"Fenerbahçe'yi Tercih ettim"

тнєĵøкєя

Altın Üye
Reaction score
0
Fenerbahçe'nin yeni transferi Miroslav Stoch, basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

stoch_idman_600300_UXKDR.jpg

2010-2011 sezonun hazırlıklarını Belçika'nın Genk kentinde sürdüren Fenerbahçe'de, yeni transfer Miroslav Stoch da kampa katıldı.

Basın mensuplarının karşsıına geçen Stoch, bulunduğu ortamdan mutlu olduğunu ve herkesin kendisine yardım etmesinden memnuniyet duyduğunu belirtirken, transfer süreciyle ilgili şöyle konuştu:
"Fenerbahçe ile Galatasaray arasında çekişme yaşandığı doğru. Fenerbahçe'ye gelmek tamamen benim tecihimdi. Çünkü Şampiyonlar Ligi'nde oynayacak bir ekipte fotma giymek istedim. Gelmeden önce milli takımdan arkadaşım Holosko ile konuştum. En ciddi teklifler Fenerbahçe ve Galatasaray'dan gelmişti. Holosko, iki kulübün de iyi olduğunu söyledi. Galatasaray'a saygım sonsuz ama tercihim bu yönde oldu."

Slovak oyuncu, her iki kanatta da oynayabileldiğini belirterek, "Eğer yedek kalırsam hocamızın kararı diye düşünür, sonuna kadar saygı duyarım. Sol açık ve sağ açık oynayabilirim. Tercihim sol açık" ifadelerini kullandı.

Sarı-lacivertli takıma gelme sebebinin sorulması üzerine Stoch, "Kaliteme güveniyorum. Tabii ki tecrübe eksikliğim var. Fenerbahçe forması altında üst düzey maçlara çıkacağım. Buraya gelme sebebim, kaldığım hergün kendimi geliştirmek ve kariyer yapmak" dedi.

Şükrü Saracoğlu Stadı'ndan ve taraftarlardan çok etkilendiğini vurgulayan Slovak yıldız, "Birçok büyük kulüpten teklif aldım. Bu kulüplerin söylenmesinin doğru olmadığını düşünüyorum. Artık Fenerbahçe'nin futbolcusuyum. Geçtiğimiz günlerde Manchester City'nin teklif yaptığı yönünde haberler de çıktı. Bu iddialar doğru değil" şeklinde konuştu.

"Fenerbahçe'yi tercih ettim"

yok yok iyi topçu bu işimize yarar

ulen ortak :D ne kafa şişirdin stochu taraftar nerde ovuyor bende ondan pek bır sey beklemıyorum acıkcası supriz yapabılır o tip bır futbolcu bakalım bekleyip görecez

Stoch Alanzinho tarzı bir oyuncu , Fb çok şey beklemesin derim .
Alanzinho TR ligine alışana kadar 1,5 sene geçti .

Hollanda Ligi TR liginden çok farklı , orda en zayıf takımın bile top oynamasına izin veriyorlar.
Ajax - Twente maçında Twente en az 5-6 net gol pozisyonuna girebiliyor .

Stoch alıp giden çalım atan bir futbolcu fakat Tr ligi Hollanda ligi gibi değil .
Alıp 3-5 Adama çalım atamazsın , TR ligi Daha fazla Vücuda dayalı , Daha Fiziki oynanan bir lig .
Stoch 1 kişi geçer en fazla 2 geçer 3. cüde çakılır TR liginde .

Fakat Fener için bu futbolcu Tipik bir Kanat oyuncusu olacak .
O yüzden Fener bu futbolcuyu orda verimli kullanabilirse o zaman iş yapabilir .
Twente'deki gibi kimse 3-5 kişi çalımlayıp şut çekip gol atmasını beklemesin derim yoksa Hayal kırıklığı yaşarlar .
:001_cool:

Ortak Galatasarayın ELinden Aldınız Diye Yere Göğe Sığdıramadınız Adamı :durdurun

iyide ortak biz onların elinden almadık zaten onlarda bızım alacagımız aşamada vazgecmısler kım kımın elınden alıyokı o dedıgınız cekememezlik kısaca

fenerbahçe şampiyonlar ligine gitmemiş sadece ihtimallere kalmış, bazı futbol cahilleri Qurezma ile karşılaştırmaya kalkmış.;)

fenerbahçe şampiyonlar ligine gitmemiş sadece ihtimallere kalmış, bazı futbol cahilleri Qurezma ile karşılaştırmaya kalkmış.;)

Bazılarının ihtimali bile yokken hala burda konuşmaları ne kadar tuhaf =)

çok doğru bi tespit olmuş. sadece bi ihtimal
Şampiyon olamadığı için iki ön eleme oynamak zorunda kalan Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi'nde 3. ön eleme turunu geçerse, seribaşı olamayacağı için UEFA puanı kendisinden yüksek olan şu takımlardan biriyle karşılaşabilir:

- Tottenham (İNG)
- Sevilla (İSP)
- Werder Bremen (ALM)
- Ajax (HOL)
- Zenit (RUS)
- Sampdoria (İTL)
- Auxerre (FRA)

hatta bence ihtimal dışı :lol:

neyse konu bu değil. stoch bu yoklukta fenerbahçeye faydalı olacaktır. olmak zorundadır. yannız ben teklif aldığı birçok büyük klubü çok merak ettim. real barça milan manu falan istedi herhalde. ama o feneri seçti. aferin :thumbup:

