Fenerbahçe fark yedi

tıesto

New member
Reaction score
0
F.Bahçe Bayan Basketbol Takımı, Spartak Moskova Region takımına farklı mağlup oldu.

i95088_135818.jpg

Basketbolda FIBA Bayanlar Avrupa Ligi'nde mücadele eden Fenerbahçe,
deplasmanda Rusya'nın Spartak Moskova Region takımına 95-52 yenildi.

Sarı-lacivertliler, karşılaşmaya iyi başlamasına karşın ilk çeyreği 15-10 geride geçerken,
devreyi de 43-24 yenik tamamladı.

3. periyotta üstünlüğü tamamen eline alan Rus temsilcisi, farkı giderek açtı ve çeyreği 71-40 önde tamamlamayı başardı.
Son çeyrekte de oldukça etkili bir oyun ortaya koyan Spartak Moskova Region, karşılaşmadan 95-52 galip ayrıldı.

Fenerbahçe'de Gomis 12, Powell 14, Nevriye 5, Branzova 1, Melike 3, Sutton-Brown 15 ve Nevlin 2 sayıyla oynadı.

kaynak

oha be 43 fark yeniLmeski.....

Valla Ben Anlamıyorum Buyuk Klubler Erkek Basketbol Takımlarına Yatırım Yapıp Meyvasını Alıyor...Bayan Takımlarınada Aynı Şekilde Saglam Transferler Yapılıyor Maalesef Bu Sonuclar Geliyor Bu Durum Gs Bjk Fb İcinde Aynı...

Rezillik rezillik.Aziz bu takım için Final four oynar demişti.43 sayı fark yiyen takım nasıl final four'a kalır bilmiyorum.Gruptan çıkması bile mucize....

Not:Erkek takımı içinde aynı şeyleri düşünüyorum.Sen avrupanın en iyi point guardı Solomon'u gönder yerine 1.60'lık bir cüceyi getir....

Geri