Fener sevgisi, kadın kılığına soktu!

Junior - Kacan

Forumun Küçük Kaçanı
Reaction score
0
Fenerbahçe sevdası sınır tanımıyor. Kadın kılığına girip 40 bin bayan arasına sızdı ve takımını yalnız bırakmadı.

fb-erkek-kadin-40806_501.jpg

İlklerin yaşandığı Şükrü Saraçoğlu'nda dün akşam yine sıra dışı görüntüler yaşandı. Bir erkek taraftar 40 bin kadın ve çocuğun arasına karışıp maçı izledi.

Fenerbahçe taraftarının takımları için yapmayacağı şey yok. Dün akşamki Fenerbahçe-Manisaspor maçı Saraçoğlu buna bir kez daha tanıklık etti.

Türkiye Futbol Federasyonu'nun aldığı son karar gereği sadece kadınlar ile 12 yaş ve altı çocukların ücretsiz izleyebileceği Fenerbahçe - Manisaspor maçı için Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı tribünleri doldu.

Fenerbahçe-Manisaspor maçını sadece kadın ve çocukların izleyebileceği açıklanırken; Lig TV kameraları ilginç kareler yakaladı.

İnternetspor.com sitesinde yer alan habere göre, bir erkek taraftar kadın kılığına girmiş olarak görüntülendi. Sosyal paylaşım sitelerinde dolaşan bu görüntü Fenerbahçe Sevdası kadın kılığına bile soktu olarak yorumlandı..

KaynaK

Böyle birşey bekliyordum ama çok erken olmuş hakkaten ...

Ama o gerçekten kadınmış

"O" kadın isyan etti!

Fenerbahçe-Manisaspor maçının ardından "Maçta erkek var" haberine konu olan S.B isimli kadın Saraçoğlu Stadı'na gittiğine pişman oldu. Adını açıklamamızı istemeyen Fenerbahçeli kadın taraftar "Bu haberler psikolojimi bozdu" dedi.

Fenerbahçe-Manisaspor maçının oynandığı, yalnızca kadın ve çocukların seyirci olarak girebildiği Saraçoğlu Stadı'nda çekilen bu fotoğraf, Ümraniye'de oturan S.B isimli kadını üzdü.

"Psikolojim bozuldu" diyen S.B, kocasıyla arasının bozulduğunu söyledi. "Kadın kadına maça gittik, rezil ettiler beni" diyerek isyanını dile getirdi.

S.B. ismini açıklamak ve basına görüş vermek istemiyor.

Kaynak

Medya terörü dedikleri bu işte! Bilip bilmeden haber yapıyorlar.. İnsanların ne halde oldukları umurlarında değil saygısız heriflerin.

bende ilk başta şaşırdım meğerse değilmiiş

Bu haberi yapanlardan hesap sorulabiliyor mu?

İnsanlara atıfta bulunmakta üzerimize yoktur maalesef ..

Pardon abla kusura bakma. medyanın bok yemesi. onların dolduruşuna geldik. Yoksa nerden bilelim.

Geri