Fenerbahçemiz - Galatasaray (3-0’dan 4-3) Full Maç

kral artur adam ne yı vermış sen çamur atıyosun demişşsin ne alaka,fb bolumunde fb paylaşımı tabıkı yapılacak yorumlarına dikkat et!

bu maç esfane yaa. 3 - 0 dan 4- 3 kimse çeviremez. bunada çamur atıyo denilmez. eline sağlık arkadaşım güzel paylaşım. senden 6- 0 la 4 - 0 maçlarınıda paylaşmanı istiyorum.

eywallah ben fb li değilim ama olsun arşivlik bi maçtı..

Ellerine Sağlık Bu Maç tarihi Bir Maç

Bir Daha Ki Hakaretinde Ban Cezasi Alicaksin...!!!!

her fenerlide bulunması gereken bi maç,,tşk ama tamamını indiremedim ben

ikinci bölümü indirirken, %88 de takıldı kaldı , görüntü kalitesi de daha iyi olması için bölerek koyarsanız daha makbul olur

...:::Çoq qüzel bir maçtı.Her Fenerli de olması lazım:::....

ellerine sağlık be yaf görsün gesliler bunu muhahahahaha

güzel bir paylaşım her galatasaraylıda bulunması lazım. gs liler bu maçı sık sık izlemeli. :)

3 gb sınırlıyım 1 gb ı ayırıyorum inşallah zarara girmem ama hasarsız kusursuz inerse 10 gb feda olsun !! saol .. indii zaman 2.yorumumu yazarım o da 50-60 saat sürecek gibi gözüküyo ( :

edit: evet yüklemeye basladım %87 de hata verdi ttık yükleme gitti ... :( 297 mb zarardayım elime gecen bişi olmadım sinirliyim ayrıca sınırlıyım :eek::

böle ufak şeylerle avunmaya devam...

6-0 !!!

İşte Tarih, İşte o gün, işte goller, işte 6-0 ve işte FENERBAHÇE
aramızdan bi arkadaşımız istemişti golleri buyursun indirsin. eğer forumda benden önce verildiyse özürdilerim.

tıkla ----> 6-0
ben bunu indirmek için 15 dk bekledim. ama izleyince 15 saat bile beklerdim dedim.. bu klibi indiripte izleyipte beyenmeyecek bir FB taraftarı tanımıyorum... buyursunlar...

allper' Alıntı:
böle ufak şeylerle avunmaya devam...

sende Fenerbahce formuna girerek yediremediin(iz) bazı olaylardan dolayı b** atmaya devam ..hadi canım kendi çöplüğüne !!!

G.N.K' Alıntı:
İşte Tarih, İşte o gün, işte goller, işte 6-0 ve işte FENERBAHÇE
aramızdan bi arkadaşımız istemişti golleri buyursun indirsin. eğer forumda benden önce verildiyse özürdilerim.

tıkla ----> 6-0
ben bunu indirmek için 15 dk bekledim. ama izleyince 15 saat bile beklerdim dedim.. bu klibi indiripte izleyipte beyenmeyecek bir FB taraftarı tanımıyorum... buyursunlar...

hocam bu klasik 6-0 klibimi ?? bosu bosuna veri harcamayalım şimdi :)

kardeş bilmiyorum ama mustafa sandal ın bir şarkısıyla hazırlanmış sadece golleri kapsayan bir klip..

güzel güzel :)

eyw ellerıne saglık her fenerbahcelının arsıvınde olması lazım bıde 6-0 lık macı koyabılırsenız cok makbule gecer sımdıden tesekkurler

Bunu Bir Gslı olarak Normal Karşılıyoruz Kendinizi Mazideki Birkaç Skorla Tesselli Edin Maçı İzlerkende Emrahın Şarkısını Açın.

Geri