Fenerbahçe 1-1 Trabzon [34.Hafta][Tek Başlık]

..єЯDєM..

Çǿκ کε√díκ طę ∂طí
Reaction score
0
turkcellsperlig.png

fenerbahced.png
vs.png
trabzonspor.png

Turkcell Süper Lig'de şampiyonluk düğümü 16 Mayıs Pazar günkü Fenerbahçe-Trabzonspor maçında çözülüyor. Şampiyonluk yarışında zirvedeki ilk iki sırayı paylaşan FB ve Bursaspor, bu hafta sonu tüm futbolseverlerin merakla beklediği sorunun cevabını verecekler.

Bu cevabı sunmakta ise, tüm güçlerini yeşil sahalara yansıtıp iki güçlü rakiple oynayacakları maça asılacaklar. Turkcell Süper Lig'de şu anda, Fenerbahçe 73 puanla lider, Bursaspor ise 72 puanla onu takip ediyor. Dolayısıyla, Fenerbahçe, Trabzonspor maçını kazanması halinde, Bursaspor-Beşiktaş maçının sonucuna bakmaksızın şampiyonluğunu ilan edecek.

İşallah alıp şampiyon olucaz

yenilceğimizi biliorm fener kupayı verdi ligi aldı ...

Fener gol gol gol 18. şampiyonluk geliyor.....

İZMİRDE NEREDE KUTLAMALAR YAPILIYOR ACABA

Fener Gol gol gol gol gol Şampiyonluk geliyorrr....

Trabzonspor oynasa yener bence ama fenere verecek maçı.

Trabzonspor'un Maçı Vermesine Ben inanmıyorum ve Ayrıca Maçı vermesine Gerek yok . Kendi Evinde , 50.000 Taraftarın Önünde Fener Bu coşkuyla Ezer de Geçer .. Şimdiden Şampiyonluk Hayırlı olsun Ve Fener Maçta En az 2 Fark Yapacak Demedi Demeyin : )

Maçı fener alır,ne kadar kötü oynasa bile Türkiyede böyledir,burdan dönüş olacağını zannetmiyorum,olsa benim için büyük sürpriz olur

hee bu arada denizli olaylarını unutmayalım belli olmaz.

sende öyle mutlu ol gözüm :D biz Şampiyonlukla Mutlu olacaz yarın

Çok heycanlıyım yarın inşallah alacağız kupayı :durdurun

Fener Kupayı FeLan Vermedi.
AsLan Gibi Oynadı Trabzon Dağıttı Fenerbahçe'yi.
Şener'in AçıkLamaLarı Trabzonspor Gibi Büyük Bir Camianın Başkanına Yakışmayan SözLer.
Şakası BiLe KaLdırıLamaz Korkak Oynamayın UşakLar.

Geri