Fenerbahçeliler, Arda'nın bu hareketinde kasıt olduğunu öne sürüyor

Fyonb

предате&
Reaction score
0
Olaylı Galatasaray - Fenerbahçe maçının yankıları maçın üzerinden 4 gün geçmesine rağmen sürüyor!..

Taraftar sitelerinde kavgalı maçın sorumluluğu karşılıklı olarak birbirine yükleniyor.

Lugano'nun Emre Aşık'a kafa atması, Volkan Demirel'in Galatasaraylı taraftarlara dönerek edep yerini tutması derken şimdi de Antu .com sitesinde Arda Turan'ın, Fenerbahçeli taraftarlara yaptığı kol hareketinin görüntüleri ortaya çıktı!..

Fenerbahçe'nin taraftar sitesi Antu.com'da yer alan videoda, maç öncesi yumruk şov için Galatasaray tribünlerine çağrılan Arda, bu sırada sarı lacivertli taraftarların olduğu bölüme doğru kol hareketi yapıyor!.. Maraton com.tr'nin haberine göre, Galatasaraylı futbolcunun bu hareketini, önce kapalı tribüne, sonra da eski açık tribüne yumruk şov yaparken 2 kez tekrarladığı görülüyor.

Kaynak Ve Video Linki

Yayıncı Kuruluşun Fenerbahçe Kulübüne Yapmış olduğu Bağışdan İbarettir.İstediğiniz Medya Unsuruyla Savaşın Yine Siz Suçlusunuz Suçunuzu Kabul Edin Bu Harekete Kimse Ceza Vermez Boşuna Uğraşmışsınız Size Cezayı Adalet Kesicek Bu Harekete Ceza Beklemeyin.

Yayıncı Kuruluşun Fenerbahçe Kulübüne Yapmış olduğu Bağışdan İbarettir.İstediğiniz Medya Unsuruyla Savaşın Yine Siz Suçlusunuz Suçunuzu Kabul Edin Bu Harekete Kimse Ceza Vermez Boşuna Uğraşmışsınız Size Cezayı Adalet Kesicek Bu Harekete Ceza Beklemeyin.

bu haberde derbi maçında başta Lugano oLmak üzere
yapıLan hareketLerin doğru oLduğu kanısına nasıL vardın da siz biz davası yapıyorsun
burda arda yanLış yapmak demek bu kadar mı zor
biraz objektif oLmayı dene 2 dakika
her iki türibüne de yapıLan son yumrukLara dikkat et istersen
bu harekette tahrik var mı yok mu

burda kimsenin kimseyi koLLadığı yok
Lugano da Arda da aynı tezeğin güLpembesi

BakaLım Daha Ne HareketLer Çıkacak...

BeLLiki İki Takım FutbolcuLarıda Bir Sezonu Heba Etmenin Üzerini Kapatmak İçin Bu YoLa BaşvurmuşLar.HaL BöyLe OLunca Şimdi KonuşuLan Derbide Çıkan OLaylar.BaşarısızLıkLarı ve Boşa Giden Bir Sezon Hiç KonuşuLmuyo.

FanatikLik Yapmanın Gereği Yok Bu OLayda.İki Takım YöneticLeride Kimseye SuçLamazken BiriLerinin Çıkıp Siz Biz Davası Gütmesi KraLdan Çok KraLcı KesiLmesi MeseLesidir.

Birde diyorlar volkan tahrik yaptı :D bu ne şaka gibi daha neler çıkıcak dur bakalım bu arada volkana bk atanlar lütfen izlesin bu konudaki videoyu

Of of ne zaman adam oLacak Türk futboLcusu,ha şeyini tutmuşsun ha o tarafa eL hareketi yapmışsın.. Umarım uzun uzun ceza aLırLar..

Of of ne zaman adam oLacak Türk futboLcusu,ha şeyini tutmuşsun ha o tarafa eL hareketi yapmışsın.. Umarım uzun uzun ceza aLırLar..

LaZiSH Bu Objektif Bakış Açın, Diğer ArkadaşLarımızıda Örnek OLur İnş.

olayda smodlar suçlu bence, maçı yöneten smodda iş yok, ben olsam hepsini direk banlardım :sigara:

Az BiLe Ceza ALdıLar, Zaten 7 Hafta KaLmıştı Keşke O Maçta Oynayan 22+6 Hepside 7 Maç Ceza ALsaLardı...

Arda Eskiden Böyle İşlerle Pek Uğraşmazdı Ama Biri Onunda Ahlakını Bozmuş Görünüyor Ben Hareketi Tam Dikkatli görememiştim Demek Arda'da Kendini Kaybetti Ama Bunlar Hep Abileri Olacak Kişilerin Suçu Emre Belözoğlu'da Basın Tribününe Aynı Şekilde Yapmıştı Ondan ÖZenip Yapabilir Yada Volkan Abisi Öğretmiş olabilir.Milli Takım Kampında Yazık Ben Sporcunun Ahlaklısını Severim Diyenler Boşuna Dememişler.:melek

Ne dion sen yaa.Zaten sizin futbolcular sütten çıkmış ak kaşık hiç bi suçları yok.Demekki abileri kendini kaldırıp atsa oda gidip atacak.kafası çalışmıyo heralde bu adamın:D

arda'yı akliyim derken salak etti ya daha bişe demiyorum :D hem 2 dakka objektif olun arkadaşlar saçma sapan şeyler yazmayın..
volkan,arda,semih,sabri,2 adet emre,ayhan vb. bunlar yarın bigün milli takımda beraber top koşturucak..bu olaylar hakkında konuşmak istiyosanız artık fbli gsli ayrımını biyana bırakında birazda bunu konuşalım..böyle adamlarla nasıl başarılı olabilir milli takımımız diye...

Geri