Fenerbahçe Uefa da ne yapar ??

FB uefa da ne yapar ?

• Final

Kullanılan: 9 17.6%
  • Yarı Final

Kullanılan: 8 15.7%
  • Çeyrek Final

Kullanılan: 9 17.6%
  • Diğerleri..

Kullanılan: 25 49.0%

• Kullanılan toplam oy
    51

_MaNiaC_

New member
Reaction score
0
Fenerbahçe son 2 günde yaptığı bu flaş tranferlerle Uefa da sizce ne yapar ???

bencede ceyrek final
ama insallah daha yukarıları olur

Bence Final inanmak herşeyin başıdır...

şampiyonlar ligine benzemiyorki uefa.. ii takım şu anda yok denecek kadar... tottenham fln var yani...gruplardan çıkmak çok kolay özellikle.. işte o zamana kadar takımın oturmuş olması lazım.. çünkü ordan sonra şampiynlar liginden ii takımlar gelebilir... bizim takım da hiç fena olmadı son gelen 4 yabancıyla birlikte...

c7ftc1' Alıntı:
şampiyonlar ligine benzemiyorki uefa.. ii takım şu anda yok denecek kadar... tottenham fln var yani...gruplardan çıkmak çok kolay özellikle.. işte o zamana kadar takımın oturmuş olması lazım.. çünkü ordan sonra şampiynlar liginden ii takımlar gelebilir... bizim takım da hiç fena olmadı son gelen 4 yabancıyla birlikte...

:D Işte Futbolcularınızda böle düşünüp küçümserseler takımları gruptan çıkmanız bile hayal olur kaldı ki daha önünüzde elemeniz gereken bi takım daha var...Umarım Herşey Istediğiniz Gibi Olur ....

ya arklar bilmem Avrupa Ligi maçlarını izliyormusunuz ama adamlar 90.dk'da bile maça başladığı gibi koşuyor.
Bence hiç bir takımımız kayda değer bi başarı yakalamayacaklar:ter:
yani bunu sölemek istemem ama daha fazla kendimizi kandıramayız
erciyes'e bursa'ya 6-7 atsan ne farkeder ki??

cazciz' Alıntı:
:D Işte Futbolcularınızda böle düşünüp küçümserseler takımları gruptan çıkmanız bile hayal olur kaldı ki daha önünüzde elemeniz gereken bi takım daha var...Umarım Herşey Istediğiniz Gibi Olur ....

Arkadaşım Rencide edici saçma sapan konuşma... Tartışma yaratma...

arkadaslar ben derim ki hiçbirsey yapamayacak kac senedir bekliyorum hala bekliyorum bir patlama yapmasını ama oynayamıyo ki bişey yapsın 27. saniye de gol yer mi ya bir takım diğer macta da 5. dk de gol yedi insallah kazanırda ben bu lafları yerim en iyi basarısı ceyrek final olur bence

bu işler karışık işler yaa 3-5-10 transfere bakmaz yürek ister
yürek olduktan sonra finalde oynarsın kupayıda alırsın fb takımı olarak ama o yook ki.
dinomo macında gördük başka avrupa maclarındada gördük.
egerki inanarak ve yürekten oynanırsa yarı final ve finale kadar gidilebilir diebilirim.
gs uefayı aldııında cokmu güclüydü veya cok üst düzey topcularmı wardı.hayır
hepsi gsde adam oldular iş yürekte biter.
inşallah iii güzel bi yerlere gidilir

Ama biz taraftarlar Olarak inancaz Hep Destek Tam Destek o zaman onlarda inanacaz kaç yıldır ruhsuz bir daum yüzünden bun lar oluyordu bu yıl Zİco ile inşallah herşey değişicek...

Ya arkadaşlar takımın neredeyse yarısı tamamen değişti. Oyuncuların hepsi daha Türkiyeye bile gelmedi. Daha bunlar uyum sağlıcak falan. Beraber nasıl oynadıklarını görmeden kısacası birkaç ay geçmeden ne söylesek boş. Ben şimdi final oynıcaz desem nolur demesem ne olur. Her sene bir şeyler büyük umutla başlıyoruz sonra hüsran. O formanın kıymetini bilerek oynasınlar yeter. Öyle oynasınlar ben sonra final oynıyacaz deyim. Avrupada en kötü takım bile eşşek gibi son saniyeye kadar koşuyor. Sen koşmadıktan sonra elin oğlu gelip bir tane çakıyor. Sanada aval aval bakmak kalıyor. İşallah iyi olur ama daha bişey görmeden kendimizi bu kadar kaptırmayalım.

Ama sonuçta Yeni oyuncular ve Yeni bir teknik adam onlara olan güvenimizin bir göstergesi olcak bu anket...

anket bölümüne taşınmıştır

Fenere başarılar UEFA'DA

Geri