standard'dan ayrılmak, Sinan'ın kariyer planları arasında yeralmıyor" diye konuştu. Kısmet, Sinan'ın Liège'de henüz öğrenecek çok şeyi olduğunu belirtti.

Adım adım yol almak istiyor...
Transferi hakkında aynı gazeteye konuşan 20 yaşındaki kaleciyse, günün birinde bir Türk takımında forma giymenin müthiş bir hayâl olduğunu; ancak etap etap ilerlemeyi tercih ettiğini dile getirerek, "Geçtiğimiz transfer döneminde Standard ile yalnızca 6 aylığına anlaşmamıştım" dedi.

Sinan Bolat, Mayıs ayında yaptığı açıklamada Fenerbahçe'den teklif aldığını doğrulamış; ancak benzer gerekçelerle reddettiğini söylemişti.

kaynak:internetspor.com

Volkan hiç bir yere gitmiyor.Ne taraftar nede yönetim Volkan'nın gitmesini isitiyor.Polimiğe gerek yok.
Daum la anlaşamıyor olabilir.Önemi yok çünkü getire getire Enke'yi getiren bir teknik diröktöre kalmaz bu işler.

Geri