Fenerbahçe'de Kazım sıkıntısı!

mehmetünlü

New member
Reaction score
0
Adı son dönemde sürekli sorunlarla birlikte anılan Kazım, artık iyice sıkıntı olmaya başladı.

2223_B_Colinkazim027.jpg

Disiplinsiz davranışları nedeniyle ve Deivid'in de takıma dönmesiyle ilk onbirde yer bulamayan; zaman zaman 18'e bile giremeyen genç oyuncu, tüm bunlara rağmen 'umursamaz' görüntüsünden taviz vermiyor.

Son olarak ilk onbirde oynadığı Avusturya maçından sonra, "Milli Takım'da istendiğimi hissediyorum. Burada gülünce sorun olmuyor" diyerek Aragones'e gönderme yapan Kazım'a, yönetim tarafından uyarı amaçlı bir ceza verilebileceği öğrenildi. Aynı şekilde son haftalarda, sahalarda gol atmak yerine genelde gece gezmelerinde boy gösteren Güiza'nın da dikkatinin çekileceği ve özel hayatına dikkat etmesinin isteneceği bildirildi.

Sabah

fb'de ve tr miLLi takımında iLk 11'i haketmeyen bir oyuncu zaten..
bence hakettiği yerde..
takım oyunu koca bi ' 0 ' ..

çookkk iyi adamda çok topla oynuo yoksa colin süper....

coLin Kazım Türkiye'nin en iyi Kanat oyuncuLarından biri iLk 3'e girer kesinLikLe.
Ama gel gelelim ki takım oyunu nu oynayamaması Lakayt tavırLarı Onun başının beLası...
Yani kişiliğinin kurbanı oLuyor bana göre.
Kimse de kazım'a ''Yeteneksiz '' diyemez diyende FutboLdan anLamıyordur saten..

Kendine çeki düzen vermesi gerekiyor.Yetenekli bir oyuncu yalnız yaptıgı hareketler yeteneklerine gölge düşürüyor.Şahsen Fenerbahçe'den ayrılırsa Galatasaray ya da Beşiktaş'ta forma giymesini istemem...

gençliğine vermek lazım FENER kimlere katlanmadı ve katlanmıyor ki...

Geri