Fenerbahçe'den anlamlı yardım... [ Övünmeye Devam ]

Passenger

DontWannaMyDiaßLo
Reaction score
0

Fenerbahçe Spor Kulübü'nün kuruluşunun 101. yıldönümü nedeniyle başlattığı 101 Bin Kitap Kampanyası kapsamında Batman'da öğrencilere kitap ve kırtasiye malzemesi yardımı yapıldı.

Kampanya çerçevesinde Batman'daki Necat Nasıroğlu, Sakarya 19 Mayıs ve İMKB İlköğretim Okulları'ndaki öğrencilere kitap, kırtasiye malzemeleri ve okul çantası dağıtıldı. Batman Necat Nasıroğlu İlköğretim Okulu'nda yapılan dağıtım törenine Batman Valisi Dr. Recep Kızılcık, Milli Eğitim Müdürü Şerif Akboğa, Milli Eğitim Şube Müdürleri ve Fenerbahçe Kart ekibinden Melis Öner ile Neslin Çetinaslan katıldı. Kitap ve malzemelerin yanı sıra çocuklara Fenerbahçe Dergisi de hediye edilirken, hediyeler karşısında bir hayli mutlu oldukları gözlenen öğrenciler, "En büyük Fenerbahçe" diye tezahürat yaptılar. Batman Valisi Dr. Recep Kızılcık, "Bu duyarlılığı gösterdiği için Fenerbahçe spor kulübüne teşekkür ederim. Aynı zamanda bu davranışın diğer büyük spor kulüplerine ve Sivil toplum kuruluşlarına da örnek olmasını temmeni ediyorum. İyiki Fenerbahçe var" dedi.

Necat Nasıroğlu İlköğretim Okulu 6. sınıf öğrencisi Şükrü Enüel ise Fenerbahçe Kulübü'nün yaptığı yardımdan dolayı teşekkür ederek "Koyu bir Fenerbahçeliyim ve Fenerbahçe maçlarını hiç kaçırmam. Fenerbahçe'yi çok seviyordum ama şimdi sevgim daha da katlandı. Buradan Galatasaray ve Beşiktaş'a bir gönderme yapmak istiyorum onlarda taraftarlarına yardımda bulunsunlar" diye konuştu. Hülya Tuel isimli öğrenci ise, "Fenerbahçe'ye teşekkür ediyorum. Her zaman her yerde Fenerbahçe'yi destekleyeceğim" dedi.

Fenerbahçe kart ekibinden Melis Öner Vali Dr. Recep Kızılcık ve Milli Eğitim Müdürü Şerif Akboğa'ya taraftar kartı hediye etti. Öner ise kampanya çerçevesinde Batman'daki 4 ilköğretim okulunda dağıtım yaptıklarını, öğrencilerden gördükleri ilgiden memnun olduklarını söyledi.

Kaynak : İHA
fenerbahce_3.jpg

Geri