Fenerbahçe küme düşecek!

yyildirayy

Moderatör
Moderatör
Reaction score
0
ATATÜRK' ü inkar eden bizden değil; ondan bundandı
Fenerbahçe'de yarınki Yüksek Divan Kurulu Toplantısı'nda önemli kararlar alınacak.

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Ali Aydınlar, UEFA ile yaptığı toplantının ardından Spor Toto Süper Lig kulüplerinin başkanlarıyla bir araya geldi.

Kulüpler Birliği Vakfı Başkan Yardımcısı ve Medical Park Antalyaspor Kulübü Başkanı Hasan Akıncıoğlu, Spor Toto Süper Lig takımları yöneticilerinin TFF Başkanı Mehmet Ali Aydınlar ile gerçekleştirdiği toplantı sonrası yaptığı açıklamada, müsabakaların sonucunu etkilemeye yönelik yapılan fiillerle ilgili, minumum 12 puandan başlamak üzere puan silinmesine, ayrıca bu eylemlere karışanların para cezası ile cezalandırılmasına, diğer taraftan suç unsurunu işlemiş olan kulüplerin UEFA kupalarına katılmamalarıyla ilgili, federasyon başkanının 26 Ocak'ta yapılacak TFF Genel Kurulu'nda önerge vereceğini söyledi.

Fenerbahçe Kulübü Başkan Vekili Nihat Özdemir ise Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) Kulüpler Birliği Vakfı ile gerçekleştirdiği toplantının ardından yaptığı açıklamada, 'Biz herhangi bir şekilde, herhangi bir yolla Fenerbahçe'den yarım puan dahi kesilmesini, para cezası verilmesini veya UEFA'nın federasyona dikte ettiği hiçbir kararı kabul etmiyoruz' dedi. Basın mensuplarına açıklamalarda bulunduktan sonra soru almayan Özdemir, yarın 10:30'da başlayacak Yüksek Divan Kurulu Toplantısı'nda gerekli değerlendirmeleri yapacağını söyledi.

Maraton.com.tr’nin aldığı bilgilere göre; Nihat Özdemir yarın toplantıda üyelerden Genel Kurulu olağanüstü toplayıp destek ve yetki isteyecek. Özdemir üyelere, 'Bunlar bizim yarım puanımızı dahi silseler biz de 2 maç üst üste sahaya çıkmayarak kendi kendimizi düşüreceğiz' diyecek ve bu konuda destek ve yetki isteyecek. Divan Kurulu üyeleri, bu konuda yönetime tam destek verecek ve Fenerbahçe puanları silinmesi halinde kendi kendini küme düşürecek.

26 Ocak'ta yapılacak Türkiye Futbol Federasyonu Genel Kurulu'nda Mehmet Ali Aydınlar'ın önergesinin kabul edilme ihtimali çok yüksek ve Fenerbahçe kendi kendini ligden düşürecek.

Maraton.com.tr

Bırakın düşsün

yeter artık ya düştü düşmeyecek, düşmek isteyecek, puan silecek vs... düşsede kurtulsak artık

işinize gelir zatende aç kalırsınız biz düşersek

Sözde fırsatçılık yapanlar var, meydanın boş kalmasını bekleyenler var
Ama bilmiyorlarki Fenerbahçe olmazsa para musluklarının sadece damlayacağını
Fenerbahçe daha kötü olur diye düşünenler unutmasın Fenerbahçenin taraftarı Fenerbahçeye yeter
Evde 2 formam var gider 3 tane daha alırım, taraftar kartım var 1 tane daha alırım, benim gibi düşünen milyonlarca taraftar var

Dün de yazmıştım,bu günde yazıyorum,yarında yazacağım...

Fener kendini düşürürse önümüzdeki sezon GS kaşkolumun yanına FB kaşkolunu takıp gezeceğim,

eğer mahkeme olur ve suçsuz bulunursa ömür boyu bu şekilde gezeceğim...

