Fenerbahçe doğranıyor

yyildirayy

Moderatör
Moderatör
Reaction score
0
ATATÜRK' ü inkar eden bizden değil; ondan bundandı
Fenerbahçe Genel Sekreteri Talat Yılmaz, şöyle konuştu: “Fenerbahçe her geçen gün iyiye gidiyor. UEFA Avrupa Ligi’nde grubu lider olarak tamamlayarak bir üst tura çıktı. Ancak Avrupa’da bu kadar başarılı bir grafik çizen takım, sanki ligde doğranıyormuş gibi bir izlenim var. Biz takımımıza güveniyoruz. Oyuncuların hocanın yönetim şekline alışmaları için zamana ihtiyaç vardı. Gün geçtikçe bu gerçekleşiyor. Çok mutlu günlerimiz olacak. 3 kulvarda da mücadele etmek zor. Ama zoru başaracak kadroya sahibiz. Bu kadroyla 3 kulvarda çok başarılı olacağımıza inanıyoruz. Fenerbahçe camiası ve taraftarı bunu hak ediyor.”

Fenerbahçe doğranıyor | Amk Spor Gazetesi

Aykut Kocaman ligdeki diğer 17 takıma da teknik direktör olamaz. Her açıdan yetersiz birisi. 3 yıldır yaptığı işte daha kendini ifade edebilmesini bile öğrenemedi, tabi Fenerbahce'de A.Kocaman oldugu sürece biz keyif sürmeye devam edebiliriz zira bu kadro başkasının elinde neler yapar neler :smile: Ayrıca fenerbahçe'de bizim düştüğümüz yanılgıya düşüp Avrupa'da iyiyiz lig önemli değil derse ki ben futbolunu hiç beğenmiyorum iyi günler beklemiyor.

ŔĘĂČŢŎŖ☺;1970098468' Alıntı:
Aykut Kocaman ligdeki diğer 17 takıma da teknik direktör olamaz. Her açıdan yetersiz birisi. 3 yıldır yaptığı işte daha kendini ifade edebilmesini bile öğrenemedi, tabi Fenerbahce'de A.Kocaman oldugu sürece biz keyif sürmeye devam edebiliriz zira bu kadro başkasının elinde neler yapar neler :smile: Ayrıca fenerbahçe'de bizim düştüğümüz yanılgıya düşüp Avrupa'da iyiyiz lig önemli değil derse ki ben futbolunu hiç beğenmiyorum iyi günler beklemiyor.

Ben hep bunu savunuyorum
antu'da da, 12numara da da
o yüzden kaç defa ceza bile aldım, adımız antiaykuta çıktı
Fenerbahçe gibi bir kulübün hocasının aykut olması bana şaka gibi bir şey geliyor
aykuttan hoca falan olmaz, olursada 2. lig takımlarının hocası olur
Hocalığınıda geçtim adamda 1 karış asık surat, sanki gece futbolcularla yatmış
O suratı ben görsem futbolcu olsam oynayasım gelmez

1. korkak, hep 1 at üzerine yat taktiği ile oynuyor
2. otorite kuramıyor, söz geçiremediği emre ile Alexi takımdan kovdurdu, ayrıca asık suratla durmakla otorite kurduğunu sanıyor ama acayip itici geliyor
3. 3 temmuzda dik durmuş diye teknik direktörlük yapıyor. yoksa şu anda ya elazığspor yada akhisar belediyenin hocasıydı
4. Aziz yıldırım aykutu kalkan olarak kullanıyor, takım başarısız olursa aykutu öne sürecek, zaten taraftarda şu an öyle yapıyor ama bundan böyle aziz yıldırım eski desteğin çeyreğini bile alamaz, taraftar gözünü açtı. Ayrıca aziz yıldırım artık kulüple ilgilenmiyor, Fenerbahçenin menfaatleri için babamı tanımıyorum diyor ama daha geçen hafta neredeyse fırat aydunustan bir özür dilemediği kaldı.

