Fenerbahçe formasını giymek bana nasip olmasın

yorumsuz54

Banned
Reaction score
0
Fenerbahçe formasını giymek bana nasip olmasın

Harika bir sonbahar günü, hava güneşli ve güzel... Galatasaray'ın Florya'daki kalesinden içeri giriyorum. Antrenmanını yeni bitirmiş olan Arda Turan, takım arkadaşı Sabri'yle birlikte yemyeşil çimenlerin üzerindeki salıncağa kurulmuş neşeli kahkahalar atıyor. Öyle salıncak deyip geçmemek lazım, söylediğine göre bu salıncak onun “Kaptan Köşkü” ve çoğu zaman dışarının kirli halinden arınmak için kullandığı sığınağı. Röportajı yaparken ne zaman heyecanlansa, salıncak da hızla sallanmaya başlıyor. Çünkü o dinamik, hızlı ve enerjik bir yapıya sahip.

Zaman zaman Galatasaray'dan bahsederken gözleri doluyor. O kadar hızlı ve çok konuşuyor ki, tıpkı topu alıp çalım atarak hızla ilerlemesi gibi. 22 yaşındaki genç kaptan, Galatasaray'la, ailesiyle ve evleneceği kadınla ilgili şimdiye kadar hiç kimseye söyleyemediği birçok şeyi anlattı.

FENER'E GİDER MİSİN?

Arda'nın en çarpıcı cümlesi ise, "Fener'e gider misin" sorusuna verdiği, "Fener'e gider miyim? Şöyle bir şey var; insanlar hayatlarında profesyonel olduklarını söylerler. Evet profesyoneliz, herkes profesyonel, yüzde 100. Ben diyorum ki, dediğim şartlar var, yani benim annem, babam, kardeşim paraya muhtaç olmadığı sürece, Allah bana Fenerbahçe formasını giydirmesin diyorum, nasip etmesin. Ben “Galatasaraylı Arda” olarak yaşayayım, hayatımı “Galatasaraylı Arda” olarak devam ettireyim diyorum. Bu, benim bir futbolcu olarak söyleyebileceğim en büyük söz zaten." cevabıydı.

Florya sana ne ifade ediyor? Ev mi işyeri mi?

10 yaşımdaydım buraya geldiğimde. Geriye dönüp baktığımda tam 12 sene. 12 senedir tatiller dışında her gün buradayım. Burası benim için evimden de öte geliyor. Kıyafetlerimin çoğu burada, arabalarım burada. Florya benim için çok şey demek, evim burası benim. Yemeğimi burada yiyorum, kıyafetlerim çoğu zaman burada yıkanıyor, ütüleniyor. Burası benim çok sıkıştığım, dertli olduğum zamanlarda da kaçamak yerim.

Fenerbahçe formasını giymek bana nasip olmasın - Hürriyet

gerçekten çok güzeL konuşmuş,giderim dese de gitmem dese de dünya haLi bu,herşey oLabiLiyor..
yüreğine sağLık kaptanım..

yarın bir bakmışsın gelmiş

gs 2 yöneticiyle papaz olsun sonrasında en kötü takım olur gs

çocuk daha bişi görmediki

Ardada bir asalet var. Zaten onu gördükleri için daha genç yaşta kaptan yaptılar ardayı. Ardaya kaptanlık yakışıyor. Ardanın duasına AMİN dememek elde değil. İnşallah Fenerbahçe forması giymek nasip olmaz.

Arda'dan çok şey bekliyorum Metin Oktay gibi efsane olma yönünde ciddi ciddi ilerliyor... Arda'nın Galatasaraylı Arda olarak kalacağına yürekten inanıyorum....

Geri