Fenerbahçe'nin beğenmediği yetenek

« ß@Dß®¥ »

Øяg¥ αηGєℓ
Reaction score
0
2a9dwkg.jpg

2008 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda İsviçre formasıyla gösterdiği performans ile beğeni toplayan Türk oyuncu Gökhan İnler, Fenerbahçe'nin kapısından döndü.

Kanalturk'te yayınlanan Bizim Stadyum programına konuk olan Fenerbahçe'nin eski yöneticisi Hakan Bilal Kutlualp olayı şöyle özetledi: "Gökhan İnler, Fenerbahçe'de bir kaç idmana çıktı. Fakat o zamanki teknik direktörümüz Christoph Daum, bu oyuncuyu beğenmedi ve gönderdi. O dönemde bu oyuncunun 3 bin dolar maaşı vardı. Şimdi Gökhan'ın bonservisi 15 milyon euro"

İtalya'nın Udinese takımında forma giyen Gökhan'ın daha sonra da Beşiktaş'ta bir kaç idmana çıktığını belirten Kutlualp, burada da beğenilmeyerek takımdan gönderildiğini açıkladı.

Kaynak: http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/9489201.asp?gid=229&sz=861

Alıntıdır.​

ßø¥lê ¢øk ølmû$ ¥äw käkä dä gêñ¢lê®ßı®lıgıñê ƒıläñ gêlmı$ gı†mı$..

kım$ê ılê®ı¥ı gø®êmêz. ñê ølä¢ägıñı ñê®dêñ ßıl$ıñlä® dımı :p

ßø¥lê ¢øk ølmû$ ¥äw käkä dä gêñ¢lê®ßı®lıgıñê ƒıläñ gêlmı$ gı†mı$..

kım$ê ılê®ı¥ı gø®êmêz. ñê ølä¢ägıñı ñê®dêñ ßıl$ıñlä® dımı :p

iyiki ben bu sitenin yöneticisi değilim yoksa seni banlardım yazını düzeltir misin Atamızın bize verdiği harfleri kullansana

iyiki ben bu sitenin yöneticisi değilim yoksa seni banlardım yazını düzeltir misin Atamızın bize verdiği harfleri kullansana

euhueuhe Şakamısın Sen ya:p Yazıma Ne Karışıon Alla Alla haha

15 milyon euro demişler bide saçmalıga bak bunların transfer piyasasından haberleri yok heralde ozaman ben dünya starı kariyerleri büyük oyunculardan bir kaç örnek yazayım henry 25 e transfer oldu aneka 21 e transfer oldu ronaldinho da 21 e transfer oldu

Geri