FenerBahçe nin Forvet Hattı Nasıl oynamalı

Fenerbah.e nin Forvet hattı Nasıl olmalı ?

• Kullanılan toplam oy
    49

ARCHANGEL!

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar Bilindiği Gibi Fenerbahçe de 3 tane as adam war. Semih Çok Süper Futbolcu . Alex bu Takımda Sürekli Asist Yapan adam. Güiza Dan Bu sene çok umutlu herkes Ve Sezona da güzel başladı. 4-3-3 Oynasalar Orta saha Zayıf kalır o yüzden 4-4-2 Tercih Ediliyor. Sizin de Görüşlerinizi Bekliorm. Bence Güiza Alex oynamalı semih ile Güiza 2. yarı Değiştirilmeli . Benim Görüşüm Alex ile Güiza Oynamalı 2. Yarı Güiza Çıkıp Semih girmeli.[
Emeğe Saygı Teşekkür edelim./FONT]

Zaten Başka Bir ALternatif Yok Ki Şu An İçin, Şimdi Kim GeLipte ALex Veya Güiza'yı KesebiLir Ki, Semih Yine Müzmin Yedek OLmaya Devam Edecek, 4-3-3 Oynayamaz Fenerbahçe, Neden Oynayamaz, Emre Ve ALex Gibi İki Adam Var Fenerbahçe'de Ve BunLar Yedekte OturmazLar, Yani Asta OynayacakLar, ALex Ve Emre'yi 4-3-3'te YerLeştirin BakaLım, Ayrıca Bu Cristian Neden ALındı O Zaman O Da Banko 11'de Oynayacak, Ona Da Yer BuLun, OLmaz...

Zaten Forvette Sorun Yok, Sorun Defans BLoğunda...

Bende O Yüzden dedim ztn 4-3-3 Oynayamaz diye.

4-3-3 Diye Bişey Yok Ki Zaten Fenerbahçe'nin ŞabLonunda, Onu Da Nerden Çıkardın Ki Konuda, Bende Ondan Bahsetmek İstiyorum =)

Yani 4-3-3 Oynamak İstese Fenerbahçe, Cristian'ı Transfer EtmezLerdi Zaten =) Çünkü 4-3-3 ŞabLonunda Cristian'a Gerek Yok =)

Taktik güzeL Güiza-Semih değişmeLi oynarLar!

Ama defansa takviye ALLah'ın Emri :goz:

4-3-3 Diye Bişey Yok Ki Zaten Fenerbahçe'nin ŞabLonunda, Onu Da Nerden Çıkardın Ki Konuda, Bende Ondan Bahsetmek İstiyorum =)

Şıklara 3 ünü koymadım ztn :gulumseCocuk: . Defansa Elbette Takviye Yapılır. Bilica nın Yanına Juventus un Stoperi alınacak herhalde. Cannavaro geldiği için

4-4-1-1 iyidir.Güiza bu formuyla her zaman ilk 11de oynar.Semih de şans verildiğinde en iyisini yapacaktır.Zaten kadronun geçen seneden farkı golü hazırlayacak olan oyuncuların bollugu.Özer iyileşince Özer-Güiza bile olabilir..

Defansa da kesinlikle takviye yapılmalı.Tek hamlelik olmayan bir stoper alsak iyi olur ama zor gözüküyo

Şıklara 3 ünü koymadım ztn :gulumseCocuk: . Defansa Elbette Takviye Yapılır. Bilica nın Yanına Juventus un Stoperi alınacak herhalde. Cannavaro geldiği için

4-3-3'te Zaten 3'ü De Oynayamaz Ki Yine :D İLeri 3'Lünün Ortasında Güiza Oynayacak, ALex SoLda, Semih Sağda Mı Oynayacak Diyorsun Yani 4-3-3 OLsa :D Bu Zaten OLmaz :D

Benim Dediğim OLay Fener'in Emre Varken Cristian'ı Transfer Etmesi Zaten 4-3-3 OynamayacakLarını Gösterir Demek İstiyorum, Yani Geç İLeri Uçtaki AdamLarı FiLam :D

Cristian ı Niye Aldı onu anlamadım . Emre var Kazım var Mehmet topuz var Özer Hurmacı var. Gereksiz bir Transfer Cristian. Ztn Brezilyalılar Fenerbahçeye Yakında Teşekkür plaketi Verecek :D . 8 adam var bea :durdurun

Cristian Nolacak bakalım . Dos santos ta öye. 2 maçını izlemiş sadece aykut kocaman. Bence Hata yapmışlar. En az 4-5 maç izlemeli. Bizim lincoln u Barcelona Skibbe Döneminde izleseydi Barcelonadaydı lincoln. Ama skibbe Gitti Fıs oldu. Yani transferde çok dikkatli olmalıyız

Hımmm O da Doğru Ama 1. yarı Güiza 2. yarı Semih Bence Daha MantıkLı

bi fenerbahçeli olarak benim düşüncem fenerbahçe bu senede M.ourelıo nun yerini dolduramıcak ve işler gene karışcak :(

Geri