Fenerbahçe Aşkı Sınır Tanımıyor

DaredeviLL

Uşak Gfb
Reaction score
0
Fenerbahçe aşkının ne kadar büyük ve sınır tanımaz olduğu, bu aşkın yediden yetmişyediye toplumun her kesiminde ne denli yaygın olduğu, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda bugün yaşanan bir olayla bir kez daha ispat edildi. 85 yaşında olmasına rağmen kalbi Fenerbahçe aşkıyla atan, 1 çocuk 2 torun sahibi İsmet Soygür, süresi dolan Fenerbahçe Kartını yenilemek için yürüyerek stadımıza geldi. Doğduğundan beri Fenerbahçeli olduğunu söyleyen ve 1939'dan bu yana Kadıköy'de oturduğunu belirten İsmet Soygür, kulüp çalışanları ve Fenerbahçe Taraftar Kart ekibi tarafından ilgiyle karşılandı. İlk kez 2006'da aldığı Fenerbahçe Kartını her yıl yenilediğini belirten İsmet Soygür'e, yeni kartı hemen teslim edildi. Fenerbahçe Kart ayrıca, bu vefakar taraftarımıza çeşitli hediyeler de verdi. Eşinin başka takımın taraftarı olduğu belirten İsmet Soygür, "Fenerbahçe'yi çok seviyorum ve sevgimi göstermek istiyorum. Fenerbahçe Kart benim hüviyetim gibi.Tüm futbolcular, sizler benim evlatlarımsınız. Bu yıl biraz kötü gittik ama, gelecek yıl bunu telafi edeceğiz" diye konuştu.
KAYNAK : fenerbahce.org

24ypz6f.jpg

2h8a553.jpg

2cctmqb.jpg

2uggwg1.jpg

de62o7.jpg

aşk duyulmayacak bir takım değil ki hep kalbimizde FENERBAHÇE

helal be fener aşkı bu tabi tarif edilemez

Ne denilebilir ki? Aşkı sizlerden öğreneceğiz.

Biz FenerCell yaptık Galatasaray da hemen arkasından GsMobile yaptı :D :hhmanD

Düzgün Konuş! her sene her sene yenilmekten sıkılmış olabilirsin ama kader

herkes haddini bilecek!!!

Geri