"Fener'den ayrılmak istiyorum"

by.erce

New member
Reaction score
0
7_229519_kazim1909_414_232.jpg

Porto maçında yedek soyunan Kazım, Aragones´e verdi veriştirdi.

Porto maçında yedek soyunan Kazım, Aragones’e verdi veriştirdi. İspanyol hocanın tam 3 kez kadro değiştirdiğini ileri süren genç oyuncu, “Otobüste beni kadroya aldığını söyledi. Statta bir daha fikir değiştirdiğini biliyorum. 2 kere kadrodaydım ama son kararıyla çıkarıldım. Çok farklı bir sistemle oynadık. Niye banko oynamıyorum, bir anlam veremiyorum. Benim yerime görev yapan çok mu iyi oynadı? Üzerime çok geliniyor. İyi oynadığım bir maç sonrası yeniden kulübeye çekildim. Oynamayı hakediyorum. Ocak ayında ayrılmak istiyorum” dedi.
Fanatik

YHa KaYNaK FaNaTiK aMa YiNeDe DoRuLuK PaYı WaRSa Die SöLüoRM
GiDeNe DuR DeMeiZ KiMSeYi ZoRLa TuTaMaYıZ...

ne çok konuşuyo ya bu adam konuşturanlarda kabahat...

Kazım "O Gün Aragones`i Protesto Etmedim"

Fenerbahçemizin Gençlerbirliği karşısında 3. golünü atan Kazım Kazım, ilk yarıda iyi oynayamadıklarını, ikinci yarıda Alex`in de çok iyi işler yapmasıyla iyi bir oyun ortaya koyduklarını söyledi. Maç sonrası açıklamalar yapan Kazım, "İkinci yarıda daha iyi oynadık. İlk yarıda iyi oynayamadık. 2. yarı Alex devreye girdi ve çok iyi işler yapktık. Onun sayesinde iyi oynadık" dedi. Teknik Direktör Aragones`i hiç protesto etmediğini söyleyen Kazım, "Ben o gün Aragones`i protesto etmedim. O anda hadi hadi diye teşvik etmek için Gökhan`ı alkışladım.

Kesinlikle Aragones`i protesto etmek gibi bir niyetim yoktu" dedi. Bugün kırmızı karttan çok Alex`in performansının belirleyici olduğunu söyleyen Kazım, "Bugünkü kırmızı kartın pek önemi yok. Bize ayrıdmıcı oldu ama, en önemlisi Alex`in oyuna katkısıydı" dedi. Daha önceki maçta olduğu gibi bugün gol atınca neden dans etmediği sorulmuca Kazı, "Duygusal bir insanım. Ben kendimi kanıtlamış bir oyuncuyum. O gün o duygularla dans ettim. Ancak bugün uygun bir gün değildi" diye konuştu.

Antu

hem hızlı hemde rakibin direncini kırabilecek bir oyuncu ...fenerde kalsa daha iyi bence

Kazım'ın BunLarı KonuşabiLeceğine İhtimaL Vermiyorum...

KLasik Malubiyet Ve BaşarısızLık Medyası İspanya'yı Avrupa Şampiyonasında ŞampiyonLuğa Taşıyan Aragones'i ELeştirmeye Gücü Yetmediği İçin HınçLarını Gariban Kazım'dan AlıyorLar BöyLe ProvokasyonLara GeLinmemesi Taraftarıyım...

arkadaşlar kazım acayip bir yetenek yapmayın adamın yokluuu çok hissedilir aragones onu görmeli aryık !!!!!!!!!!!!!!

kaynak fanatikse ister iyi ister kötü haber olsun inanmayın.

Geri