Fenerbahçe Antremanlarına Çıkmak Bile Çok Önemli

>ahm@t<

>HayalperesT
Reaction score
0
d6c7789e2906b87c91597450a183901d.jpg

Genç oyuncularımızdan Berk Elitez, Fenerbahçe’nin kendisine çok şey kattığını belirterek, "Burada çok iyi ve kariyerli futbolcularla oynuyoruz. Alex gibi bir oyuncuyla oynama şansı buluyoruz. Bu yüzden burada yalnızca antrenmanlara bile çıkmak, kendimizi geliştirmek adına çok önemli" dedi.

"Her zaman kendimizi hazır tutarak, hocamızdan görev bekliyoruz"

Berk Elitez Fenerbahçe Televizyonu’na yaptığı açıklamada, Mersin İdman Yurdu maçı için iyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini belirterek, "Hazırlıklar iyi gidiyor. Bu hafta takım için bir hayli yorucu geçti. Ama çalışmalar çok iyi gidiyor, bunlar tatlı yorgunluklar. Mersin maçına çok iyi hazırlanıyoruz. Her zaman kendimizi hazır tutarak hocamızdan görev bekliyoruz" diye konuştu.

"Çok iyi çalıştık"

Milli maçlar sebebiyle lige verilen arada tam takım olarak çalışamadıklarına değinin Berk Elitez, "Milli takıma giden oyuncular çok değerli oyuncular. Burada bulunan oyuncular çok iyi idman yaptılar. Çok iyi çalıştık. Bizim A2 maçlarımız da oluyor onlara da hazırlanıyoruz.Bu süreci çift hazırlık dönemi gibi görüyoruz. Biz kendi adımıza çok iyi çalıştık" şeklinde konuştu.

"En büyük hayalim Şükrü Saracoğlu Stadı’nda kendi formamı giymek"

Esiklerini giderme yolunda sürekli çalıştığının altını çizen Berk, "Eksiklerimiz her zaman olacak. En üst seviyeye çıksak bile her zaman eksiğimiz olacak. Burası bana çok şey kattı tecrübe anlamında, saha içi, saha dışı davranışlar anlamında çok şey öğreniyoruz. Burada çok iyi ve kariyerli futbolcularla oynuyoruz. Alex gibi bir oyuncuyla oynama şansı buluyoruz. Bu yüzden burada yalnızca antrenmanlara bile çıkmak kendimizi geliştirme adına çok iyi. A2’de de maç oynamak bizim için çok iyi oluyor. Yani geçen seneye nazaran çok geliştiğimi düşünüyorum ama eksiklerim tabii ki var. En büyük hayalim Şükrü Saracoğlu Stadı’nda kendi formamı giyip sahaya çıkmak. Taraftarların benim gibi alt yapıdan gelen genç arkadaşlarla ilgili çok güzel yorumları oluyor, çok güzel destekleri veriyorlar.Her zaman bizi sahada görmek istediklerini söylüyorlar. Biz de bunun için çalışıyoruz, çıktığımızda da onları mahcup etmeyeceğimize inanıyorum. Recep olsun, Gökay olsun, Hasan olsun çok yetenekli futbolcular. Bir gün hep beraber Şükrü Saracoğlu Stadı’nda bu takımın ilk 11 oyuncuları olarak yer almak istiyoruz" ifadelerini kullandı.
Resmi Site

Geri