Fener'den kaleci transferi açıklaması!

Я@SmUsSعN ™

♥ нєяşєуỉи нαуıяℓıѕı ♥
Reaction score
0
Fenerbahçe, G.Saray'la kaleci yarışına girdiği, bazı kalecilerle anlaşmak üzere olduğu iddialarının artması üzerine bir açıklama yaptı! Bildiride, hiçbir kaleci ile görüşülmediği ve bu mevkiye transfer düşünülmediği belirtilerek, mevcut kalecilerle yola devam edileceği belirtildi..

Sarı-lacivertli kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada, kulübün yurt içi ve yurt dışından bazı kaleciler ile görüşmeler yaptığı ve transfer çalışması yürüttüğü şeklinde çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığı belirtilerek, şunlar kaydedildi:
''Kulübümüz hiçbir kaleci ile görüşme yapmamaktadır. Çünkü herhangi bir kaleci transfer etmeyi düşünmüyoruz. Takımımız mevcut kalecileri ile yoluna devam edecektir.''

Haberbaz

2zh421k.jpg

volkanı zorluyıp gelısmesını hızlandırıcak ve allah korusun sakatlık ceza gıbı durulamlarda guven verıcek bırı fena olmasdı ama kulubumuzun aldığı her kararın destekcısıyız arkasındayız

bugün pek bisey yok sanirim

bencede gereksiz volkan götürür bizi

VoLkan ki her sene bir dönem mutLaka form düşükLüğü yaşayan bi kaLeci.. O'na tüm sezon için güveniLmesi biraz düşündürücü.. Sonuçta Serdar KuLbiLge burda yedekte güven veriyordu ama şimdi yedekte bir başka VoLkan (Babacan) hem de epey genç kaLeci bekLicek..

SERDAR KULBİLGE GİBİ BİR YETENEĞİ SATMAK KİRALAMAK GİBİ BİR ZİHNİYETE SAHİP OLAN İDAREYİ KINIYORUM..HESABINI SORACAĞIZ SİZDEN..VOLKAN SAKATLANSA BİŞİ OLSA KİME DEVREDİCEK ?? VOLKAN BABACANA MI ??? SAÇMALAMAYIN..BECERİKSİZ YÖNETİM

""Fenerbahçe Cumhuriyeti Ordu Mensubu"""

""LAZİSH"" MESAJINI SONRADAN GÖRDÜM VE AYNEN KATILIYORUM...TEŞEKKÜR EDERİM

Geri