Fenerbahçe 1-1 PAOK [UEFA Avrupa Ligi Play-Off Rövanş Maçı]

TuBeRCuLuM

Active member
Reaction score
0
uefaeuropaleague180px.png

Fenerbahce.png
vs.png
PAOK.png

Stad: Şükrü Saraçoğlu Stadı
Tarih/Saat: 26.08.2010/21:45
Hakem: Paolo Tagliavento

Şimdi benim çok değerli Fb'li çok bilmiş taraftarları birkaç sorum var .

Fener Paok'a elenirse , Aykut kovulacak mı ?
Aykut'u kim kovacak ?
Aykut kendi kendini , Kovup Sonra Tekrar Sportif direktör mü olacak ?
Sonra tekrar bir Teknik direktör bulup , Kendi insiyatifi altındamı çalıştıracak ?
Aykut kovulmacak ise , bu başarısızlıklar esmi geçilecek ?

Ve en zor soru
- Tavuk mu yumurtadan , yumurtamı tavuktan çıkar ?
:lol:

Dip Not : Bence fener elenecek .
( hea bunun tam tersi olacak diyen fenerliler gelip yazsın maçtan sonra sen haksız çıktın yok fener eledi geyiği yapmasınlar , Yürekli olsunlar )

Elenirsek hepinize kına göndereceğiz , elersekte logar kapağı =)

Tavukmu yumurta meselesine gelince:

Bi tavuğu bi elinize alın bi yumurtayı diğer elinize hangisi hangisinden çıkar siz karar verin.Akıllı insan bulur bu sorunun cevabını =)

Fenerbahçemize başarılar.

İnşallah Yunanlı yunanlılara ve Türkiye'de yaşayan Yunanlılara güzel bi cevap verecek maç olur.

Başarılar Fenerbahçe' ye PAOK maçında. burda o takımı eleyeceklerini düşünüyorum.

eleyecez başka yolu yok zaten...

Bence Tottenham young boys'u farklı yenecek eleyecek tabi ben kendi fikrimi söyledim.

Young Boys'un gerçek yüzü ortaya çıktı. 4-0 üsteki yorum ise Daha ilk kura çekiminde yapılmış.

Gelelim Paok maçına Fenerbahçe bu takımı rahat rahat eler. Ancak Kale zayıf tek endişem kaleci tabi kaleci gününde olursa maç tahminime göre 2-0.. en kötü ihtimal 2-1..biter gibime geliyor... Şansımız iyi giderse bonus golü olursa 3-1 müthiş olur.

ŞEREFSİZLER :mad:

Video​

UEFA Avrupa Ligi Fenarbahçe-Paok Play Off ikinci maçını izlemek için Yunanistan'ın Selanik kentinden çok sayıda Paok taraftarı İpsala Sınır Kapısı'nı kullanarak otobüslerle Türkiye'ye geldi. Burada sloganlar atan bazı PAOK taraftarları Fenarbahçe bayrağını çiğnediler ve üzerinde dans ettiler

Geçen hafta Selanikte oynanan karşılaşmayı PAOK 1-0 kazanmıştı. Bugünkü rövanş karşılaşması için takımlarına destek vermek isteyen çok sayıda PAOK taraftarları gruplar halinde otobüslerle Selanik'ten yola çıktılar ve 450 kilometrelik yolculuğun ardından Yunanistan tarafındaki Kipi Sınır Kapısı'nı kullanarak Edirne'nin İpsala Sınır Kapısı üzerinden Türkiye'ye giriş yaptılar. Burada polis ve gümrük ekipleri taraftarlara kolaylık gösterdi ve pasaport işlemlerini hızlı bir şekilde yaptı. İşlemlerin yapıldığı sırada otobüsten inen taraftarlar gümrük sahası içinde takımlarının ve Yunanistan'ın bayraklarını açarak, çeşitli sloganlar attılar. Çok miktarda içki de tüketen taraftarlardan bazıları ellerindeki Fenerbahçe bayrağını yere atıp çiğnediler ve üzerinde zıplayarak dans ettiler. Bazı PAOK taraftarlarının ise Beşiktaş forması giymesi dikkat çekti.

Yunanistan'dan 50 otobüs ile yola çıktığı öğrenilen taraftar grupları, işlemlerinin ardından polis ve jandarma eskortu eşliğinde 15'erli otobüsler halinde İstanbul'a hareket etti. Taraftarların İstanbul'da bir süre Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda bekletileceği, maç saatine yakın Kadıköy'deki Şükrü Saraçoğlu Stadına götüreleceği belirtildi.

paok-taraftarlari-turkiye-ye-giris-yapti-798506.Jpeg

paok-taraftarlari-turkiye-ye-giris-yapti-798504.Jpeg

paok-taraftarlari-turkiye-ye-giris-yapti-798498.Jpeg

Milliyet

şimdi bişey derdimde allahın sığınma siz kimin oglu oldugunuzu biliyonuz mu görecez bu aksam...

