uLash
Kaleidoscope
Fenerbahçe'den bir ilk daha!
Fenerbahçe, Türkiye'de yine bir ilke imza attı. Fenerbahçe ve AVEA arasında yapılan ortaklık sonrasında "Fenercell" hayata geçti.
Fenercell'i taraftarlarımızla buluşturan anlaşma, Kurumsal İletişimden Sorumlu Asbaşkanımız Ali Koç ve AVEA CEO'su Cüneyt Türktan arasında imzalandı.
Fenerbahçe'nin taraftarlarına sunduğu bu dev proje Fenerbahçe Faruk Ilgaz Tesisleri'nde yapılan bir tanıtım toplantısıyla kamuoyuna duyuruldu. Tanıtım toplantısına Başkan Aziz Yıldırım, Yüksek Divan Kurulu Başkanı Yüksel Günay, yönetim kurulu üyeleri, AVEA CEO'su Cüneyt Türktan, AVEA yetkilileri, davetliler ve çok sayıda basın mensubu katıldı. Organizasyonun sunuculuğunu ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı yaptı. Fenercell'i hayata geçiren anlaşma, Asbaşkanlardan Ali Koç ve AVEA CEO'su Cüneyt Türktan tarafından imzalandıktan sonra, Profesyonel Futbol Takımı da törendeki yerini aldı.
Organizasyonda ayrıca futbolcularıın da görev aldığı reklam filmi gösterildi. Türkiye'de bir ilk olan bu organizasyonla, taraftarlarına numaralarını değiştirmeden Fenercell'e abone olma olanağı sağlanacağı duyuruldu. Fenercell'le ilgili bilgi almak isteyenler 444 0 907 numaralı hattı arayabilecekler. Ayrıca Fenencell'e geçmek isteyenler, tüm Fenerium Mağazaları ile AVEA ve Türk Telekom bayilerinden bu hizmeti alabilecek.
ALEX: "TARAFTAR BU KONUDA DA KULÜBÜNE SAHİP ÇIKACAKTIR"
Kaptan Alex de Souza, "Bu tip atılımlar Fenerbahçe için çok önemli. Türkiye'nin kalkınması açısından da büyük önem taşıyor. Kulübün ayakta kalmasını sağlayan en önemli unsun taraftarımızdır. Taraftarın bu organizasyona ve bu atılıma katılacaklarını Fenerbahçe'yi yalnız bırakmayacaklarını düşünüyorum. Her zaman olduğu gibi Fenerbahçe taraftarı bu konuda da kulübüne sahip çıkacaktır ve hedeflenen rakamlara en kısa sürede ulaşılacaktır" diye konuştu.
Kaynak