Fener'e İyi Haber!!! Chelsea Sorunlu!!!

• Konbuyu başlatan SiR ReaLiST
  • Başlangıç tarihi
S

SiR ReaLiST

Guest
Jose Mourinho’nun ayrılmasından sonra Chelsea Teknik Direktörü olan Avram Grant’la futbolcuları arasında ciddi sorunlar yaşandığı belirtildi. Özellikle geçtiğimiz ay Kaptan John Terry ile Grant’ın yardımcısı Hollandalı Henk Ten Cate’in idmanda küfürleşmesi, bardağın taştığının göstergesiydi. İdman programlarını hazırlayan Cate’in sistemini beğenmeyenler arasında Terry’nin dışında Frank Lampard ve Didier Drogba başı çekiyor. Grant’ın idman sistemini beğenmediğini medyaya açıklayan Drogba’nın sezon sonunda Chelsea’den ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor.

chelsea001_1603.jpg

Taraftarlar da tepki gösteriyor

Grant’ı sevmeyen sadece futbolcular değil. Taraftarlar da İsrailli hocadan hoşlanmıyor. Öyle ki, 6-1 kazanılan Derby maçında bile, “Bizim kuklaya değil, bir menacere ihtiyacımız var” yazılı pankart açarak, tepkilerini ortaya koydular. Bütün bunlara karşın, idari menacer Kenyon, Grant’la 4 yıllık sözleşmeleri olduğunu kaydedip, Şampiyonlar Ligi’nden elenseler bile takımın başında kalacağını açıkladı. Bu arada daha önce çeşitli kez Türkiye’ye tatile geldiğini söyleyen Grant, “İnsanlar çok konuksever, ancak bu kez bize pek hoş bir karşılama yapmayacaklardır” dedi.

Kaynak: Fanatik 16.03.2008

yine de büyük takım fenerin çok çaba göstermesi lazım

inşallah bizim maç zamanı daha kötü olurda burada atarız birkaç tane gol

bunun fener e iyi bir haber olması açısından ne alakası var anlamadım ama..:D

Şu Kezman Eski :Kezmanlığını Gösterir Allah yüzümüzü Haklı çıkarır inşallah kezmana bu maçta çok güveniyorum..

umudu olan varsa söyleyim bıraksınlar umudu

Bişey Fark etmez

Yedekleri biLe yıLdızLar TopLuLugu

Manchester ve İnterin yedekleride yıldızlar topluluğuydu ama Fenerbahçe onları yendiğinde yedek takımı yendi diye herkes dalga geçmişti ne hikmetse.Bunlarında sonu Sevillanınki gibi olacağa benziyo
:durdurun

umudu olan varsa söyleyim bıraksınlar umudu

Bence sen buraya şu anormal mesajları yazmayı bırak bizim umudumuzu boşverde.

Bence fenerin işi busefer gerçekten zor şahsen feneri hiç sevmem ama kazanmasını çok isterim tabiki nede olsa türk takımı var başarılar diliyorum...

Geri