Fenerbahçe 0 - 0 Bursaspor [STSL 27. Hafta Tek Başlık]

yyildirayy

Moderatör
Moderatör
Reaction score
0
ATATÜRK' ü inkar eden bizden değil; ondan bundandı

Fenerbahçe - Bursaspor
Spor Toto Süper Lig’in 27. haftası zirveyi çok derinden etkileyebilecek bir karşılaşmaya sahne oluyor. Fenerbahçe’nin Şükrü Saracoğlu Stadyumu’ndaki konuğu son şampiyon Bursaspor.

Fenerbahçe, Trabzonspor’la girdiği amansız şampiyonluk mücadelesinde en ufak bir puan kaybına tahammül edemeyecek durumda. Kendi sahasında Bursaspor’dan geçen sezonun rövanşını almak da ayrı bir hedef.

Yeşil-beyazlılar ise Fenerbahçe’yi devirerek yarışa yeniden ortak olmak istiyor. Ertuğrul Sağlam’la hafta arasında sözleşme yenilenmesiyle moral bulan şampiyon, unvanını korumak için belki de son şansını kullanma peşinde!

Başlama saati 19:00 olan karşılaşmanın hakemi Kuddusi Müftüoğlu.

fenerbahçe puanını 61 'e yükseltti :)

Normal :)

Çabuk sevinmeyin derim ben ;)

Bu takım geçen yıl Anadolu takımlarının yardımları ile şampiyon oldu.
11 kişi defans yapıp sadece amaçları gol yememek üzerine kurulmuş
Fenerbahçeyi tebrik ediyorum saha içindeki mücadelelerinden dolayı, bu şekilde mücadele etsinler, kaybetsin veya kazansın taraftar onları yanlız bırakmayacaktır..

şampiyonluk bizim ne olursa olsun

İvankov denen lav..... un ALEX'in topunu çıkarma pahasına kafasını patlatmaya göze aldığı bir maçtan ne beklersin soruyorum bu adamlar bu kadar istekliydiler şampiyonluğa bundan 2 maç önce neredeydiniz şikenin kralını yapan bir takımdır bursaspor ama onlara diğerlerine inat ŞAMPİYON FENERBAHÇE

Bir beraberliğimiz 17 takımı sevindiriyorsa ,

FENERBAHÇEM SEN ÇOK YAŞA !

Öyle yada böyle şampiyon olacağız
Bakalım Bursalılar 2 hafta sonra trabzona karşıda böyöle oynayacaklarmı
Ayrıca hakem için denecek fazla bişey yok
Kuddisi Fener düşmanı adinin tekidir.
Çaldığı ve çalmadığı düdükleri saymaya gerek yok, adamın kan grubu bozuk x rh * gibi bişey
Bu arada çevremde Fener berabere kaldı diye amma kına yakan oldu :):)
Kına yakanlarda sıralamada nerde olduğu pek yukardan görünmeyenler
Biraz kendi halimize bakalım diye bile düşünemeyenler veya düşünüpte böyle tatmin olanlar

yyıldırayy ben şimdiden kınaları almaya başladım malum çok kişiye dağıtacağım için

Acımıcam paraya zaten en kalitelisinden olcak

Hint Kınası al kolay kolay çıkmaz...:w00t:

Bu arada rakiplerimize geçmiş olsun. Şuan konum ihtibari ile rakip sayılmazlar ama...
:w00t::w00t:

Haklısın terenova zeytine sipariş verelim türkiyeye gelince getirsin halis mulis hint kınası armağan edelim

Geri