Gidiyonda Noluyo 0 Çekip Geri Gelicen:lol::lol:

oLsun hyperion en azından bir maçta 8 gol yiyip bütün avrupa da 1 sene t*şak konusu olmuyorlar.
Buda bir gelişmedir.İkincisi hiç söylemek istemiyordum ama söylemek zırunda gibi hissettim şu an kendimi.
Bu q7 bu kadar göklere çıkarmayın derim.2 sene yedek yatmış adam.bir önceki transfer ücretinden 10 kat daha ucuza geldi bjk ye neden acaba ?
Yani bunları söylemeyeyim diyorum ama bazı arkadaşlar çok kastırıyor =)
Neyse hayırlısı olsun bakalım =)

Boşa Yazıp çizmene Gerek Yok Tüm Türkiyede En Çok Alay Edilen Takım Fenerbahçe İsterseniz Şampiyonlar Ligi Şampiyonu olun Yinede boş Bi Maç İçin Bi Transfer İçin Bizle Dalga Geçecek Büyüklüğe Sahip Değilsiniz..

en azından gol atamadan 0 puanla samp. liginden dönüp, 28 sene Türkiye kupası alamayıp (örnekler çoğaltılabilir) t*şak muhabbeti konusunda ihtisas yapmış olmaktansa avrupada 1 sene aynı muhabbete konu olmak tercih sebebidir

Boşa Yazıp çizmene Gerek Yok Tüm Türkiyede En Çok Alay Edilen Takım Fenerbahçe İsterseniz Şampiyonlar Ligi Şampiyonu olun Yinede boş Bi Maç İçin Bi Transfer İçin Bizle Dalga Geçecek Büyüklüğe Sahip Değilsiniz..

En çok alay edilen takım çünkü en başarılı takım.Her zaman söylerim meyve veren agacı taşlarlar.Beşiktaşlısıda galatasaraylısıda trabzonlusuda herkes fenere düşman neden çünkü genel anlamda türküyenin en iyi klubüdür.futbol demiyorum spor klubüdür.
Ayrıca ben dalga geçmiyorum ki olanı belirttim.Benim yazdığım mesajda yanlış olan kelimeleri söyle bana bende tamam diyeyim =) Doğruya doğru ? Bak Carlos fenere geldiğinde bjk gs liler gidene kadar ta**ak yaptılar adamla ama q7 de böyle birşey yok neden acaba Şimdi çıkar biri carlos la q7 karşıalştırma der.Carlos q7 paketler üstünede hediye düğümü atar o kadar söyleyeyim =)
Ayrıca bizle dalga geçecek büyüklüğe sahip değilsiniz demişsin dalga geçecek değilim yukarıda da belirttim ama sizden büyük olduğumuz tartışılmaz bir konu değil mi hyperion kardeşim =)

nomad03'de Türkiye kuasını 28 sene alamadınız diyor.Emin ol bizim 28 sene kupa alamamızdan çok liverpool dan yediğiniz 8 gol konuşulyor.Türkiye kupasını kazanan takımla şampiyonlar liginde gruplara kalıp bir maç yapan takım aynı parayı alıyor var gerisini sen hesapla.Ayrıca Türkiye kupası Türkiye içerisinde önem teşkil ediyor elin gavuru şampyonlar liginde yenilen 8 gole gülüyor.8taş olarak kaldı beşiktaş hatta yabancı sitede bile çarşı 7'ye karşı 8'e razı diye kafa yaptılar siz neyin muhasebesini yapıyorsunuz. =)

Konuya dahiL oLmak ıstemıyordum ama iyicene kör dövüşü oLmus burda..

Biz dünyanın saygı duydugu avrupada başarı eLde etmıs bı takımdan yedık o farkı..

Ya siz ??

Sigma denen köy takımından 7 goL yenır mı ??

Fener Avrupa'da 7 Gol Yedi - Ofansif.com

Peki 10 tane yedıgınızı nıye söyLemıyorsunuz ?? yıL hiç önemLi değiL sonuçta yıne armanızda fenerbahce yazıyordu.. ;)

2zf08qp.jpg

Konuya ıLk ve son mesajımdır.. Son sözüm ise bi konuya dahıL oLmadan önce iğneyı kendınıze çuvaLdızı karşınızdakıne batırın..

Konu nerden nereye geLmiş Mod smod biri baksın şuna ya Transfer konusundan bjk-fb tartışması çıkıyor hale bak :S

En çok dalga geçtiğiniz takım Fenerbahçe
En çok futbolcu aldığınız takım Fenerbahçe
Aldığınız her futbolcuyu kıyasladığınız tek adam Türkiye'de Fenerbehçe oyuncusu Alex
Biz sizden çok bağırdık diye kıyasladığınız tek takım yine Fenerbahçe :D

Madem bu kadar dalga geçilecek alay edilecek bi takımız biz o zaman şu yukarda saydıklarım neden gerçekleşti acaba:D

Ne kadar ikircikli bi durum =)

6 yılda 80 futbolcu değiştirip 1 kere şampiyon olabilen dünyada tek takım kim acaba ?

MozoLe Miяach;5082616' Alıntı:
Konuya dahiL oLmak ıstemıyordum ama iyicene kör dövüşü oLmus burda..

Biz dünyanın saygı duydugu avrupada başarı eLde etmıs bı takımdan yedık o farkı..

Ya siz ??

Sigma denen köy takımından 7 goL yenır mı ??

Fener Avrupa'da 7 Gol Yedi - Ofansif.com

Peki 10 tane yedıgınızı nıye söyLemıyorsunuz ?? yıL hiç önemLi değiL sonuçta yıne armanızda fenerbahce yazıyordu.. ;)

2zf08qp.jpg

Konuya ıLk ve son mesajımdır.. Son sözüm ise bi konuya dahıL oLmadan önce iğneyı kendınıze çuvaLdızı karşınızdakıne batırın..

EEE artık bu Tarihi belgeden sonra konuşulacak bir şey bırakmadınız.:thumbdown:

Geri