Fenerbahçe 2-2 Marsilya [UEFA Avrupa Ligi]

yyildirayy

Moderatör
Moderatör
Reaction score
0
ATATÜRK' ü inkar eden bizden değil; ondan bundandı

Fener'in Marsilya 11'i belli oluyor
Fenerbahçe'de teknik sorumlu Aykut Kocaman, Marsilya maçında sahaya çıkacak 11'i belirlemeye çalışıyor.

Lig TV'nin internet sitesinin haberine göre; Sakatlıkları devam eden Mehmet Topal ve Kuyt'ın son durumlarının netleşmesini bekleyen Kocaman, ilk etapta planlarını Dirk Kuyt'un yokluğuna göre yaparken, Mehmet Topal'ın kesin durumunun ise maç saatinde belli olacağı açıklandı.

Forvette sakatlığı düzelen Sow'un oynamasına kesin gözle bakılırken, orta sahayı diri tutmak isteyen teknik kadronun Meireles - Mehmet Topal veya Mehmet Topuz - Cristian üçlüsüne aynı anda forma vermeyi planladığı öğrenildi.
Egemen Korkmaz'ın yokluğunda savunmada Yobo - Bekir ikilisinin oynaması kesinlik kazanırken, orta sahanın solunda Caner Erkin'in ilk 11'de sahaya çıkması bekleniyor. Kaptan Alex'in ise son dakikada bir gelişme yaşanmazsa takımının başında sahaya çıkacağı açıklandı.

Marsilya ve Trabzonspor ile 4 gün içinde 2 zor maç oynayacak olan sarı lacivertlilerde, teknik kadro Samandıra'yı adeta bir toplantı merkezi haline getirirken, yöneticilerin de pazartesi gününe kadar sürekli Samandıra'da bulunup oyuncularla birlikte olacağı belirtildi.
Bu arada, Fenerbahçeli taraftarların Marsilya maçına göstermiş olduğu yoğun ilgi yönetimi fazlasıyla memnun etti. Ligdeki cezası nedeniyle sadece bayan ve çocuk taraftarların statta yerini alması, Avrupa Ligi maçına ilginin bir kat daha artmasına neden olurken, biletlerin tamamının tükendiği açıklandı.

Avrupa'daki temsilcilerimizden Fenerbahçe, Avrupa Ligi C Grubu'ndaki ilk maçında Fransız temsilcisi Marsilya'yı konuk ediyor.

İŞTE 11'LER

FENERBAHÇE: Volkan, Gökhan, Yobo, Bekir, Hasan Ali, Mehmet Topal, Meireles, Mehmet Topuz, Caner, Alex, Sow
YEDEKLER: Mert Günok, Orhan Şam, Cristian, Selçuk, Stoch, Bienvenu, Semih

MARSİLYA: Mandanda, N'Koulou, N'Diaye, Morel, Fanni, Barton, Amalfitno, Kabore, Valbuena, Ayew, Remy
YEDEKLER: Bracigliano, Mango, Cheyrou, M'Bow, Ayew, Gignac, Raspentino

Fenerbahçe çağrı merkezinden arıyorlar
Seni dergi abonesi yapalım diye

Cevap:
aykut bu takımın yakasını bırakmadığı sürece
dergide almıyorum
Feneriumada gitmiyorum
kartımıda yeniletmiyorum

başkan aykutun arkasında durmaya‚ oda takımı her hafta biraz daha geriye götürmeye devam etsin
ikisi beraber el ele daha kötü günlere koştuklarının farkında değiller galiba
madem aykut iyi bir Fenerbahçeli
arkasına kimseyi almadan kendisi bırakıp gitmeli
yapamıyor‚ beceremiyor
olmuyor işte
Son 20 dk. tıkır tıkır işleyen, 2-0 önde olan takımdan alex i sov u çıkarıp takımın tekerine çomak sokmayı ancak aykut becerirdi
marsilya td. ne bıraksan oda bu 2 oyuncuyu çıkarırdı

Fatih Terim in riskli gibi gözüken fakat çoğu zaman işe yarayan en iyi savunma hücumdur mantığı ile oynattığı futbol sonuna kadar destekliyorum..

Aykut Kocaman ı kutluyorum geçen yıl kadıköyde oynan FB-GS maçının tekrarını izlettiği için..

Aykut Kocaman bu takımın başında olduğu sürece Avrupa da başarı hayalden öte gidemez..

Fatih Terim in riskli gibi gözüken fakat çoğu zaman işe yarayan en iyi savunma hücumdur mantığı ile oynattığı futbol sonuna kadar destekliyorum..

Aykut Kocaman ı kutluyorum geçen yıl kadıköyde oynan FB-GS maçının tekrarını izlettiği için..

Aykut Kocaman bu takımın başında olduğu sürece Avrupa da başarı hayalden öte gidemez..

Avrupayı geçtim Türkiyede başarı hayal olur

işteydim maç sırasında,gayrı resmi tv yi kurup izledik,birinci gol,ikinci gol havalara zıpladık,yedik ama olsun daha atarız umudumuz vardı taaa ki,

fenerli arkadaşlara maçın 90+1 dakikasında 90+3 de yiyeceksiniz dedim,ve öyle oldu...

şimdi ben kendi halinde sadece seyretmesini seven bir kişi iken oyunu okuyabiliyorsam,

koskoca takımın başına koydukları adamın görme engelli olduğundan şüphe ederim,

inşallah diğer maçlara...bu arada,

içinde hala fb-gs-bjk-ts nin yabancı takımlarla oynanan maçlarda gavurları tutma arzusunu taşıyanları nefretle kınıyorum,

bu sonuçtan memnun olanlar bi yerlerine kına yaksınlar

Geri