Fenerbahçe 3 Yıl ÜstÜste Şampiyon Olabilir Mi ?

Fenerbahçe 3 Yıl ÜstÜste Şampiyon Olabilir Mi ?

• Kullanılan toplam oy
    131

fells2

Banned
Reaction score
0
Fenerbahçenin Başkanlık Seçimi Nihayet Sona Erdi...3 yıl daha görevini sürdürecek olan Aziz Yıldırım ( Aziz Baba ) nın en büyük Hedefi Fenerbahçeyi 3 yıl ÜstÜste Şampiyon Yapacağıım Dedi....Sizce Fenerbahçe 3 yıl ÜstÜste Şampiyon olabilecek mi ?

Bencede 3 yıl şampiyon olacaktır.Çünkü aziz Baba Söz Verdi......

мυѕтαƒαƒв;4332962' Alıntı:
En kötü ihtimaL 2 TsL 2 FTK 1 Avrupa Ligi Kupası geLecek. . .

çoooook yğksekten uçmuşsun.
en iyi ihtimal bir şampiyonluk görür.

yanlış hatırlamıyorsam:
aziz başkan hiçbir GS başkanına nasip olmayan bir başarısı var:
6 kez(sayı farklı olabilir aklımda kalan bu) GS'nin şampiyonluğunu gördü!!!(

мυѕтαƒαƒв;4332962' Alıntı:
En kötü ihtimaL 2 TsL 2 FTK 1 Avrupa Ligi Kupası geLecek. . .
Dai sen heralde çok fazla bilim kurgu izlion.
En kötü ihtimal buysa artık daha iyisini düşünemiyorum :durdurun:durdurun:durdurun:durdurun

zaten pek ilgilenmiyorsun futbolla. yani fenerbahcenin 3 sene ust uste $ampiyon olmasini aklindan geciriyorsun, ki bu ilgilenmedigini gosterir.

kendi bölümüne gider misin lütfen kırk yılın başı bi şampiyon oldunuz ağzınız durmaz daha

ayda yılda bi şamğiyonluğa yaklaştılar.hiç susmaz şimdi bunlar koca karı gibi.Bu sene 8taşın şampiyonluğun bukadar büyük adayı olmasının sebebi Fenerbahçemizin ve 6s nin çok kötü bir sezon geçirmesinden.Yoksa beşiktaş iyi top fln oynamıyor.Geçen 6s maçını izledm herşey ortada

ayda yılda bi şamğiyonluğa yaklaştılar.hiç susmaz şimdi bunlar koca karı gibi.Bu sene 8taşın şampiyonluğun bukadar büyük adayı olmasının sebebi Fenerbahçemizin ve 6s nin çok kötü bir sezon geçirmesinden.Yoksa beşiktaş iyi top fln oynamıyor.Geçen 6s maçını izledm herşey ortada

söylediğinin her kelimesine hatta her harfine katılıyorum :) daha susmaz bu 8taşlılar

bence olamaz nıye eldekılerı cıkarırsa belkı ama bu dandık futbolcularla bır fenerlı olarak asla dıyorum belkı kazayla 1 sene oluruz ..once aragones gıtmelı sampıyonluk ıcın...

Geri