"Fenerbahçe şampiyon olur"

yyildirayy

Moderatör
Moderatör
Reaction score
0
ATATÜRK' ü inkar eden bizden değil; ondan bundandı
Sarı-lacivertli başkan: Bu kez son haftaya bırakmayacağız. Diğer takımlar birbirleriyle kavga ederken, biz aradan sıyrılacağız...

HİÇ ZORLANMAYIZ
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Mehmet Ali Yalçındağ'ın Kandilli'deki villasında gerçekleşen "Futbolun Zirvesindekiler" davetinde şampiyonlukla ilgili oldukça iddialı sözler etti. Yıldırım gecede, "Şampiyon kim olur?" sorusuna, Fenerbahçe bu sezon rahat şampiyon olur. Bu kez işi son haftaya bırakmayız. Diğer takımlar birbirleriyle kavga ederken, biz aradan sıyrılıp ipi rahat bir şekilde göğüsleriz" dedi.

İSTERSE BARÇA ÇIKSIN
Şampiyonlar Ligi'nde de sıra takımı olmayacaklarını savunan Yıldırım, "İster Barcelona, ister Real Madrid çıksın, bizim kimseden korkumuz yok. İşte o kadar!" diye konuştu. Oldukça keyifli olan ve yüzünde güller açan sarı-lacivertli kulübün başkanı, MHK'nın yeni başkanının kim olması gerektiği konusundaki soruyu ise esprili bir şekilde şöyle yanıtladı: "Ahmet Çakar başkan olsun, Erman Toroğlu da yardımcısı!

Kaynak

Bol Keseden Sıkıyo Yine Azize :D

Hiç yoktan ''TÜPCÜ'' gibi sallamıyo : )

Bol Keseden Sıkıyo Yine Azize :D

Ben Fb'nin CL torbasını yaptım bu şekilde çıkarsa CL'de sonuncu olurlar .

1. Torba - Barça
2. Torba - Şaktar
3. Torba - Fb
4. Torba - Napoli .

Evet Aziz bu kurada Sıra takımı olursun , averaj takımı olmaktanda kurtulamazsın .
:durdurun

biz emzik dağıtmaktan bıktık siz sataşmaktan bıkmadınız. ne çene varmış

Cl kurasından sonra Tüm Fb'lileri beklerim .

Sizin zaten huyunuzdur .
Avrupada her sene başarı hayali ile yola çıkıp çakılınca , Açılan başlıkta Tek fb'linin yorum yapmaması .
Bu Senelerdir böyledir .
2005'ten beri burdayım değişen hiçbirşey olmadı .
Bu senede olmaz .

Ben Fb'nin CL torbasını yaptım bu şekilde çıkarsa CL'de sonuncu olurlar .

1. Torba - Barça
2. Torba - Şaktar
3. Torba - Fb
4. Torba - Napoli .

Evet Aziz bu kurada Sıra takımı olursun , averaj takımı olmaktanda kurtulamazsın .

Siz avrupa ligiyle idare edin
Ulaşamadığınız ciğerle uğraşmayın :)

Geri