Fenerbahçe'nin Rakipleri Belli Oldu!!! (Tek Başlık)

anakinrick

1.618
Reaction score
0
G grubu

ddzy8j.jpg

G Grubu
ARSENAL
PORTO
FENERBAHÇE
D.KİEV

8vzx4z.jpg
28bs607.gif
2j60ozl.jpg

ewet arkadaşlar yorumlarınız nedir?

Fenerbahçe'nin Rakipleri Belli Oldu!!!

Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi 1. tur grubundaki rakipleri belli oldu. Sarı-lacivertliler G Grubu'nda Arsenal, Porto ve Dinamo Kiev ile eşleşti.

Şampiyonlar Ligi'nde 2. ve 3. ön eleme turlarını geçerek gruplara kalmayı başaran Fenerbahçe'nin bu turdaki rakipleri belli oldu.

Monaco'da gerçekleştirilen kura çekimine 3. torbadan giren temsilcimiz, G Grubu'nda İngiltere'nin Arsenal, Portekiz'in Porto ve Ukrayna'nın Dinamo Kiev takımlarıyla mücadele edecek.

Şampiyonlar Ligi birinci tur gruplarında ilk maçlar 16-17 Eylül'de başlarken, grup mücadeleleri 9-10 Aralık tarihlerinde oynanacak son hafta maçlarıyla tamamlanacak ve ikinci tura yükselen 16 takım belli olacak. Final mücadelesi ise 22 Mayıs 2009 tarihinde İtalya'nın başkenti Roma'da oynanacak.

Geçtiğimiz yıl elde ettiği çeyrek final başarısını tekrarlamak isteyen Fenerbahçe'nin grup fikstürü birazdan açıklanacak.

NTVSPOR
28 Ağustos 2008 Perşembe

Neticede koLay bir grup çıktı Fenerbahçe'ye...

Valla Fenerbahçenin işi zor gözüküyo..Hayırlısı olsun..
Şampiyonlar liginde Fenerbahçeye ßaşarılar..

Bence Kolay Bir Grup Değil Özellikle Son Torbadan Çıkan Dinamo Kiew'e Dikkat Diyorum...

Hiçde kolay değil işiniz
Arsenal in size puan vereceğini sanmıyorum
Kiev le 3.lüğü oynarsınız

Arsenal Ve Porto Kolkola Çıkar..

portonun cıkması sevindirdi ama kiew işi zora soktu..neticede kiew macları hic kolay olmayacak..yine de fenerbahceye başarılar..

Zorluk sırası bana göre Arsenal > Porto > D. Kiev gibi geliyor. Arsenal olabilecek en zorlu ekiplerden biri. Porto ise dengesiz bir takım. Son kadroları hakkında çok bilgim yok ama geçtiğimiz senelerde alakasız takımlara yenilip çok güçlü takımları yendiğine şahit olduk. Dinamo Kiev ise görece kolay. İki maçta da Fenerbahçe'nin Kiev'i yenmesi halinde işi bir hayli kolaylaşır. Tabi kesinlikle küçümsememek lazım. Kolay gelsin Fenerbahçe'ye...

ne diyelim hayırlı ne ise o olsun inş. ilk maç arsenal ile oynarız

Çoğu arkadaş kiev'den bahsetmiş.Eğer gerçek fenerbahçe gibi geçen seneki gibi oynayabilİrsek darmadağın ederiz kievi adım gibi eminim.İnter biLe dize geLdi kievde kimmiş : :goz:

o takımlarla esıt sevıyede denebılır D. KIEV PORTO kesın 2-0 bıtecek maclar fenerın lehıne evınde

walla bence çok da zor bir grrup kurası çekilmedi fb adına
tabi bu yorum diğer olası takımlar gözönüne alındığında daha bir gerçekci oluyor

inşallah grupdan çıkarda ülkemize biraz puan kazandırın galatasarayımızda elendi zaten :( oda uefada bişeyler yapar inşallah kayseri ve beşiktaşada başarılar

Geri