Fenerbahçe - Samsunspor [ZTK 4. Tur Maçı]

yyildirayy

Moderatör
Moderatör
Reaction score
0
ATATÜRK' ü inkar eden bizden değil; ondan bundandı

Sarı-lacivertliler, Ziraat Türkiye Kupası 4. tur maçında yarın Samsunspor'u yenerek, çeyrek finale yükselmeyi hedefliyor.

Spor Toto Süper Lig’de kendi sahasında ezeli rakibi Galatasaray ile 2-2 berabere kalan Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası’nda tur atlamak istiyor.

Teknik direktör Aykut Kocaman’ın kupa maçında kadroda değişiklikler yapması bekleniyor.

Kupada tek maçlı eleminasyon sistemiyle oynanacak karşılaşmayı kazanan takım adını çeyrek finale yazdıracak.

Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı’nda saat 21.00’de başlayacak karşılaşmayı hakem İlker Meral yönetecek.

http://www.fanatik.com.tr/Fener-kupa-yolunda_3_Detail_34_256509.htm

şanssızlığımızı kıralım bu sene alalım şu kupayı...

düşmemiz kesinleşti artık .. ben şahsen daha bişi beklemiyorum takımdan ..

düşmemiz kesinleşti artık .. ben şahsen daha bişi beklemiyorum takımdan ..

Lig maratonu çok hızlı maçlar ve fikstür sıkışık samsunspor kaldıramadı bu tempoyu bi türlü, ben düşmesini istemiyodum şahsen..

petkoviçi zamanın da gönderemediler üstat kazım yılmaz futboldan anlamıyor .. böle olunca kacınılmaz son .. :smile:

tek umudumuz 22 takım olursa düşmenin kalkacağı :):)

hayırlısı olsun ne diyelim büyük ihtimal 22 takım olacak lig önümüzdeki sezon sayın yıldırım demirörenin gayet başarılı kararlara imza atacağını umuyorum..

Fenerbahçe maça hazır!
Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası 4. turunda Samsunspor ile yarın sahasında oynayacağı maçın hazırlıklarını tamamladı.

Fenerbahçe Kulübü'nden yapılan açıklamaya göre, Can Bartu Tesisleri'nde basına kapalı gerçekleştirilen antrenmanda, sarı-lacivertliler, koşu ve ısınma hareketlerinin ardından 3 gruba ayrılıp 5'e 2 top kapma çalışması yaptı. 1 saat 15 dakika süren antrenman, taktiksel çalışmalarla sona erdi.

Sezer Öztürk ile dünkü antrenmanın sonlarına doğru sol ayak bileğine darbe alan Semih Şentürk, bireysel oyuncu antrenörü Dolu Arslan eşliğinde çalıştı. 17 Yaş Altı Milli Takımı ile Almanya'daki bir turnuvada bulunan Recep Niyaz da antrenmanda yer almadı.

Bu antrenmanla Samsunspor maçı hazırlıklarını tamamlayan sarı-lacivertlilerde maç kadrosunda yer alan oyuncular, yarın saat 13.45'te Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde bir araya gelecek.

Maraton.com.tr

Bakalım aykut kocamanın yarınki süprizi ne olacak
Her maçta değişik bir süprizle karşılaşmaya alıştık

Mesela defansta semih forvette bilica falan görürsem şaşırmam :)

Aykut hoca bu süprizlerle dolu ama bizi verem edecek süprizlerle :)

bizim oyuncuların çoğunun miladı doldu zaten neşteri kökten vurmak lazım

Fenerbahçemize başarılar..

Hadi bakalım devamı gelir inş

hadi bakalım sadece biz kaldık bu sene hepsi elendi :)

beşiktaş bizdende kötü merak etmiyom ben hiç karşılaşsak bile :)

çeyrek finaldeyiz...

Geri