FenerCell'de 3G'ye Geçti..

Hyperion

Rally Art
Reaction score
0
Fenerbahçe taraftarını tek kelimeyle 'sinir' ediyor. Geçen hafta İnönü'de 3, bu hafta Kadıköy'de 3... Derbi şokunu affettirmek için seyircisiz maçta Kasımpaşa'nın karşısına çıkan Kanarya, daha 52. saniyede Volkan'ın büyük hatasıyla yenik duruma düştü. 5. dakikada Güiza skoru eşitledi ama rakip ataklar kâbus gibi geliyordu.

2. yarının başında Cenk’in golüyle bir kez daha geriye düşen Sarı-Lacivertli ekip, 81. dakikada oyuna giren Şahin’i de topla ilk buluşmasında durduramadı. 3. gol, aynı geçen hafta olduğu gibi yine ofsayttı. Daum’un3 forvetli sistemi felaketle sonuçlansa da Fenerbahçe haftayı zirvede kapattı. Kâbus gecesinin tek iyi haberi buydu.

Hayırlı ayrılık

Bayramlar özlemlerin son bulmasıdır aslında; bütünleşmektir sevdiklerinle...İnsanın yüreğini burkan ise ayrı kalmaktır sevdasından, hele hele Bayram günlerinde. Sessiz Kadıköy gecesinde tribünlerinden ayrı ama takımlarının yanındaydı Sarı-Lacivertliler. Dışarıdan gelen tezahürat, davul sesleri, ayrılık habercisi değil de “Ben buradayım”ın bir göstergesiydi ama orada olanlara sahada kulak tıkamak ne ola? Bu ayrılık hayırlı ayrılık oldu aslında. Sahadaki Fenerbahçe futbolunu izlemek ömürden yerdi dünün akşamında.

Orta sahası yıkık bir enkaz görünümü olan Kanarya’nın, forvet ikilisi Semih ve Guiza ile arasındaki açıklık gol yollarının hazımsızlık çekme sebebiydi. 4-3-1-2 sistemi sağ kanadı öksüz ve yetim bırakmış, sol kanadı ise sanki üvey baba Mehmet Topuz’a emanet etmişti. Emre’nin hırsı ve liderliğini eleştirmek mi? Buyrun o zaman dün akşamki Fener sofrasına. Perçinleştirilmiş bir liderlik Twente’ye umut dolu bavullarla gitmek olabilirdi aslında.

Fenerbahçe’den beklentilerin yüksek olduğu gecenin seyircisiz atmosferi, beklenmeyen bir şok ile başladı. Cenk İşler’in vuruşunu Volkan elinden kaçırınca Gökhan Güleç sessiz Kadıköy akşamını golün sevinç naralarıyla bozdu: 0-1. Keyifli maç olacak düşüncesi kafalarda yer etmeye başlarken Guiza sahneye çıktı. 5’te Mehmet Topuz’un ara pasını alan İspanyol oyuncu düzgün bir vuruşla dengeyi sağladı: 1-1. 16’da Gökhan Güleç bir kez daha tehlikeli yarattı, Volkan’ı da çalımladı ancak istediği vuruşu yapamadı. 35’te yine aynı oyuncunun vuruşunu Önder son anda çizgiden çıkardı.

İkinci yarı Kanarya’nın rahatsızlığı kronik hale gelmişti artık. Defansın arkasına sokulan her Kasımpaşalı tehlike yarattı. 47’de Ergün defansın arkasına sarkan Cenk’i gördü, boşluktan yararlanan golcü oyuncu affetmedi: 1-2. Paşa paşa gelen Mavi-Beyazlılar’ın her atağı Kanarya’nın defansında misafirperverlikle karşılandı. Oyuna yeni giren Şahin kenardan maçı iyi öyle iyi izlemiş ki, ofsayt pozisyonda sarktı defansın arkasına. Onun vuruşu skoru ilan ederken, dakikalar 81’di: 1-3.

Bayramda Kanarya Kurban Edilirmi Yau :closedeyes:

Fenercell de 3G'ye geçti: 3-1 - www.fanatik.com.tr

pardon yanlışlıkla buraya açtım abi şikayet ihbar hattına söyledim şimdi

Geri