Fenerbahçe’yi ligden atın (!)

yyildirayy

Moderatör
Moderatör
Reaction score
0
ATATÜRK' ü inkar eden bizden değil; ondan bundandı
''Emre, Kayserili oyuncuya 'Boğazını keserim' hareketi yaptı...'' ''Volkan rakibine kasti tekme attı...'' ''Roberto Carlos hakeme 'Sen delisin'işareti yaptı..'' Meriç TUNCA yazıyor...

Bir hafta geriye gidiyoruz;

''Alex'in kesin kırmızı kart görmesi gerekti..''

Meriç TUNCA yazıyor

''Lugano hakeme gözlük işareti yaptı..''

''Deivid rakibinin ayağına bastı..''

''Gökhan Gönül küfür etti..''

Az biraz daha gerilere gidiyoruz;

''Kemalettin kominist..''

''Boliç seyirciye yan baktı..''

''Cemil Turan rakibini çalımlarken alay etti..''

''Can Bartu topu ayağında çok tutup ayıp bir hareket yaptı..'''

''Zeki Rıza Sporel büyük bir terbiyesizlik yapıp 4 gol birden attı..''

Haaa az kalsın unutuyordum.. Bir de şey vardı;

''Utanmaz (!) Fenerbahçe, Galatasaray'a 6 tane attı..''

Fenerbahçe ne zaman ligde şampiyonluk potasına girse bu tip haberler anında gündeme getirilmeye başlandı..

Çok değil.. Daha 2 hafta öncesine kadar..

''Aragones kulübede uyuyordu..''

''Alex koşmuyordu. Onun sözleşmesini uzatmak aptallıktı..''

''Roberto Carlos emekli gibi oynuyordu..''

''Lugano zararlıydı..''

''Edu da stoper miydi?''

''Uğur Boral bal yapmayan arıydı..''

Ama galiba en anlamlısı şuydu:

''Fenerbahçe bu sene Avrupa'ya gidemez...''

Bu takımın Denizli'de şampiyonluğu, Beşiktaş karşısında kupaları çalınırken..

Bu takımın futbolcularına ''Sağa baktın'' diye sarı kart, ''Sola baktın'' diye kırmızı kartlar bol keseden gösterilirken..

Bu takıma penaltı vermemek için hakemler birbiriyle yarışırken..

Bu takımın anasının ak sütü gibi kazandığı goller ''Büyük bir pişkinlikle'' iptal edilirken..

Bu kulüp stadını kendi parası ile yaparken..

Bu kulüp vergisini son kuruşuna kadar verirken..

Rakibine her türlü hareketi yapan Ayhanlar, Sabriler, Emreler, Barışlar, Linconler, İbrahim Toromanlar, Serdarlar görmemezlikten geliniyorsa..

Stad yapımını tüy bitmemiş yetimin sırtına yükleyenler, vergisini bir türlü ödemeyenler kollanıyorsa..

Ve Fenerbahçeli futbolcuların en küçük bir hareketi ''Futbolun marka değerini koruyalım'' yalanını her fırsatta dile getiren ''Yayıncı kuruluş'' başta olmak üzere tüm ''Fenerbahçe düşmanları'' tarafından sürekli didikleniyorsa..

O zaman ''Futbolun Ergenekonu''nun ortaya çıkmasını beklemekten başka çaremiz yok..

''Ya ne oldu da bunlar bir anda topyekün Fenerbahçe'ye savaş açtı?'' diyeniniz varsa cevap sadece şu;

-''Fenerbahçe yeniden şampiyonluk potasına girdi..''

''Türk futbolunda çöreklenmiş bu düşmanlar'' için aslında en güzel sözü ''Basketbol Menaceri'' Nedim Karakaş söyledi;

-''Bu zamana kadar meydanı boş bulanlar bundan sonra karşılarında Fenerbahçe'yi bulacaklar. Meydan artık boş değil..''

Kaynak

http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/11175457.asp?gid=229

bunların tam tersini yaptı fenerbahçe herkeste biliyor.Sadece komik bir yazı olmuş baya gülüyorum :)

hocam ben bu sezon haberleri içinde yalan olan bi haber görmedim,adamlar gerçekleri yazmayacak mı? Yazılanlardan yapılmayan bi hareket war mı? Bunları neden yazdın anlamadım? Sanki haksız yere size suç atıolar

Yok bence bu başlık forumda olan arkadaşların kendi aralarında kötü olaylara vesile olacak bir şekilde görünüyor.

tarafsız bakılınca çoğu şeyde doğruluk payını görüyorum
ama bir fenerbahçeli olarak bu kadarda durum vahim değildi hiçbirzaman
bence yazı biraz abartı taşıyor.

Bence Çok Saçma Bir Yazı Herkes Her Zaman Bir Oynamaz Avrupa'da Hangi Takım Her Hafta 3 Puan ALıyor Liginde Son Sıradaki TakımLara YeniLmiyor Ki, Burda OLay FenerLi OyuncuLarın İşi SaLLamaLarından İLeri GeLiyordu Zaten, Adam Gibi MücadeLe Etmezsen, İstersen Uzay Karması OL Yine YeniLmeye Mahkumsun Şimdiki FutboLda, Fener'in MaçLarına Bakın DerbiLeri Ve Ciddi TakımLarLa MaçLarını Ligde Büyük ÖLçüde ALmış Yani Tabiri Caizse Küçük TakımLara Karşı Yha SaLLa Bu Takımı ALırız Hesabı YapıyorLar Ama Sonu Hüsran OLuyor, Alex Efendi Aziz Başkan'dan SağLam Fırça Yiyince Gözü AçıLdı Ve GaLibiyetLer GeLdi, Zaten İLerLeyen MaçLarda Göreceksiniz Fener Yine Ufak Tefek Gördüğü Ve Ciddiye ALmadığı MaçLarda Yine Puan KayıpLarı Yaşayacak, MücadeLe Etmediğinden, Çok Kötü Bir FutboL SergiLeyecek O MaçLarda Hep BirLikte Görecez, YorumcuLar Zaten Bu DurumLarı İpLe ÇekiyorLar O ZamanLarda Aynı ŞeyLeri Yazan KendiLeri Şimdi Hemen DönebiLiyorLar, Gazete Ve Tv'de YazarLık Yapmak Bu OLsa Gerek...

Adam küfür ediyor sizde aLıntı yapıyorsun. . .
Adam bir küfür ediyor 5 msj da aynnı küfürü aLıntı yapmış. . .
Adamın msjın yanında sizin msjı da siLiyoruz. . .
KüfürLeri aLıntı yapmayın Lütfen :goz:

Fener e herkes düşman walla bu ne ya bütün lig fenerbahçe düşmanı hepsi fenere aslan kesiliyor.

doru söze ne denir.... sanırım mesaj gitmesi gerekn yere gitti ama anlayan yok... :/

Beşiktaş NasıL Kupayı ÇaLdı Fener'den?
Maç Beşiktaş'ın Hakkıydı ki Kupa Bizim oLdu..
DenizLi NasıL ŞampiyonLuğu aLdı?
İLLa Maçı Vermek Zorunda Mı Fener'e?
AneLka'nın eLLe Attığı GoLü
Lugano'nun eLLe Kestiği GoLü Ne Yapıcaz? ( GaLatasaray Derbisi )
OnLarı Büyük Bi "PişkinLikLe" VerdiLer NasıL oLcak?

SaçmaLık!

Fasa fiso ya bunlar fenerbahçe düşmanları ...... Ne zema fenerbahçe biraz iyi oynası böyle komik yazılar yazarlar

Geri