Fenerbahçe Uefa'da 2.ci Turda (Tek BaşLık)

mchasso

New member
Reaction score
0
3128chs.jpg

Son hafta maçında Fenerbahçe, Trabzonspor'u deplasmanda 2-1 yendi ve Turkcell Süper Lig'i 61 puanla 4. sırada tamamladı. Trabzonspor ise ligi 3. bitirdi.

Ligi galibiyetle tamamlayan Sarı-Lacivertliler'e galibiyeti getiren goller 45. dakikada Alex ve 90+4. dakikada Güiza'dan geldi. Trabzonspor'un tek golü ise 10. dakikada Umut attı.

TRABZON 3. TURDAN FENER 2. TURDAN KATILIYOR

Turkcell Süper Lig'deki bu sıralamadan sonra 3. olan Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi'ne 3. turdan, 4. olan Fenerbahçe ise 2. turdan katılmaya hak kazandı.

Fenerbahçe 61 puanla 4. oldu ve UEFA Avrupa Ligi'ne 2. ön eleme turundan gitmeye hak kazandı. Maç tarihleri: 16 ve 23 Temmuz 2009.

Mücadeleye 3. eleme turundan başlayacak Fenerbahçe de 17 Temmuz’daki kurada seribaşı olacak. Roma, PSV Eindhoven, Hamburg, C.Brugge, A.Wien, L.Poznan, S.Liberec, Aberdeen, PAOK gibi takımlarla eşleşme şansı bulunmayan sarı lacivertlilerin muhtemel rakipleri şöyle: Young Boys (İsviçre), Valerenga, Fredrikstad (Norveç), Vojvodina Novi Sad (Sırbistan), APOP Kinyras Peyias (Kıbrıs Rum Kes), IFK Göteborg (İsveç), Kosice (Slovakya), Hajduk Split (Hırvatistan), Ljubljana (Slovenya), Honved (Macaristan). Fenerbahçe bu turu geçerse Galatasaray gibi play-off turu kurasında seribaşı takımlar arasında yer alacak.

KoLaydı Mustafa Uefa bu koLay mı şans Lazım bizde yok işte o :D:D:D

Turkcell Süper Lig'deki bu sıralamadan sonra 3. olan Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi'ne 3. turdan, 4. olan Fenerbahçe ise 2. turdan katılmaya hak kazandı.

walla transfer yaparsak yıldız olaraktan hedefimiz uefa olabılır neden olmasın ama kadro temızlık cekılmelı

Avrupa Ligi'nde Fenerbahçe'ye başarılar dilerim.... Umarım Galatasaray, Fenerbahçe ve Trabzonspor olarak ülkemizi en iyi şekilde temsil edip Avrupa'nın tozunu dumanını attırırız...........

Avrupa Ligi'nde Fenerbahçe'ye başarılar dilerim.... Umarım Galatasaray, Fenerbahçe ve Trabzonspor olarak ülkemizi en iyi şekilde temsil edip Avrupa'nın tozunu dumanını attırırız...........

sağol kardeş inanıyorum bu sıralamadaki takımlar hakettikleri yerde gidiyorlar avrupa maçlarına inş. bu sene bişiler yaparızda artık türkiyede ingiltere gibi klas bir lig seviyesinde güzel yerlere gelir ama diyeceğim şudur fener gerçekten 4 cülüğü haketmedi bir fenerli olaraktan..benim görüşüm sıralamada 6 cılıktı ...

sağol kardeş inanıyorum bu sıralamadaki takımlar hakettikleri yerde gidiyorlar avrupa maçlarına inş. bu sene bişiler yaparızda artık türkiyede ingiltere gibi klas bir lig seviyesinde güzel yerlere gelir ama diyeceğim şudur fener gerçekten 4 cülüğü haketmedi bir fenerli olaraktan..benim görüşüm sıralamada 6 cılıktı ...

Aslında bu sene Fenerbahçe de Galatasaray da iyi oynamadı... Üstelik Türkiye'nin en kaliteli kadrosuna sahip iki takımdık..... Fenerbahçe'nin 4. Galatasaray'ın 5. olması biraz da isimlerinin büyük oluşundan... Ama iyi oldu Avrupa'da Türkiye'yi en iyi şekilde temsil edebilecek klüpler olarak en azından Avrupa Ligi'nde mücadelemizi sürdürürüz ve Türkiye'ye büyük başarılarla döneriz..... Benim için Avrupa'da renkler önemli değil.... Sahaya çıkan her Türk Takımının renkleri bilirim ki Kırmızı-Beyaz arması Ay-Yıldız'dır......

Aslında bu sene Fenerbahçe de Galatasaray da iyi oynamadı... Üstelik Türkiye'nin en kaliteli kadrosuna sahip iki takımdık..... Fenerbahçe'nin 4. Galatasaray'ın 5. olması biraz da isimlerinin büyük oluşundan... Ama iyi oldu Avrupa'da Türkiye'yi en iyi şekilde temsil edebilecek klüpler olarak en azından Avrupa Ligi'nde mücadelemizi sürdürürüz ve Türkiye'ye büyük başarılarla döneriz..... Benim için Avrupa'da renkler önemli değil.... Sahaya çıkan her Türk Takımının renkleri bilirim ki Kırmızı-Beyaz arması Ay-Yıldız'dır......

kısaca fenerde gs de bu sene berbattı 6 cılık onlara en çok yakışırdı neden dıye sorarsan bu tür takımlar 3 büyüklerdense o sıralamadaysalar demek işler çok kötü gidiodur..aragonesde bu seneyi yakanlar arasındaydı o apayrı bı mevzu neyse hayırlısı olsun böle bitti sıralama böle gider...bol şans avrupadakı takımlarımıza...

dede bavulu topluyordur sanirim (=

dede bavulu topluyordur sanirim (=

toplasında gitsin artık. ölcekmi napcaksa yapsn ueafada en azından çeyrek final görmeli hem fenerbahçe hem galatasaray. beşiktaşda gruplardan çkabilir umarım seneye gruplardan çıkması şampiyonluğunu dahada değerli kılar. tüm Türk takımlarına awrupada başarılar

Nen ne acayip bi sezon oldu.14.sıradaki konya küme düştü.3.sıradaki trabzon4.sıradaki fenerden bi fazla ön eleme oynuyo.Hayırmı:D

Geri