FeNeRBaHCedEn GiTMESİ GeREkEnLER :)

terryozi

New member
Reaction score
0
alex 2 senedir iş yok

deived bala mala gol atıyor iş yok ondada

maloğlu mal maldonada kayırma ile geldi zaten

kezman malumunuz :D

.....................

en istikrarlı oyuncularımız aurello semih ve roberto carlos abimiz :victory:biggrin:clap:goz:

valla 2 oyuncunun gönderilmesini istiyorum edu ve kezman bu sene yaptıkları ortada edunun şampiyonlar liginde kendi kalesine gol atma başarısı kezman saten katmıyorum hep aynı kaleci ile karşı karşıya kalırsa atar oda ne kadar doğru bir terim anlaşılmaz.Bu oyuncular yerine defans güzel bir kaliteli defans ve güzel bir forvetle muhteşem olur maldonadoyuda sevmedim bu sezon ama adam yeni sezonun yarısına geldı uyum süreci felan bunu kabullenırım onunda bu sene yapacaklarınız görecez ama edu ve kezman yolcu olmasını isterim.

1- alex su anda Turkiye liglerinde oynayan en iyi oyuncu..eger ronaldinho gelmicekse takıma durması daha mantıklı...:D
2-gecen sene deivid iyi maclar cıkardı..cok iyi bi forvet gelmedikce takımda durması gerekir...

3-maldonado onu bu takıma alanın .......yeteneksiz adana demirsporda bile oynayamaz..gereksiz boş bi insan..

4-kezman fenerde sevmedigim ender futbolculardan biri..işi gol atmak ama boş kaleye gol atamıyor..şampıyonluk onun yuzunden gitti...*iktirsin gitsin....

Bence sen fenerden ayrıl

Alex e kötü dien birinin Fenerbahçe Taraftarı olması gerçekten yanlış bişi..

Alex 'i Takımdan Gönder Bakalım Ne Oluyo ... Sacma Sacma Yorum Yazıyorlar Ya Deli Oluyom
Ya Biz Anlamıyoz Futboldan Ya onlar :)

arkadaslar guzel ısım wermıssın alex ve deivid isimleri bana gore yanlıs alex eşi benzeri yok kosmadan mac kazandırıyor deivid sampıyonlar lıgınde 5 gol attı sans demıssın ama herkez kendı sansını yaratır bu ıkı ısım ıcın senınle sabaha kadar tartısırım

Gitmesi gereken birileri varsa onlar da Kezman ve Maldonado olmalıdır.Futboldan anlayan herkes bunun böyle olması gerektiğini bilir.Maldonadonun yan ve geri pas yapmaktan başka bişey yaptığı yok .Bu yüzden o da gönderilmeli.

arkadaşlar maldonadoyu eleştirmeniz çok yanlış bana göre adam sezon ortasında geldi ve uyum süreci yaşadı evet geldi mi geldi oynadımı oynadı ama geldiğinden beri oynadığı maç sayısını 5 geçmemiştir yanlış hatırlamıyorsam bence bu sene bambaşka bir maldanado olacak gibime geliyor.Hem aurelio giderse o yükü kendi taşıyacağı için ben bu sene gerçek maldanadoyu izliyeceğimizi düşünüyorum.

terryozi
diyorsunki alexte ve devidde iş yok eğer onlarda iş yoksa kadroda hiçbir oyuncu iyi değil.

Edu Ve Kezman Gitsin:angry

Fullminateye katılıorum.bi ara aurelio nun gönderilmesi gündemdeydi bundan bikaç sene önce.çünkü ilk geldii sene pek başarılı olamamştı.ama bi sene sonra çok sey değişti ve takımın bel kemiği haline geldi.aurelio büyük ihtimalle ispanyaya gitcek onun yoklugunu maldonado doldurabilir bi dönem daha şans verilmesi gerekn bi futbolcu.
gitmesi gerekenler:kezban,edu

Geri