Fener'e büyük ayıp!

Newwave

Altın Üye
Reaction score
0

Fener'e büyük ayıp!

abmq8n.jpg

Fanatik Gazetesi'nden Fenerbahçe ayıbı!

Fenerbahçe'nin dün Arsenal'e 5-2 yenilmesinin ardından yazılı ve görsel basın üsluplarını sertleştirdi.

Aragones ve futbolcuları ağır bir dille eleştiren gazeteler ve internet siteleri olayı biraz abartınca ortaya bu tablo çıktı..

2wmkk0o.jpg

Tüm Türkiye olarak üzüldük ve biraz sinirler gerildi ama soğuk kanlılığımızı kaybetmemeliyiz.

Kaynak

hakketen ayıp ya azizciğim görmssin

Walla kım olsa o hareketi yapardı bence 10 saniye arayla 2 gol yiyen bir defans turkıye lıgınde rastlamadım hıc ılk defa goruyorum bu yasımda

Kendilerinden beklenen üslupta buydu zaten.Yalan haberler yaparlar hesap soran yok.Bu tip başlıklara hesap soran yok...Tabi ki çok üzgün durumdayız ancak bu tip başlıklar cezasını bulmalı

yakistiramadim dogrusu böyle habermi olur :saskin

Bir galatasaraylı olarak fenerbahçe de Türk sporunun Türk futbolunun köklü güzide bir kulubüdür yapılan haksızlıktır
basın ahlakından uzak etik değerlere aykırı bir harekettir bu tip yayın yapan medya kuruluşlarını kınıyorum.

Taraftarımız hukuki yollara başvuracak

24l0lk3.jpg

Fanatik Gazetesi'nin 22 Ekim 2008 sayılı nüshasında, birinci sayfadan Fenerbahçe-Arsenal maçında çekilmiş bir fotoğrafı yayınlanan taraftarımız Gülay Çetin, kulübümüze yazılı başvurarak fotoğrafı çeken ve yayınlayan basın kuruluşu kınadı. Kulübümüze kendi imzasıyla yazılı bir açıklama da gönderen Gülay Çetin, bu yayımla ilgili hukuki yollarda başvuracağını bildirdi. Taraftarımız Gülay Çetin'in yazımlı açıklaması aynen şöyledir:

"Sayın Fenerbahçe Spor Kulübü Yönetimine,

22.10.2008 tarihinde Fanatik isimli spor gazetesinin manşetinde oldukça çirkin diye tabir edeceğimiz bir başlık atılmış olup iznim olmadan maç sırasında çekilmiş fotoğrafım gazeteye ön sayfadan konulmuştur. Bu hareketleriyle hem kulübüm, hem takımım, hem de taraftarlarımıza yönelik oldukça aşağılayıcı ve hakaret vari bir yol izlenmiştir.
İznim dışında çekilmiş ve gazeteye konmuş olan resminin kesinlikle ne Fenerbahçe taraftarına, ne Takımıma, ne Yönetim Kuruluna, ne Başkanıma ne de Teknik Heyete yönelik olmadığını belirtmek isterim. Yaptıkları saldırılar kendilerinin ne kadar insanlıklarından ödün vereceklerinin en güzel göstergesi. Maç sırasında gelişen ortamdan dolayı sinirlerime hakim olamadan yapmış olduğum bu hareketi çekerek beni hem kendi kulübüm ve taraftarlarımın önünde hem de ailem ve tanıdığım insanların önünde rencide edici bir şekilde kullanan sözkonusu gazete ve yazı işlerini kınıyorum ve haklarında bizzat ve kulübüm dahilinde hukuki prosedürü başlatacağımı belirtmek isterim.
Düşmanlıklarını her fırsatta dile getirmekten kaçınmayan ve özgürlükten bahseden bir basın kuruluşunun, insanların özel ve sosyal özgürlüğüne müdahale etmeleri, insanda özgürlük kavramının kime ve neye göre belirlendiği sorusunu akıllara getiriyor. Bilinçsiz bir şekilde kullanılmış olan bu resimle beni kendi kulübüm ve taraftarlarım, ailem ve sosyal hayatım üzerinde madden ve manen ne kadar güç durumda bıraktıklarının bir şekilde kendilerine anlatılması gerek.
Bu ismi lazım değil gazetenin attığı manşetle benim resmimi koyarak ortaya çıkardıkları oldukça seviyesiz ve çirkin denen durumdan dolayı ben ne taraftarlığımdan ne de FENERBAHÇELİ olmaktan utanıyorum, utanmayacağım da ve yarın yine maça gideceğim, takımımı destekleyeceğim. Bizim taraftarlığımız sizin çirkin emellerinize olmayacak kutsaldır. Asıl utanması gereken insani vasıflara sahiplerse bu fotoyu çeken Ali Kemertaş ve çirkin başlığı atan ve yayımlayandır. Basın Konseyi de umarım bu duruma sessiz kalmaz ve olayın ne denli çirkin boyutlara gelebileceğini anlayarak gereken tedbirleri alırlar.
Kulübümden ve Sayın Başkanımız Aziz Yıldırım'dan, taraftarlarımızdan böyle çirkin bir şeye alet edildiğim için özür dilerim. Saygılarımla.

Gülay Çetin
Fenerbahçe Taraftarı"

Fenerbahce.org

e yuh artık yani..
Türk Basınının seviyesini -varsa tabi- gösteren bi 'kapak' oLmuş..
EmbesiL Fanatik..

ßende ßi GalataSaraylıyım ama ßu hiçte doğru ßi haßer anLayışı değil..zaten futßoLdan anLayan çoğu insan Fanatik Fotomaç FotogoL gißi gazeteLerin inanıLması güç haßerler yaptığını ßiliyo..ama ßu hiç doğru değiL RezaLet..

Fanatik biraz abartmış...

yuh daha neler artık o nasıl bi fotodur ya onu düşünüpte oyle bi başlık yazanların ........ tamam takım kötü adam kötü ama bukadar da düzeysiz olunurmu ya sırf gazete trajı için ayıp ayıp

Yakında ManşetLerde KüfürLere De RastLarız...

TribünLerde Küfürü AzaLtaLım Diye ÇabaLayanLar AsıL GeriLimi TırmandırıyorLar...

BakaLım Daha NeLer Görecez!!! :eek:ut:

Bu yıl FENER BAHÇE çok dağınık ve çok yenilgi oldu bn her maçı takip edemiyom ama arsenal maçına baktım defans gerçektende zayıflık yaptı

ama ardı gelmemek dileğiyle fenerbahçe nin hep arkasındayız

yorum yapmaya çalıştım

_saygılar_

önemli olan bu hareketin kime yada neye yapıldığı değil..

bu hareket fotoğraf olarak kaydedilmiş ve fotonun üstüne Fenerbahçe'yi kızdıracak ve aleyhine olacak bir manşet atmışlar..

bu gazete şerefsizin önde gideni..

!............!..............!...............!..............!.............!.............!.............!...........!

Geri