Fenerbahçe taraftarı istemiyor

MONTANO

New member
Reaction score
0
Emre'ye internetten tepki !Emre Belözoğlu transferine tepkili olan F.Bahçeli taraftarlar internet sitesi kurdular.
20jmdea.jpg

15ojio1.jpg

Milli futbolcu Emre Belözoğlu'nun kısa süre içerisinde F.Bahçe'ye transferinin tamamlanması beklenirken, bir grup tarafından "www.emregelmesin.com" isimli bir internet sitesi hayata geçirildi.

Sitenin ana sayfasında, Emre'nin ağzından A.A imzasıyla, "Emre Demiş ki" başlığıyla, "Galatasaray Milli Takımdan Fazla Tanınıyor” Türkiye Liginin uluslararasında tanınmadığını anlatan Emre, Türkiye'den sadece Galatasaray'ın tanındığını söyledi. Emre, 2002 Dünya Kupası'nda milli takımın başarılı olunduğunu kaydederek, ''Bu kupadan sonra bile Milli Takım'ın Galatasaray kadar tanındığını sanmıyorum. Galatasaray çok farklı bir marka, bunu herkes kabul edecek'' ifadelerine yer verildi.

Milliyet

fenerbahçenin emreye ihtiyacı yoktu Aziz yıldırımın böyle bir transferle şampiyonluğu gölgelemek adına yaptığı gayet açıktır.Ama bu transferin faydasından çok zararını görücek çünkü emre sakat 5 maç arka arkaya oynadığına şahid olamadık Allah hayırlı etsin bu Transfere ağırlık vereceklerine Kanute üzerinde durmaları daha yararlı bir transfer olurdu.

hayıR bence yaLanlama BunLaR herKes isTiyoR..!! ßence...!!

Bakın şimdi Fenerin transfer politikasına ve düşünün artık emreyi nasil Fb ye gönderdiğinizi :)

FB ve emre pazarlikları henuz bitmemişti Emre aynen Gs yi satamam onlar beni buyuttu besledi söz verdim vs vs oylemi bak şimdi Emre senin için birşey patlatıcaz göreceksin hakkında ne düşünüldüğünü bundan sonra gelirsin yada gelmezsin Fenere ...

Bomba patladı FB New castle la anlaştı Emre Fenerde emre izliyor

Gs taraftarı ahlaksiz ilan etti zaten terbiyessizdi bize beş kuruş kazandirmamişti adam çarptı öldürdü milli maçta golden sonra tribune hareket çekti, Ruhsuz o paraya satar Gs ruhlu olan topcu lazim ne işi var oyle topcunun gs de vs vsvs

Emre gördünmü bak ...

Gördüm hacı abi

Atarmısın şimdi Fenere imzayı

Evet artık Fenerbahçeye gelebilirim ...

Emreye 2 3 gün içinde Fenere gönderen Galatasaraylılardır ...

Buda Fenerin bir transfer polikasıdır ...

Hayırlı olsun ...

Alıntı

Galatasaray'lı minik bir Arkadaşımın şiiri Gerçekten ilginç Emre Galatasaray'ın malımı.herkes istediği yere gitmekte özgürdür.Şiiri Yazan Arkadaşımada aynısını söyledim.Lütfen Anlayışla karşılayalım şiiri yazan 15 yaşında çocuk
YAZIKLAR OLSUN
Avrupa’dan gelmem diyorsun
Gelsem bile Galatasaray diyorsun
Şimdi fenerbahce’ye gidiyorsun
Ve mutluyum diyorsun
Senin içindeki GS sevgisine yazıklar olsun!

Şimdi fenerbahce diyorsun
Önce parayı düşünüyorsun
Anelka’yı Appiah’ı unutuyorsun
Onların da niçin gittiğini biliyorsun
Senin içindeki GS sevgisine yazıklar olsun!

Artık sana güle güle
fenerbahce’de mutsuz olmak üzere
Adını kara deftere yazdık
Ali Sami Yen’de görüşmek üzere

emreye ihtiyaç yok emre geldi şimdi alex mi oynamıcak deivid mi kazım mı yoksa aurallio mu hangisi
gereksiz transfer edu nun yerine adam alınması lazımdı

şiir güzel

eğer emre , italya ve ingiltere yıllarından sonra çocukluğunu biraz üstünden atabildiyse çok yararlı bi futbolcu olur ...
ingiliz futbolunu tanıması ve ona göre oynaması bence şampiyonlar liginde gücümüzü arttırır ...
ama gazete ve televizyonda çıkan haberler doğruysa , gelmesin .
bize , bizden olan gerek ...

İftira güzel bir şey değil

ya gelsin ne olacak ki
bir iki maça çıkar sonra taraftar yuh çeker
sonra zaten tıpış tıpış gider

o siteyi açan fenerli olamaz :) emre bence fenerin yaptığı en iyi transferlerden biri, orta saaya güç gelecek aurelio(tabi gitmezse) ile büyük işler yapar.. sol ayakla ortasahada emre gibi ayağa pas yapabilen güzel ara paslar gönderebilen mücadele eden pres yapan bi oyuncu çok zor bulunur.. ben fenerliyim ve emreyi eskiden beri beğeniyordum şimdi çubuklu forma ile görünce dahada çok beğeniyorum :D:D

Geri