Fenerbahçe forması çok kutsal bir formadır ve Türkiye Cumhuriyetinin formasıdır...

ѕσηυη¢υ

кιℓℓ ƒσя &#
Reaction score
0
Fenerbahçe forması çok kutsal bir formadır ve Türkiye Cumhuriyetinin formasıdır...

Mehmet Topuz Fenerbahçe formasını giymelidir... Mehmet Topuz transferi Türkiye’de büyük ses getirdi. Bu karmaşık transfer hikayesi ne ilk ne de son olacak. En güncel olması sebebiyle değerlendirilmesi gereken bir transfer olduğu kesin. Kayserispor’un mantık dışı bir şekilde geçmiş yıllarda teklif edilen -Türkiye piyasası için- astronomik rakamları ret etmesinin pişmanlığını yaşadığını düşünüyorum. Mehmet Topuz bir Messi değildir ancak iyi bir futbolcudur. Kayserispor bonservisini elinde bulundurduğu her futbolcusunu istediği kulübü satma hakkına sahiptir. Mehmet Topuz’da profesyonel bir futbolcu olarak dilediği kulübe gitme hakkına sahiptir. Büyük kulüpler büyük futbolcular transfer eder. Büyük kulüpler istedği futbolcuya forma giydirir. Fenerbahçe, Mehmet Topuz gibi futbolculara da Fenerbahçe forması giydirmelidir. Mehmet acele edip yanlış kararlar vermiş olabilir. Bu tip kararların örnekleri çoktur. Önemli olan yanlışlardan dönmektir. Yanlışı bir başka yanlış ile düzeltmeye çalışırsanız hayatınız boyunca pişmanlık duyabilirsiniz. Formasını giymek isteyen her futbolcu Fenerbahçe istediği sürece formasını giyebilir. Neler yaşanmış olursa olsun geriye bakmanın bir manası yoktur. Fenerbahçe Spor Kulübü Mehmet Topuz’u istiyorsa alır ve almalıdır da. Fenerbahçe forması çok kutsal bir formadır ve Türkiye Cumhuriyetinin formasıdır. Bu bir onur ve gurur meselesi değildir. Çok basit bir anlamı vardır bu transferin;

FENERBAHÇE İSTEDİĞİ FUTBOLCUYA FORMASINI GİYDİRİR

Volkan Demirel kalmalıdır..

Volkan iyi bir bir kaleci olmanın yanısırısa kalpten Fenerbahçe’lidir. Performansını çok daha fazla arttırması gerektiğine inanıyorum. Volkan öyle bir kaleci ki isterse, kendini verirse Avrupa’nın ilk 5 kalecisinden biri olabilir. Olabilir çünkü o potansiyel onda var ancak kendisini takıma tam vermemesi sebebiyle çok ciddi hatalar yaptı geçmişte. Halbuki futboldan başka bir sey düşünmeyen Volkan bu eleştirelere maruz kalmayabilir. Daum geçmiş yıllarda “kalede gördüğümde dehşete düşüyorum” demişti bugün anlaşma imzalarken takımda kalmasını istediği ilk isim Volkan Demirel. Volkan kendisini sevenleri ve güvenenleri imza attıktan sonra göstereceği performans ile cevap vermelidir.Volkan’ı Volkan yapan Fenerbahçe’nin iyi bir Volkan’a, Volkan’ın da Fenerbahçe’ye ihtiyacı var. Fenerbahçe ile Volkan arasında para söz konusu hiç bir zaman olmamıştır bundan sonra da olmayacaktır çünkü Volkan para işlerini hiç bir zaman konuşmaz.

Volkan Ballı bu kulübün çok önemli dengelerinden biridir...

1993 senesinde Volkan Ballı`yı ilk tanıdığımda müthiş bir Fenerbahçe`li olduğu anlamıştım. O dönemlerde yabancı futbolculara yaptıkları yardımlar sayesinde Türkiye`ye gelen yabancı futbolcuların yerleşmesinde ve ortama alışmasında çok büyük pay sahibi olmuştur Volkan Ballı. Yıllar sonra idari menejerliğe getirilen Volkan Ballı futbolcular ile ilişkisi, yönetim ile seviyeli diyaloğu, ketum olması ile birlikte ağzının çok sıkı olması ve herşeyden önce taraftarımızın haklı sevgisini alarak önemli bir yer edinmiştir camia içerisinde. Volkan Ballı`nın hizmetleri devam etmelidir. Zira kulübe vermesi gereken çok şey vardır.

Transfer çalışmaları hızla yapılıyor..

Muthiş bir transfer dönemi geçireceğimizi düşünüyorum Fenerbahçe adına. Bilica ve Bekir’e hoşgeldin diyorum. İki önemli transfer ile başladık transfer sezonuna. İki futbolcunun da başarılı olmasını diliyorum. Selçuk’un sözleşmesini uzatması sevindirici. Kurulan kadroya girmesi için çok daha fazla mücadele etmek zorunda kalacak Selçuk zira hedeflenen kadro çok umut verici. Transferlerde beklentinin doğru oluşması adına iletişimin öneminin altını bir kez daha çizelim.

