Fenerbahçe'yi Sormama Gerek Yoktu

admiral

New member
Reaction score
0

Fenerbahçe'yle çalışmalara başlayan Raul Meireles, transfer süreci ve sonrasında yaşananlarla ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Lig TV’ye konuşan Portekizli yıldızın açıklamaları şöyle: “Herkes şaşırmış olabilir ama Türkiye ’nin en büyük kulübünün Fenerbahçe olduğunu zaten biliyordum ve böyle bir teklif gelince benim için zor olmadı. Chelsea ile Fenerbahçe anlaştı ben de ‘evet’ dedim. Fenerbahçe’yi kimseye sormama gerek yoktu çünkü zaten Fenerbahçe’nin ne kadar büyük bir kulüp olduğunu gerek ben gerekse benim olduğum yerde herkes biliyordu. Elbette ki takım içi ortam hakkında ve aynı zamanda bazı özel bilgiler hakkında Kuyt’a sorular sordum. Kuyt da zaten sürekli bir şekilde olumlu konuşunca benim de kulübün büyüklüğüyle ilgili hiçbir şüphem yoktu.”

‘Çok iyi karşılandım’

“Beni çok iyi bir şekildekarşıladı takım arkadaşlarım. Dün (önceki gün) sahaya geldim takımla birlikte çalışmaya başladım ve sahaya geldiğim andan itibaren yeni takım arkadaşlarımın ilgisini üzerimde hissettim. Bireysel olarak çok kaliteli oyuncularımız var, takım olarak da çok kaliteli olduğumuzu düşünüyorum. Avrupa Ligi’nde ileriye gidecek gücümüz olduğunu düşünüyorum. Başlangıçlar elbette önemlidir ve perşembe günü yapacağımız bir başlangıç olacak. Marsilya karşısında da iyi bir skorla ve iyi bir sonuçla iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz.” ‘Fantastik bir olay’ Meireles, seyircisiz maçlara kadın ve çocuk taraftarların alınması uygulamasıyla ilgili olarak da görüşlerini belirtti. Kontrat imzalarken durumdan bilgi sahibi olduğunu söyleyen orta saha oyuncusu, “Buraya ilk kontratı imzalamaya geldiğimde zaten kulüp yetkilileri bana Türkiye’de maalesef böyle bir uygulama olduğunu söylediler. Fakat işin ilginç tarafı ‘Ceza alınmasına rağmen bayanlar ve çocuklar stadı zaten dolduruyor’ dediler. Benim için fantastik bir olay ve bir an önce de sabırsızlanıyorum” diyerek sözlerini noktaladı.​

Geri