FenerbahÇenİn KurtuluŞ Plani

onrbba

New member
Reaction score
0
bana göre KANARYAMIZIN kurtuluş planı zicoyu yıl sonunda göndermerek sadece selçuk inanın alınmasıydı guiza ya harcanan paralar boşa ( ilhan parlak 1 yıl o kadroda düzenli yer bulsaydı şuan avrupa klüpleri peşinden koşuyordu) neyse madem bir hata yapıldı zico gönderildi argones geldi ve diğer transferlerde yapıldı DEVRE ARASINDAKİ KURTULUŞ yolu ise arogenesi guizayı emreyş burağı makul fiyatlar karşında göndermek yerine mehmet yıldız ve premier ligden ön libero alınması şart çünlü bu kadar savsaklıyan alexin yerini ancak çok koşan çok basan bir adam kapatabilir bunları yaptığımız takdirde sezonu ilk üçte bitiririz ama kaçınçı oluruz bilemem sezon sonunda ise lugano gittiği takdirde (yüzde doksan gidecek) can arata gelecek sezon ful şans verilmesi bunlar kanaryayı kurtarır teknik direktör ise rıdvan dilmen olmalı ..

Bravo Dostum Hemen Kurtardin Fenerİ!?

valla kardeşim daha iyi bir plan düşünüyosan yazda bizde bilelim neymiş ne değilmiş yaser yıldız şuan galatasarayda oynayan ve selçuk inan şuan trabzonda oynayan ikisinide kapyılar bizde kim var o kadar genç iyi diyebilceğimiz var aslında ilhan .can olcan gürhan ama değer bilinmiyo fenerbahçe bir sportif direktör şart futboldan anlayan gençliğini fenerbahçeye adamış biri olan rıdvan dilmen tekdik direktörlüğe getirilmezse sportif drektörlüge getirilsin ondan orayı daha çok hakeden biri bulunamaz

bana göre KANARYAMIZIN kurtuluş planı zicoyu yıl sonunda göndermerek sadece selçuk inanın alınmasıydı guiza ya harcanan paralar boşa ( ilhan parlak 1 yıl o kadroda düzenli yer bulsaydı şuan avrupa klüpleri peşinden koşuyordu) neyse madem bir hata yapıldı zico gönderildi argones geldi ve diğer transferlerde yapıldı DEVRE ARASINDAKİ KURTULUŞ yolu ise arogenesi guizayı emreyş burağı makul fiyatlar karşında göndermek yerine mehmet yıldız ve premier ligden ön libero alınması şart çünlü bu kadar savsaklıyan alexin yerini ancak çok koşan çok basan bir adam kapatabilir bunları yaptığımız takdirde sezonu ilk üçte bitiririz ama kaçınçı oluruz bilemem sezon sonunda ise lugano gittiği takdirde (yüzde doksan gidecek) can arata gelecek sezon ful şans verilmesi bunlar kanaryayı kurtarır teknik direktör ise rıdvan dilmen olmalı ..

Aragonesin gidişi +1 (olumlu bir görüş)

Mehmet Yıldız'ın alınması +1(mükemmel bir tespit)

Premier ligden ön libero -1(o ligde ön liberolar dünyanın parası ön liberoya 15-20 milyon euro verilmez)

Can Arat'a full forma - - - - 1(Can gibi bir adama güvenmek intihar.)

Rıdvan Dilmen ++++1(O bizim yüreğimizin efendisi gelsin kötü olalım ama gelsin)

kardeşim guizaya milyonları sayan takım 20 milyon dolar vermiş çokmu bence deil ayrıca can aratı 5 6 yıldır takip eden biri olarak yanlış düşündüğün kanısındayım diğer düşüncelerine kesinlikle katılıyorum

BunLarın hepsini Aziz yıLdırıma faksLa :*D
Ama senin bu düşündügnün 10 katını zaten yönetim düşünüyor..Fakat bu işLer öyLe ha diyince oLmuyorki

yaw FenerBahÇe bence çokTa köTü durumda deiL....
yaw o kadar mac kaybettik bakın ligde ilk 3 teyiz....Onları da aLsak açık - ara 1.ciydik..
ŞL ye geLince gecen sene Ç.FinaL gittik .Lige önem vermedik
Bu sene eLendik Lige önem veririz ...Güizaya geLince o adam emin oLun sonradan açıLacakTır...
Gol kraLı oLduu sene de böyLe oLdu..Benden bu kadar..[+]..​

sevgili eRCe kardeşim yönetim düşünüyodu bence doğrusu bu artık düşündüklerine inanmıyorum fenerbahçede şuana kadar hiç bu kadar saltanat havası esmemişti(bunu söliyende 1 yıla kadar aziz yıldırımı baba sayan ben) tamam çok katkıları oldu helal olsun ama yeter artık çünkü kişisel kaprisler klübe zarar vermeye başladı. SAĞLICAKLA KALIN

Aragones ve rıdvan dısında dedikLerine katıLmıyorum
niye dersen mehmet yıLdız diyorsun
mehmet yıLdız anca süper Ligde goL atar sene ye avrupada
yine havLu atarız o yüzden kaLiteLi bi forvet Lazım
mehmet yıLdız yetmez. . .
burak yıLmaz a geLince maLdonado dan daha sacma bir transfer
hadi maLdonado yu fazLa tanımıoduk yaptık bi hata ama
burak biLdiğimiz adam bi cacık yoq niye aLırsın. . .
emre zaten sakattı bir hatada o
josico baştan aşağı hata
fener yönetiminin bu sezon yaptığı güzeL transfer yoq
hepsi patLadı ama Ligdeki durum fena diiL
şampiyon oLursak kimse sasırmasın . . .
iyi forumLar. . .

Geri