Fenerbahçe, Kaka'yı yoklamış

mchasso

New member
Reaction score
0
Fenerbahçe'nin eski yöneticisi Hakan Bilal Kutlualp, "Kaka'yı alabilir miyiz diye baktık ama olmadı" dedi.

k54qyd.jpg

Lig Tv'de yayınlanan Futbol Gündemi programına konuk olan Kutlualp, "Alex'i almaya Brezilya'ya gittiğimizde, Kaka 8.5 milyon dolardı. Bu oyuncuyu alabilir miyiz diye baktık ama 'Milan istiyor' dediler. Biz de 3.5 milyon euroya Alex'i aldık" diye konuştu.

"GÜİZA'NIN SATILMASI İÇİN HUMMALI BİR ÇALIŞMA VAR"

Hakan Bilal Kutlualp, 14 milyon bonservis bedeli ile transfer edilen ve 2 sezondur istenileni veremeyen Fenerbahçeli forvet Daniel Güiza'nın satılmaya çalışıldığını söyledi.

Eski yönetici, Güiza'nın özellikle devre arasında gönderilmesi için hummalı bir çalışma yapıldığını iddia etti.

Kaynak

Başlığa koptum nasıl bi anlam var orda anca y(k)oklar zaten o kakayı :durdurun
Guizaya 14 verebildiyse kakaya verseydiya o zamnlar...

bizim türk adamları böyle işte.. baktın ki milan istiyor 8.5 değil ver 10 milyon bak para için gelmezmiydi.. şimdide al bakayım alabilirmiisin kaka yerine babayı

Başlığa koptum nasıl bi anlam var orda anca y(k)oklar zaten o kakayı :durdurun
Guizaya 14 verebildiyse kakaya verseydiya o zamnlar...

Güiza Geçen Sene Başında Alında

alex 6 yıl önce..

Aradaki Yıl Farkı ve Para Farkını ayrıca yorumunun saçma oldığunu Düşebilirsin Umarım..

Hakan Bilal Kutlualp Salak Salak konuşmuş..

Gereksiz olmuş

Güiza Geçen Sene Başında Alında

alex 6 yıl önce..

Aradaki Yıl Farkı ve Para Farkını ayrıca yorumunun saçma oldığunu Düşebilirsin Umarım..

Hakan Bilal Kutlualp Salak Salak konuşmuş..

Gereksiz olmuş

Aziz para var die dolasıo ortalıkta onumu alamıcaktı benim demek istedigim guiza bi topcuya 15 vermek o zamanki kakanın parasını 10a bile katlar...Milan istiyo die oyuncudan vazgecmek var tabi işn komik yanıda o paran var ama degerlendiremiyosun ne anlamı var o zman...

Kopmaya devam edin o zaman haberemı 7 8 yıl oncekı muhabbete mı koptun onu anlamadım modluguna yakısmıcak hareketlerde bulunuyorsun yorum yaz cek gıt konunun ıcıne etmeyın lutfen mantıklı bı yorum yazda bızde gülelim mod olmuşsun ama daha konuya nasıl yorum yazılır bılmıyorsun gelmıssın koptum yazmıssın. ayıptır be bı konunun haber olasılıgının bıle ıcıne edıosunuz

Kopmaya devam edin o zaman haberemı 7 8 yıl oncekı muhabbete mı koptun onu anlamadım modluguna yakısmıcak hareketlerde bulunuyorsun yorum yaz cek gıt konunun ıcıne etmeyın lutfen mantıklı bı yorum yazda bızde gülelim

Modluğa yakışmayacak ya da modluğa yakışan hareketler neymiş söyle de bilelim ! Sen de vakt-i zamanında moderatördün, sana ya da modluğa yakışan hareketler yaptığın için mi şu anda user olarak devam ediyorsun net hayatına ?

Edebinle yaz, yazamıyorsan sus, haddini bil !

Modluğa yakışmayacak ya da modluğa yakışan hareketler neymiş söyle de bilelim ! Sen de vakt-i zamanında moderatördün, sana ya da modluğa yakışan hareketler yaptığın için mi şu anda user olarak devam ediyorsun net hayatına ?

Edebinle yaz, yazamıyorsan sus, haddini bil !

hadi arkadaşım sana burda hesap verecek kadar küçülmem ben modlugu neden bıraktıysam bıraktım senı ılgılendırmez hadı bak işine ......

Koskoca KAKa Kıytırık tabir edilen Türkiye kupasını alamayan kulüpte ne işi olur C.Ronaldo'la yanyana oynamak varken Gelicek cristianlamı oynuyacak ara sıra böyle konular açın insanın stresi Azalıyor. Puahhaha KAKA LEYTE Ve Fenerbahçe Ahahiuhahaaaa

Koskoca KAKa Kıytırık tabir edilen Türkiye kupasını alamayan kulüpte ne işi olur C.Ronaldo'la yanyana oynamak varken Gelicek cristianlamı oynuyacak ara sıra böyle konular açın insanın stresi Azalıyor. Puahhaha KAKA LEYTE Ve Fenerbahçe Ahahiuhahaaaa

Bi kere LEYTE değil LEITE

2. si git kumda oyna

Ben de izledim bu programı canlı çok güzel açıklamalar yaptı

evet daha önce de kaka yı gaziantep beğenmeyip yollamış :D

Geri