Birşey derdım bunlara ama neyse terbıyemı bozmayayım..Bunlar Fenerbahçeye degıl Türkiye ye düşman zaten..Almayacaksın bunları içeri..

Ağzımızı bozmamıza gerek yok en iyi ders sahada verilir.

Vericez Allahın izniyle...

Aslına bakarsanız bende her fenerli gibi sinir oluyorum fenerin her maçında 1 kuruşluk gollere ucuz goller yiyoruz aslında temel mantık olarak bakarsanız defans çok narin oldugu görülüyor özellikler bilica santos ve gökhan tarafları göbekte lugano çok başarılı oldugu ıcın bılıcanın beceriksizliği ön plana çıkmıyor santos o göbekle btıırırse lıgı feneride bitirir gıbıme gelıo orta sahada emre ve stoch olmasın ve artı olarak dia(daha hünerlerini göremedik ama şu ankilerden hareketli oldugu ıcın iş yapıcakdır)fener duman oluyor zaten tek forvet oynuyorsun arkandan top gelmezse dogal olarak maçı kaybedersın

sonuç olarak forvete kalıyor bütün iş tabi hava topları hariç yerden taşınan top gelmez ise fener hep yeniliyor bunu 3 yaşındaki çocuk bıle gorebılır paok a gelirsek elenmicek takım değil ben olsaydım alex le başlamaz ki öle gözüküyor stoch u alexın mevkıne koyacaksın golleri izleyeceksin sol açıktada özer artık oynasın derim topuza verilen paralar çocuk esirgeme kuruma verilseydi daha hayırlı olurdu trabzonda 2 100 yüz golü kalenın dıbınde caprazdan vuramayan adama futbolcu demem tamam illa gol olmucak dıe bısı yok ama kaleyi tuttur bari yani böle gereksiz adamlar fenerden gidene kadar fener böle bir yener bir yenilir ama yine söluyorum fener 8 10 hafta sonra hazır olacak ama gördüğüm aykutun kaldırabılecegı ligde degılız her an hersey olabılır paoku yürekten oynarsalar yeneriz eminim.. ama 1 gol yersek eleneceğimizi şimdiden sölim nokta maç sonunda okuyun bu yazıları takımdan gitmesi gerekenler var hala en başında kopmple defans santos + bilica + topuz + ilhan eker + selçuk + cristian(topuzla orantılı bu sene cok bozdular kendilerini)

mehmet topuzu boşa aldılar ne adam eksiltti trabzon maçında nede başka bişey yaptı gücleri anadolu takımlarına yeter zaten christianın yerine adam gibi bi ön libero alınsaydı gerisi önemli degildi boşa kontenjan dolduruyor... kanatlar cok iyi bence bu sene yapılan transferlerle tek eksik ön libero ve stoper alınması takımdan illa birilerinin gitmesi gerekiyosa oda yönetimdir...

yeni transferlerin hepsi nokta atışı bence en güzeli dayanıklı yıkılmayan topu takip eden yanlız basına bısıler yapmaya calısan bır forvet aldılar bence ama takımdan daha yollanacak cok adam var selçuk gibi topçuyu adam dıye sayıp oynatan klüpden endıse duyarım ben

İnş avrupa turumuza devam edecez bu akşam

Paok TaraftarLarında Beşiktaş Rüzgarı

UEFA Avrupa Ligi Play-off turu rövanş maçında Fenerbahçe ile karşılaşacak PAOK`un taraftarları Türkiye`ye geldi. İpsala sınır kapısından otobüslerle toplu olarak giriş yapan taraftarlar gümrük sahasında sloganlar attılar. Bir Paok taraftarı ise yanında getirdiği Fenerbahçe bayrağını yere atarak çiğnedi.

Otobüslerle gümrük sahasına gelen taraftarların bir kısmında Beşiktaş formaları ve Çarşı grubunun atkılarının olması dikkat çekti. Gümrük sahasını tribüne çeviren PAOK taraftarları uzun süre karşılıklı sloganlar attılar ve maçı 2- 0 kazanacaklarını iddia ettiler. Polis ve Jandarma ekipleri PAOK taraftarlarını 15 otobüs halinde gruplar halinde götürüyor.

qq.jpg

paok-taraftarlari-turkiye-ye-giris-yapti-798498.jpg

49791f7972f1b2b431c4d3108cd6c06b_k.jpg

8bbe3951a0ef1b126a7089d0ec8f33eb_k.jpg

paok-taraftarlari-turkiye-ye-giris-yapti-798578.jpg

GFBnin hazimetine uğramımaşlar ALLAH tan :)

stada girince cehennemin nere oldugunu ögrenecekler merak etme :)tezahürat yapmayı takım desteklemeyi ögrenecekler onlar(yunanlar) biz TÜRKlerin evlatlık ogulları bunu kimse unutmasın:)

Geri