Fenerbahçe 7-6 Kayserispor [ZTK]

yyildirayy

Moderatör
Moderatör
Reaction score
0
ATATÜRK' ü inkar eden bizden değil; ondan bundandı

Alex ve Emre kadroda yok
Fenerbahçe'nin Kayserispor ile oynayacağı Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final maçı kadrosuna Alex de Souza ve Emre Belözoğlu alınmadı.

Ziraat Türkiye Kupası'nda yarın çeyrek final mücadelesinde Kayserispor ile yapacağı maçın kadrosuna Alex de Souza ve Emre Belözoğlu alınmadı.

Alex, geçtiğimiz hafta oynanan ligin son maçında Medical Park Antalyaspor'a karşı kadroya sakatlığı nedeniyle alınmamış, aynı maçta Emre Belözoğlu ise sonradan oyuna dahil olmuştu.

Alex ve Emre, Kayseri maçında yok
Bugün antrenmana çıkan Alex de Souza'yı Aykut Kocaman'ın hafta sonu oynanacak olan play-off maçını düşünerek riske etmemek için kadroya almayacağı öğrenildi.

Ayrıca Emre Belözoğlu'nun da son antrenmanda ağrılarının olduğunu ve bu yüzden bu oyuncunun da kadroya alınmadığını bildirildi.

FENERBAHÇE:Mert Günok, Gökhan ,Serdar, Yobo, Ziegler, Mehmet Topuz, Cristian Baroni, Selçuk, Caner, Stoch, Sow (Bienvenu)

KAYSERİSPOR: Gökhan, Pekarik, Khizanishvili, Hasan Ali, Nunez ,Okay, Troisi, Furkan ,Amrabat ,Kujovic

Nordin Amrabat 43
Emir Kujovic 47’

Cristian 48’

2-1 yeniliyoruz malesef

hadi hayırlısı

çok şükür zorda olsa...

Resmen 9 doğurttular bizi
Merak ediyorum bu bizim arkadaşlar antremanda ne yaparlar

antrenmanı geçtim play offlar da napacaklar cok merak ediyom ben senede kaç milyar para harcıyom takım için rahat rahat yiceklerse bişey diyemem...!

antrenmanı geçtim play offlar da napacaklar cok merak ediyom ben senede kaç milyar para harcıyom takım için rahat rahat yiceklerse bişey diyemem...!

Alex in gazıyla bir şeyler yaparız inş.
Bana kalsa bu takımdan 5 oyuncuyu ayırırım gerisine yol veririm

hikaye ya gönder gitsin baroniyi semihi özeri selçuğu adam gibi yedek adam gibi orta saha var biz şampiyonluga oynuyoruz takımdaki adamlara bak ya şampiyonluga oynuyon madem adam gibi bi takım kur izleyelim keyiflenelim iyi oynayalım yenilelim mühim değil...

Geri