Fenerbahçe Şampiyon OLamazsa, Başkan Aziz YıLdırım İstifa Ederse Tepkiniz Ne OLur???

• Konbuyu başlatan SiR ReaLiST
  • Başlangıç tarihi

Fenerbahçe Şampiyon OLamazsa, Başkan Aziz YıLdırım İstifa Ederse Tepkiniz Ne OLur???

• Kullanılan toplam oy
    18
S

SiR ReaLiST

Guest

Sezon Sonunda Fenerbahçe Şampiyon OLamazsa, Başkan Aziz YıLdırım Görevi Bırakacağını SöyLediğinde Tepkiniz Ne OLur???

Lütfen Ankete KatıLaLım Ve Tartışma Çıkmasın...

yaptıkLarından doLayı teşekkür ediLir..yeni ve daha dinamik genç başkanLarın geLmesi için teşvik ediLir..öyLe de oLması gerekir kanımca =)

2 gün sonra geri geLir.. Fenere sadettın saran bizede serdar biLgiLi yakışır.. ;)

yaptıkları inkar edilemez.ismini altın harflerle gönlümüze yazdırdı.:clap ancak ülkemizde başarı denildiğinde sadece akla sportif başarı geliyor.:utan camia artık büyük sportif başarılar istiyor.maalesef bunu başaramadı :( yeni yüzlere gençlere emaneti teslim etmeli...:sigara:

GüLe GüLe deriz =)

aaaaaa aziz başkan olmazsa kime sövcez kalsın o. stres atıyoz ona sövüp

Neden gitsinki kalması bizim için çok daha önemli.

Ben Bir Gs li Olarak Benim Açımdan Defolup Gitsin Derim Çünkü Aziz Yıldırım ' ı Çok Beğeniyorum Galatasaray'a da Böyle Zengin ve Takımı Zengin yapacak Bir Başkan Gerekiyor .. Aziz Yıldırım Giderse Fener Çok şey Kaybeder Bu Yüzden de Gitmesini İstiyorum .. Bence HARİKA Bir Başkan

Fenerbahçe Şampiyon OLamayacak.
HakemLer Bu Sezon Bursa'ya ÇaLışıyor, ŞampiyonLuk YoLunda YaLnız BırakmıyorLar Bursa'yı SağoLsunLar.
Aziz Gitmez 3-5 AğLar Ertesi Gün Büyük Başkan Bizi Bırakma. :)

Geri