Fenerbahçe 2-2 Galatasaray [STSL 31. Hafta]

Gol gol gol gol Moussa Sowdan harika bir gol 1-0 :)!!!!!!!!!!!!

gooooooooooooooooooooolllllllllllllll alexxxxx deeeeeeeeeeeee souzaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 2-0

Galatasaray resmen Feneri ezdi ve tarihi farkı kaçırdı

FENER YATSIN KALKSIN DUA ETSİN 1 PUANA

Ahahhahahhaha göremiyorum çığlık atanları neredesin yahu :lol:

Valla zor kurutldunuz elimizden kendi sahanızda ezdik sizi resmen ama yine yıkamadık olsun yinede şampiyonuz kahretsin ya :laugh:

Ahh şu son saniye de direkten dönen top varya fenerin en büyük şansıydı yoksa gümmmmm lemişti

Evet ya o sahne ne güldüm ya stadyumdakiler gözlerini kapamış ağlıyorlar :laugh: :laugh:

Yıksaydık aslında bizim için değişen birşey olmayacaktı feneri yensek olur önemli olan şampiyon olmak ;)

zor kurtulmuş olabiliriz ama sonuçta yine yenemediniz hahahahahah neyse artık 2013 e :D

yensek iyi olacaktı kadıköyde yenilmiyoruz havası sönerdi

fenerbahçe kötü olduğu zaman ancak berabere kalabiliyorsunuz zaten, formda olduğu sezonlarda 4-0 ları 4-1 leri hatırlarsınız sanırım. başta teknik direktörleri olmak üzere tarihi hezimet yaşatmak için geldikleri kadıköyde bir puanla dönebildiler. neyse ilerleme var 2 senedir yenilmemeyi öğrendiler kadıköyde. o son pozisyon falan muhabbeti yapanlar olursa şayet teyzemin bıyıkları olsa amcam olurdu demek istiyorum :)

fenerbahçe kötü olduğu zaman ancak berabere kalabiliyorsunuz zaten, formda olduğu sezonlarda 4-0 ları 4-1 leri hatırlarsınız sanırım. başta teknik direktörleri olmak üzere tarihi hezimet yaşatmak için geldikleri kadıköyde bir puanla dönebildiler. neyse ilerleme var 2 senedir yenilmemeyi öğrendiler kadıköyde. o son pozisyon falan muhabbeti yapanlar olursa şayet teyzemin bıyıkları olsa amcam olurdu demek istiyorum :)

Geçiniz bu lafları :)

Fenerliler eskiden şöyle derdi

Biz Kadıköy de Galatasaray'ı her zaman yeniyoruz

şimdi ise şöyle diyorlar

yaşasın Galatasaray bizi Kadıköy de yine yenemedi

iki cümle arasında ki farkı Fenerliler söylesin

beraberliğe baya bir sevinenler varmış bakıyorum da : ) eee tabi yenilgilerin üzerine beraberlik sevinilicek bir durum. : )

mesafe kat ettiniz bi kaç sene içinde ama yenmeyi ögrenin öyle gelin kadıköye kötü oldugumuz zaman beraber anca kalıyorsunu iyi oldugumuz zamanları herkes biliyo :D

son gülen iyi güler,her ne kadar kahkahayı kaçırmış olsakda,hiç olmazsa edebimden kaybetmeden saygı duruşu rica ediyorum (kafa-göz yaracaklar mümkünse kadıköy e geri dönsün)

Sampiyon_Galatasaray_wall.jpg

Maç üzerine bir iki şeye değinmek istiyorum.Olaya objektif bakmak lazım birazda.

Öncelikle Emre Belözoğlu hariç diğer Fenerbahçe'li oyuncuları vermiş oldukları mücadeleden ötürü kutlamak lazım.Bu oyuna rağmen iyi direndiler.

İkinci olarak taraftarlara gelelim.Maç boyunca yaptıkları saçma sapan hareketler , sahaya atılan cisimler hiç yakışmadı.Fatih Terim ile Hasan Şaş'ın durumunu sanırım herkes görmüştür.Şunu diyenler olabilir ; 3-5 kişinin yaptığını tüm taraftarlara mal etmeyin diye ama bu hareketi yapanlar 3-5 kişiden daha fazlasıydı.Neyse UMARIM TFF gerekli cezai işlemi uygular.

Galatasaray'da ise takım olarak iyiydik fakat Engin Baytar'ın kötü oyunu belkide skorun bizim lehimize dönmesini etkiledi.3 tane rahat mutlak pozisyonda amatörce hareketler sergileyerek maçı katletdi diyebiliriz.Fatih Hoca nın oyuncu değişiklikleri zamansız ve yanlış oldu.Aydından beklentiler nedir gerçekten merak ediyorum.2.yarıya yada dk 60 da Emre Çolak - Riera , Necati - Baros değişikliği ile başlasaydı belki durum daha farklı olurdu.

Oyun genelinin %75 'inde topa ve oyuna hakim olan Galatasaray'dı.Fenerbahçe'yi kendi sahasına hapsetti fakat gol pozisyonlarını değerlendiremedi.Belki atılacak olan 1 gol farkı da beraberinde getirecekti.

Sonuç olarak bu oyuna sevinemesekte deplasmanda 1 puan iyidir.Artık play off da ki maçların neticelerini bekleyeceğiz...

Geri