Fenerbahçe 1-0 Kdç Karabükspor [STSL 9. Hafta]

FENERBAHÇE-KARABÜKSPOR
STAT: Şükrü Saracoğlu
HAKEM: Aytekin Durmaz

FENERBAHÇE: Volkan, Gökhan Gönül, Yobo, Bekir, Ziegler, Mehmet Topuz, Baroni, Emre, Caner, Alex, Bienvenu
TEKNİK DİREKTÖR: Aykut Kocaman

KARABÜKSPOR: Tomiç, Erdem, Muhammet, Nikoliç, Seriç, Hakan, Ragued, Birol, Ali, Cernat, Shelton
TEKNİK DİREKTÖR: Yücel İldiz

Zor maç olacağa benziyor ama netice değişmez...

Dakika:6

Alex kırmızı kart :(

Dakika:16

Gol: Bienvenu

Fenerbahçe 1-0 Kdç Karabükspor

Milyonlar bu pozisyonu tartışıyor

Fenerbahçe ile Karabükspor arasında Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynanan maçta Alex'in direkt kırmızı kart görmesi tartışmaları da beraberinde getirdi.

Karşılaşmada dakikalar daha 5'i gösterdiği sırada Nikolic topu Alex'ten almak isteyince faul yaptı. Tam bu sırada kolunu yukarı kaldıran Alex'in dirseği rakibinin yüzüne geldi. Bunun üzerine karşılaşmanın hakemi Aytekin Durmaz Brezilyalı oyuncuya tereddütsüz bir şekilde direkt kırmızı kart gösterdi. Fenerbahçeli oyuncular Durmaz'ın etrafını sarsa da karar değişmedi ve kaleci Volkan itirazından dolayı sarı kart gördü.

Alex'in bu şekilde kırmızı kart görmesi ise tartışmalara yol açtı. "Alex o dirseği bilerek mi attı yoksa Nikolic'in kurnazlığı mı" şeklindeki sorular sosyal medyada ve forum sitelerinde dönmeye başladı.

Kaynak

Evet halen Büyük bir hakem skandalı izlemeye devam ediyoruz

Aytekin Durmaz kabusu nihayet sona erdi..

2 hafta önceki Galatasaray-G.Antep hakemi

Bu hafta aytekinmidir nedir bu hakem

Bu lig nasıl bitecek anlaşılır gibi değil

Maç değil hakem konuşacağız bu sezon

Bu maçın tek konuşulacak yanı hakem rezaleti başka bir şey değil

Yarın çıkar mhk başkanı hakemi dinlendireceğiz der onun açısından olay biter

Bizimde ekran başında 9 doğurduğumuz kalır

görende hakem fenerbahçeyi doğradı sanacak :) ilk yarı kırmızı karttan sonra emreye kac pozisyonda sarı kart göstermeliydi ben sayamadım ama hakemlerden haftalardır en cok canı yanan sivasın hakemleri hic konusulmuyor öyle böyle degil hic konusulmuyor mümkünse onlarda dinlendirilsin

Bu adam bütün maçlarını yanlış yönetiyor..

ŔĘĂČŢŎŖ☺;5415052' Alıntı:
görende hakem fenerbahçeyi doğradı sanacak :) ilk yarı kırmızı karttan sonra emreye kac pozisyonda sarı kart göstermeliydi ben sayamadım ama hakemlerden haftalardır en cok canı yanan sivasın hakemleri hic konusulmuyor öyle böyle degil hic konusulmuyor mümkünse onlarda dinlendirilsin

Daha maçın 6. dakikasında hele birde alexi oyundan haksız olarak atması tek başına yeter
Zaten oyuncuların sinirlenmesinin başlangıcı da bu olay
Artı ben zaten tek yanlı olarak söylemiyorum, maçı katletti diyorum, o hatasından sonra hakem olarak dağıldı

Geri