Fenerbahçe - Trabzonspor [TSL 17.Hafta][Tek Başlık]

HeLLFire!

Çǿκ کε√díκ طę ∂طí
Reaction score
0
Fenerbahçe 0 - 0 Trabzonspor [TSL 17.Hafta][Tek Başlık]

Trabzonspor ligin 17. haftasında deplasmanda karşılaşacağı Fenerbahçe maçı hazırlıklarına bugün (pazartesi) 20.00'de yaptığı antrenmanla başladı.

927-1T1Z7E4L.jpg

Teknik Direktör Ersun Yanal yönetiminde Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde yapılan antrenmanda takımımız tam kadro çalıştı. Oyuncularımız idmanı toplu ve gruplar halinde yaptıkları düz koşu çalışmasıyla tamamladılar.

ßu maçtan fazla ümitli değilim ama inş. ts alır.

Takımımız ligin 17. haftasında deplasmanda karşılaşacağı Fenerbahçe maçı hazırlıklarına bugün (pazartesi) 20.00'de yaptığı antrenmanla başladı.

927-1T1Z7E4L.jpg

Teknik Direktörümüz Ersun Yanal yönetiminde Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde yapılan antrenmanda takımımız tam kadro çalıştı. Oyuncularımız idmanı toplu ve gruplar halinde yaptıkları düz koşu çalışmasıyla tamamladılar.

kelime hataları yok mu :)

Allah'ın izniyle bu maçı yeneceğiz..

Trabzonspor ligin 17. haftasında deplasmanda karşılaşacağı Fenerbahçe maçı hazırlıklarına bugün (pazartesi) 20.00'de yaptığı antrenmanla başladı.

927-1T1Z7E4L.jpg

Teknik Direktör Ersun Yanal yönetiminde Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde yapılan antrenmanda takımımız tam kadro çalıştı. Oyuncularımız idmanı toplu ve gruplar halinde yaptıkları düz koşu çalışmasıyla tamamladılar.

oyuncularımıZ :D bunuda ben şimdi gördüm :hhmanD

aman boşver :D senin oyuncun bneim oyuncummu var :hhmanD

trabzonlular pek ilgi göstermemişler ama ben bu gece Trabzonlu oyuncuların hem ölümüne hemde profesyonelce mücadelesine hayran kaldım
bünyamin gezerin saçmasapan ve yeri geldiğinde çifte standartlı kararlarına itiraz etmeden sadece maçı düşünen ,konsantrasyonunu kaybetmeden adam gibi kendi oyununu oynayıp , tekmeye kafa uzatmalarla geçen maçın sonunda hala dipdiri kalabilen bir trabzon vardı sahada
darısı Beşiktaşımın başına..bizim çıtkırıldım ve hakeme programlı futbolcularımız bu Trabzonu izleisnlerde nasıl profesyonel ve büyük takım futbolcusu olunur öğrensinler

B_65957bd2e76e67faa354ee7f175f7724.jpg

yokya bu umur malını ayrıca gokhanda tanbı oda ayrı bır mal bunlar bızım golculerımız oldukca ts hayatta sampiyon olmaz en kısa zamanda satılması gereken ve yerlerıne oyuncu alınması gereken suanda 3 oyuncu var gokhan unal umut bulut huseyın cımsır acılen satılıp kalıtelı futbolcular bunların yerıne alınmalı

cunku bunlar adamı kanser ederler

Geri