Dün de yazmıştım,bu günde yazıyorum,yarında yazacağım...

Fener kendini düşürürse önümüzdeki sezon GS kaşkolumun yanına FB kaşkolunu takıp gezeceğim,

eğer mahkeme olur ve suçsuz bulunursa ömür boyu bu şekilde gezeceğim...

fener kendini düşürecek şimdiden kaşkolunu hazırla. mahkeme suçsuz bulursa çok daha büyük bir kaos çıkar, suçsuz olsa bile bir suç yapıştırırlar, hiç olmadı ergenekonda ergen başkan suçlamasıyla yargılarlar malum adalet yobazın elinde çok tehlikeli bir silaha dönüşüyor.

fener kendini düşürecek şimdiden kaşkolunu hazırla. mahkeme suçsuz bulursa çok daha büyük bir kaos çıkar, suçsuz olsa bile bir suç yapıştırırlar, hiç olmadı ergenekonda ergen başkan suçlamasıyla yargılarlar malum adalet yobazın elinde çok tehlikeli bir silaha dönüşüyor.

bizimde anlatmaya çalıştığımız bu kardeşim,

ben şike olduğuna yada ispatlandığına inanmıyanlardanım,FB nin cesareti için o kaşkolu taşıyacağım.Eğer şike değilde başka şeylerden suçlu bulunursa varsın kaos olsun,işte o zaman bu millet anca anlar BAĞIMSIZ YARGI var mı? Yok mu?

Sözde fırsatçılık yapanlar var, meydanın boş kalmasını bekleyenler var
Ama bilmiyorlarki Fenerbahçe olmazsa para musluklarının sadece damlayacağını
Fenerbahçe daha kötü olur diye düşünenler unutmasın Fenerbahçenin taraftarı Fenerbahçeye yeter
Evde 2 formam var gider 3 tane daha alırım, taraftar kartım var 1 tane daha alırım, benim gibi düşünen milyonlarca taraftar var

evet biz bize yeteriz zaten gidip 2 forma bide kombinemi alırım biz gibi düşünen insanlar olduktan sonra kimseye ihtiyacımız yok

Her konuda kimse ahkam kesemez çünkü bu konu henüz yargılama aşamasında!Bunun bir adıda yargısız infaz!

Ya bu kadar tartışacak bişi yok, Bu ülkede şike yapmayanı sevmezler. Bu TFF fenerbahçeyi düşüremez, 80 tane dosyası var hala yapmadı düyorlar. Bu kadar Karektersiz bir yaklaşım olamaz, Adam gibi cıkıp DİGİTÜRK paramızı kesecek, bütün dünya lig tarihi boyunca bir takıma yapılan bunca ayrımcılığı öğrenip Uluslar arası musakabalardan men edecek diye korkuyorlar. Bir federasyon şikeyi bu kadar destekleyemez. İtalyanlardan biraz örnek alın arkadaş. Fenerbahçe Süper lig de olsa Şike devam eder, olmazsa yani federasyon elini vicdanına koyupta karar verirse diğer bu işi yapmaya çalışan kulüplerde kendine çeki düzen verir. İşin varıca nokta;

Bu Federasyonla = Fener'den 3-5 puan silinir, ŞİKEYE devam.

Yeni Federasyon = Fener küme düşer, Diğer klüpler kendine çeki düzen verir.

Redasa sen mahkemeyi kurmuşun, yargılamayı yapmışsın cezayıda kesmişsin
Ülkenin adalet bakanımısın sen
Bu senin yazdıkların anti sitelerde yazılan şeyler
o iddianamede bjk de var trabzonsporda var artı 5 takım daha var
onlar hakkında her henagi bir karar vermemişsin
geriye kalan o zaman sen galatasaraylısın o zaman adama 8-0 ankaragücü maçını, malatyasporlu oyunculara hediye ettiğiniz doğan slx arabaları sormazlarmı
bu ülkede şike varsa yapılmışsa büyük takımların hepsi yapmıştır

Geri