'Fenerbahçe'ye kin tutmuyorum'

yyildirayy

Moderatör
Moderatör
Reaction score
0
ATATÜRK' ü inkar eden bizden değil; ondan bundandı
Ara transfer döneminde kapısından döndüğü Fenerbahçe'ye karşı hafta sonu Eskişehirspor formasıyla mücadele edecek olan Alper Potuk, FANATİK'e konuştu: 'Beni almadıklarına pişman olacaklar' demem sahaya çıkar, işimi yaparım

Ara transfer döneminin en çok konuşulan ismi olmuştu. Kulübü Eskişehirspor ile Fenerbahçe bonservisi konusunda anlaşmış ancak kendisi Sarı-Lacivertli ekiple maddi nedenlerden uzlaşma sağlayamamıştı. Bu yüzden tekrar Eskişehir’e dönen ve takımın vazgeçilmezi olan Alper Potuk’a, 28. haftadaki Fenerbahçe maçının ayrı bir önemi olup olmadığını sorduk. Diğer maçlardan farkı olmadığını belirten 21 yaşındaki futbolcu, “Önceki maçlara nasıl hazırlandıysam, Fenerbahçe karşısına da o şekilde çıkacağım. Onların da, bizim de puana ihtiyacımız var. Sahamızdaki maçı kazanmaktan başka bir düşüncemiz yok. ‘Beni almayacaklarına pişman olacaklar’ gibi bir söz söylemedim, söylemem de.”

‘Üstümüzde şanssızlık var’

Takımı Eskişehirspor’un ikinci yarıdaki düşüşüyle ilgili de konuşan yıldız oyuncu, “Biz de anlayamıyoruz. İkinci yarıda bir şanssızlık var üstümüzde. Skibbe döneminde iyi kapanıp, 1-0’lık sonuçlarla maçları kazanıyorduk. Şimdi top daha çok bizde ama bu sefer de yaptığımız top kayıpları başımızı ağrıtıyor. Umarım Fenerbahçe maçıyla yeni bir başlangıç yaşarız” açıklamasını yaptı.

http://www.fanatik.com.tr/Fenerbahceye-kin-tutmuyorum_3_Detail_245_253903.htm

Geri