Fenerbahçe'ye Teklif Şoku.!

KiLLinq-LoNeLiNeSs

OrijiNaL jojuK®
Reaction score
0
207t8nn.jpg

F.Bahçe Yönetimi yeni sezon için alternatif kaleci ararken, Volkan Demirel'e gelen teklif üzerine sarsıldı.
Milli Takım'ın EURO 2008'deki başarılı isimlerinden biri olan Volkan'a Manchester City kancayı taktı.
Hürriyet Gazetesi'nin haberine göre; İssakson'u PSV'ye kaptıran İngiliz kulübü, genç file bekçiyi kadrosuna dahil etmek için kesenin ağzını açtı. Sarı lacivertli kulüp ile bir yıllık sözleşmesi daha bulunan Volkan için 10 milyon Euro bonservis bedelini gözden çıkardı.

VOLKAN DOĞRULADI

Volkan ile dolaylı yoldan temas kuran İngilizlerin transfer görüşmeleri için önümüzdeki hafta İstanbul'a gelerek Fenerbahçe'ye resmi teklif sunacağı öğrenildi. Başkan Aziz Yıldırım ve teknik direktör Luis Aragones bu teklife kesinlikle sıcak bakmıyor. Kaleci Volkan ise transfer haberini doğrularken, "Bu konuda yorum yapamam. Teklif doğru. Ancak menajerim Erdinç Şehit konu ile ilgileniyor. Önümüzdeki günlerin neler getireceğini bilemem. Son karar yönetimindir" diye konuştu.​

TOPLANTI YAPACAK

Deivid ve Aurelio'dan sonra Volkan'ı da kaybetme riski ile karşı karşıya gelen Fenerbahçe Yönetimi, bugün oynanacak Sparta Prag hazırlık maçı sonrasında teknik direktör Luis Aragones ile kamp yapılan otelde mini bir zirve yaparak durum değerlendirmesi yapacak. Aurelio'nun yerini doldurmak için kaliteli bir yabancı isteyen Aragones'in Volkan için nasıl bir yorum yapacağı merakla bekleniyor.

Serdar Kulbilge'nin Kocaeli'ne gitmesinden sonra tek başına kalan Volkan'ın iki yedeği Volkan Babacan ile Mert Günak'in henüz bu yükü taşıyacak tecrübeye sahip olmadığını düşünen Aragones'in yönetime yabancı bir oyuncu ismi vermesi bekleniyor. Volkan'ın kulüpte kalması durumunda alternatifi kesinlikle yerli kaleci olacak.

Kaynak:Milliyet

Volkan yurtdışında oynamayı hakeden bi kaleci. Hakkında hayırlısı olsun.

volkanı nası bu kadar çok almak istiyolar şaşıyorum yok ona buna saldırır yok kırmızı kart hatalı gol desen cabası tamam iyi kaleci de ingiltere nere volkan nere 10 milyon veriyolar bi de

serdar neden gönderildi..

parayı beğenmedi gitti

Offfffffffffffffffffffffff................

Volkan olmayan İngilizcesiyle City'de her fuck diyene kız arkadaşıma sövdü diye girer nan:):):)

volkan çok harik abi kaleci ya bi galatasaraylı olarak bu adamı seviyorum

fb tv'de "herşey fenerbahçe için, fenerbahçe öncelikli" söylemlerine yüzlerce kez şahit oldum volkan'ın.
bakalım gidecek mi :sigara:

volkanı bırakçaklarını sanmıyorum bı iki hata yuzunden yollamazlar ayrıca iyide bi kalecı ;) ama fenerbahce bu 3 e alıp 5 satmak herzaman kar etmek adetidir :D bellide olmaz :D

fenerbahçe volkanı satarsa çok büyük zarar görür bence

Dede Ve Aziz Yıldırım bile oLaya Sıcak Bakmıyor Bence Gitmez Çünkü Fenerbahcenin Bu Sezon Çok Muhteşem ŞeyLer Yapacagına İnanıyorum İnşallah Gitmez

bence fener gibi takımı zor bulur valla giderse kendi kaybeder, daha önce gidenleri gördük, çoğu tıpıs tıpıs gerı geldı, avrupada türk futbolcusu zor barınır bence. sadece nihat var kendini ispatlayan
alkışlar Nihata başarıların devamlı olur umarım

Geri