Fenerbahçe'de sözleşmelere tırpan

yyildirayy

Moderatör
Moderatör
Reaction score
0
ATATÜRK' ü inkar eden bizden değil; ondan bundandı

Yönetim, başta 3 isim olmak üzere bazı isimlerden indirim isteyecek yoksa kapıyı gösterecek.

F.Bahçe'de sözleşmesi devam eden bazı isimlerden yıllık ücretlerinde indirim isteneceği öğrenildi. Bu futbolculara sezon sonu görüşmelerde "Performansınızdan memnun kalınmadığı için indirim yapmanızı istiyoruz. Kabul etmezseniz belirlenen bonservis bedelini getirip kulüpten ayrılın" mesajı verilecek. Bu teklifin iletileceği isimler arasında Cristian Baroni, Semih Şentürk ve Özer Hurmacı'nın olduğu öğrenildi.

ÖZER'E 1 MİLYON EURO

Cristian yıllık 2, Semih 1.9, Özer ise 1.3 milyon Euro ücret alıyor. Cristian ve Semih'e 1.5 milyon Euro, Özer'e ise 1 milyon Euro teklif edilecek. Sözleşmesi devam edenlerden indirim istenmesi planlanırken, sözleşmesi sona eren isimlere de şu anda aldıkları ücretlerin hemen hemen yarısı teklif edilecek. Sözleşmesi sezon sonu bitecek olan Emre Belözoğlu yıllık 3.5 milyon, Selçuk da 2 milyon Euro alıyor.

m.milliyet.com.tr

gönderin gitsinler miladı doldu bunların artık transfer lazım bize türk olursa başarı daha cok olur diye düşünüyorum

gönderin gitsinler miladı doldu bunların artık transfer lazım bize türk olursa başarı daha cok olur diye düşünüyorum

Özellikle semih, baroni ve mehmet topuzun sezonun bitmesi bile beklenmeden gönderilmesi gerekir
Hele o semih var ömrü kulübede oturmakla geçti aldığı paraya bak

ya oynatmıyorsun gönder bari iyi bir yedek al hem adamda kurtulmus olur hele şu baroni topcu diye fenerde yemin ederim anadolu ekiplerinde cristiandan 10 gömlek üstün önliberolar var bizim kulüpte akıl yok daha zor ederler avrupa avrupa diye...

Geri