İşin özü şu an Fenerbahçeye dışarıdan da içeriden de saldırılıyor

Bakalım sonu ne olacak

Ben hep bunu savunuyorum
antu'da da, 12numara da da
o yüzden kaç defa ceza bile aldım, adımız antiaykuta çıktı
Fenerbahçe gibi bir kulübün hocasının aykut olması bana şaka gibi bir şey geliyor
aykuttan hoca falan olmaz, olursada 2. lig takımlarının hocası olur
Hocalığınıda geçtim adamda 1 karış asık surat, sanki gece futbolcularla yatmış
O suratı ben görsem futbolcu olsam oynayasım gelmez

1. korkak, hep 1 at üzerine yat taktiği ile oynuyor
2. otorite kuramıyor, söz geçiremediği emre ile Alexi takımdan kovdurdu, ayrıca asık suratla durmakla otorite kurduğunu sanıyor ama acayip itici geliyor
3. 3 temmuzda dik durmuş diye teknik direktörlük yapıyor. yoksa şu anda ya elazığspor yada akhisar belediyenin hocasıydı
4. Aziz yıldırım aykutu kalkan olarak kullanıyor, takım başarısız olursa aykutu öne sürecek, zaten taraftarda şu an öyle yapıyor ama bundan böyle aziz yıldırım eski desteğin çeyreğini bile alamaz, taraftar gözünü açtı. Ayrıca aziz yıldırım artık kulüple ilgilenmiyor, Fenerbahçenin menfaatleri için babamı tanımıyorum diyor ama daha geçen hafta neredeyse fırat aydunustan bir özür dilemediği kaldı.

İşin özü şu an Fenerbahçeye dışarıdan da içeriden de saldırılıyor

Bakalım sonu ne olacak

Söz konusu olan dik durmaksa basket hocası spahija'da inanılmaz karakter koymuştu bu olaylardan sonra alakası olmadığı halde, onun biletini kestiler hemen. Aykut Kocaman'ın basın toplantılarını tek tek çıkartıp koyalım iki üniversite bitirmiş 10 kişiye izletelim yemin ediyorum hepsi farklı şey anlar. O kadar ne dediğinden habersiz. Yani böyle birisi takımı nasıl motive edebilir ki? Gerçi senin ve benim bu söylediklerimi herkes görüp söyleyebiliyor ama dediğin gibi kalkan olarak kullanılıyor, olası bir başarısızlıkta onun ipini çekecekler. Bugün Melo'nun olduğu ligde bir Emre olsaydı Fenerbahçe'de ne eksik olurdu ne fazla olurdu zaten herkes biliyor. Uzun lafın kısası sen takıma olan sevginden dolayı eleştiriyosun en azından bir yerden beklentin veya çıkarın yok, gerçek taraftarlık bu olsa gerek :smile: Bizi alıştırmışlar herşeye koşulsuz şartsız desteğe sonra veriyorlar gazı git destekle diye...

ŔĘĂČŢŎŖ☺;1970098480' Alıntı:
Söz konusu olan dik durmaksa basket hocası spahija'da inanılmaz karakter koymuştu bu olaylardan sonra alakası olmadığı halde, onun biletini kestiler hemen. Aykut Kocaman'ın basın toplantılarını tek tek çıkartıp koyalım iki üniversite bitirmiş 10 kişiye izletelim yemin ediyorum hepsi farklı şey anlar. O kadar ne dediğinden habersiz. Yani böyle birisi takımı nasıl motive edebilir ki? Gerçi senin ve benim bu söylediklerimi herkes görüp söyleyebiliyor ama dediğin gibi kalkan olarak kullanılıyor, olası bir başarısızlıkta onun ipini çekecekler. Bugün Melo'nun olduğu ligde bir Emre olsaydı Fenerbahçe'de ne eksik olurdu ne fazla olurdu zaten herkes biliyor. Uzun lafın kısası sen takıma olan sevginden dolayı eleştiriyosun en azından bir yerden beklentin veya çıkarın yok, gerçek taraftarlık bu olsa gerek :smile: Bizi alıştırmışlar herşeye koşulsuz şartsız desteğe sonra veriyorlar gazı git destekle diye...

Üstat haklısın ama elden şimdilik bir şey gelmiyor

Olası arka arka 2-3 yenilgi sonrası statta aykut istifa seslerini duymaya başlayınca ne yapacak bakalım

Birde konuşma meselesi var dediğin gibi

Yeminle bunun maç sonu demeçlerinden kimse bir şey anlamıyor

Bazen antuda soruyorlar acaba ne demek istedi diye

Ben kısaca Benim dekoder çözemedi, anlamadım diyorum

Üstat haklısın ama elden şimdilik bir şey gelmiyor

Olası arka arka 2-3 yenilgi sonrası statta aykut istifa seslerini duymaya başlayınca ne yapacak bakalım

Birde konuşma meselesi var dediğin gibi

Yeminle bunun maç sonu demeçlerinden kimse bir şey anlamıyor

Bazen antuda soruyorlar acaba ne demek istedi diye

Ben kısaca Benim dekoder çözemedi, anlamadım diyorum

:w00t::w00t::w00t:

Geri