Fenerbahçe 1-1 Beşiktaş [S.Toto S.Lig 5.Hafta]

..єЯDєM..

Çǿκ کε√díκ طę ∂طí
Reaction score
0
fenerbahce.png
vs.png
besiktasf.png

fenerbahceg.png

2010-2011 Spor Toto Süper Lig 5.Hafta
Maç Tarihi: 19.09.2010 Maç Saati: 20:00 Şükrü Saracoğlu
Hakem: Cüneyt ÇAKIR

Çok abarttılar bjkyi

Neyse acı gerçeklerle Kadıköyde tanışacaklar

Tersini söyleyen son bir kaç yıla bakıversin

Bokunu çıkarmayın konunun.

Konu maç konusu geçen seneki şampiyonluk değil.

Saçma sapan yorumlar yapmaya bayılıyosunuz.

Karşı Takıma BaşarıLar DiLerim KardeşLik ve DostLuk Çerçevesinde Geçen Diğer KuLüpLerin İmreneceği Bir Maç OLması DiLekLerimLe Herşeyin Üstüne ÇekeLim Bir Sünger :) ..

ve maç biter ...

1 puan alıyor iki takımda ..

bence besıktas yenmelıydı aykut gıtmelıydı dedıgım olmadı sasırdım acıkcası 2 net gol pozısyonu 1-1 cok komık stoch yedekte dakka 75 ne alex var ne topuz santos desek aynı tas aynı hamam yedekten gökhan cıkıyor kendı evımızde defans yapıoruz forvet sokuyor ben bunları yapboz gıbı bır araya getırıorum ama anlam cıkaramıyorum bu fenerı nabmaya calısıyorlar hala anlamıs degılım alexten kat kat ıyı oynayan stoch yedekte oturdu durdu santos oyunda ruh gıbı

Arkadaşlar maçın sonucu bu değildi Sakatlıklar olmasaydı Beşiktaş ın planı bozuldu.Fenerbahce bir daha bu durumda Beşiktaş ı bulamaz eline geçen fırsatı değerlendiremedi.Aziz Yıldırım da türbünden Hakeme ve Beşiktaş a küfürler yağdırıyor böyle yapacağına kendi takımına topun nasıl oynanacağını öğretsin. Beşiktaş orta sahadan topcu çıkarıyor forvete adam alıyor Fenerbahce ise orta sahadan adam çıkarıp defansa adam alıyor.Aradaki fark bu kadar basit

Geri