Metin Şen-ANTU

Mehmet ToPuz Artık GeLmesin..
ßize FenerbahçeLi Formanın Kıymetini ßiLen Adam Lazım..
ßekir Ve ßiLica ßizim StarLarımızdır..
Mehmet Topuz DeGiL ALi ßiLgin ßizim Starımızdır..

antu sen ne ayaksın. sen taraftar grubu değil aziz yıldırımın çekirdekçi tayfasısın. hangi maçta tribüne cıktın sesin kısılana kadar bagırdın ???? hangi deplasman otobüsünde vardın. takımını ne zaman nerde destekledin

bunun önemini kavrayan futbolcu pek kalmadı şuanki devirde paraya bakıo zamane futbolcuları para güzelse oynuyor yoksa oynamıyorlar ...o eskidendi rıdvanlar aykutlar oğuzlar yürekten oynayanlar..

Bu Sene Üzerimize Oynanan Oyunlar Belli Mustafa Biliyosun Takip Etmişsindir. Bütün Gruplar Birlik Oldu Destek Oldu. Antu Hala Çomak Sokuyor Bize. Bu da Demek Oluyor ki Antu Taraftarın Resmi Sitesi Değil Rezil Sitesi. Konusacak Bir Cok Sey Var Ama Ne Buraya Yazmak Ne De Anlatmak Yetmez. Bugun Beşiktaşın Çarşısı 50 Otobüsle İzmir Kupa Finaline Bedava Geliyorsa. Kendi Stadında Meşalesini - Davulunu - Pankartını Sokuyorsa. Aziz Başkan Bi Oturup Düşünecek. Senin Türkiyenin 81 ilinde Temsilciliği Olan Bi Taraftar Grubun Var Milletin Gıpta İle Baktığı. Gittiği Her Deplasmanda Şov Yapan. Ama Bu Şovu Kendi Stadında Senin Yüzünden Yapamıyorsa Bi Oturup Düşünecen Sayın Aziz Başkan.
Genç Fenerbahçeliler 6 Yıldır Kulupten Destek Almıyor. ve Dünyada Kulüpten Destek Almadan İlerleyen Her Geçen Gün Büyüyen Bir Taraftar Grubu. Sen İstediğin KAdar GFB yi Tanımıyorum De. Senin Bu Tavrın Bizi DAha Cok Kenetlendiriyor Bizi. İnşallah Geçen Sezonu Nasıl Kaybettiğini Anlar Aynı Hataları Bu ve Bundan Sonraki Sezonlarda Yapmazsın. Gerçi İlk Adımı Attın.
Maratonda Taraftar Tribününü Verdin Bize Allah Razı Olsun.

Çok Değil 2 Seneye Kadar Efsane Maraton Küllerinden Doğacak İNşallah.

Staddan AtmadıGı kaLdı ßi Tek..
GeLirLer GoL oLunca ßaGırırLar..
Maç ßoyu Oturup Çekirdek Yiyip Giden Taraftar İstemiyoruz..
Orda Oturmanın Kıymetini ßiLecekLer!!

Tribünlerde sosyetik züppelerin çekirdek çitleyerek maç izlemesini artık kaldıramıyorum.Gol olunca bile kalkmaları için kıçlarının altına kaldıraç koymak gerekiyor.Bunlar ürün alıyormuş,taraftar kart alıyormuş,kombine alıyormuş.Bende lisanslı formamı alıyorum,hatta taraftar kartım bile var.Ama ben stada gidip takımımı desteklediğim zamanın ertesi 2 günü işime kısık sesle gidiyorum.Eğer onlar kendine taraftar diyorsa ben taraftarlığımdan utanıyorum.Olsa olsa onlar müşteri bizim gibiler TARAFTAR'dır....

Arkadaşım Demek O Kadar Kutsal Neddenn Beşiktaşlıyım Diyen Adama Fener Forması Giydirmeye çalışıosun

Tribünlerde sosyetik züppelerin çekirdek çitleyerek maç izlemesini artık kaldıramıyorum.Gol olunca bile kalkmaları için kıçlarının altına kaldıraç koymak gerekiyor.Bunlar ürün alıyormuş,taraftar kart alıyormuş,kombine alıyormuş.Bende lisanslı formamı alıyorum,hatta taraftar kartım bile var.Ama ben stada gidip takımımı desteklediğim zamanın ertesi 2 günü işime kısık sesle gidiyorum.Eğer onlar kendine taraftar diyorsa ben taraftarlığımdan utanıyorum.Olsa olsa onlar müşteri bizim gibiler TARAFTAR'dır....

kendini yırtıyonda ne kazanıyon futboş zevk işidir herkez istedigi gibi izler taraftarmış pehh cok önemli bişi hayat memat meselesi sanki futbol içim kendini parcalayanlara anlam veremiyorum

kendini yırtıyonda ne kazanıyon futboş zevk işidir herkez istedigi gibi izler taraftarmış pehh cok önemli bişi hayat memat meselesi sanki futbol içim kendini parcalayanlara anlam veremiyorum

Ver diyen de olmadı ..

Herkesin rengi farklıdır..Herkes senin gibi düşünmez ..

Kaldı ki futbol zaten taraftarlara kurulu br oyundur .

Geri