Fener mi final mi?

NoGranT

New member
Reaction score
0
Bizim Amblemimizdeki Yıldız Bütün Yıldızlara Bedel
Beşiktaş, Barış Kupası için İspanya´nın yolunu tuttu. Ancak ilginç bir durum Siyah-Beyazlılar´ı bekliyor. Süper Kupa ile İspanya´daki organizasyonun final karşılaşması aynı gün...

2ut2nhj.jpg

Juventus, Real Madrid, Olympique Lyon gibi Avrupa’nın dev ekiplerinin katılacağı Barış Kupası’na davet edilen Beşiktaş, büyük organizasyon için İspanya’nın yolunu tuttu. Ancak bu yolculuk öncesinde Siyah-Beyazlılar tam anlamıyla arada kaldı! Barış Kupası Finali ile Süper Kupa finalinin 2 Ağustos’ta oynanacak olması, büyük bir sorun olarak gözüküyor. Daha önce TFF’ye başvuran ve Süper Kupa Finali’nin tarihinin değiştirilmesini isteyen Siyah-Beyazlılar ‘ret’ yanıtı almıştı. Kartal ise Federasyona, “Eğer Barış Kupası’nda finale kalırsak, Süper Kupa’da yedek ağırlıklı bir kadroyla oynarız” diyerek, bilgilendirmede bulunmuştu.

w99tzm.jpg

Huelva’ya geçtiler
Yolculuk öncesinde açıklamada bulunan Beşiktaşlı futbolcular, “İspanya’da final oynamak için elimizden gelenin en iyisini yapacağız” diyerek, maçları çok ciddiye aldıklarını belirttiler. Beşiktaş kafilesi dün Sevilla üzerinden Huelva’ya geçerken, taraftarlar havalimanında teknik direktör Denizli’ye çiçek verdiler.

Orhan Yıldırım-Murat Akbaş

Rakipler Lyon ve Porto
Siyah-Beyazlılar, Barış Kupası için dün İspanya’nın yolunu tuttu. Kadroda düşünülmeyen Tomas Zapotocny ile 19 Yaş Altı Milli Takımı’nda yer alan Necip Uysal ile Rıdvan Şimşek kafilede yer almadı. Kara Kartallar, 25 Temmuz’da Lyon’la, 29 Temmuz’da da Porto’yla karşılaşacak. Beşiktaş, yola devam ederse, 31 Temmuz’daki yarı finalde C Grubu lideriyle kozlarını paylaşacak. Final mücadelesi ise 2 Ağustos’ta oynanacak.​

jv3hol.gif

Beşiktaş Sevgisi Yaşam Destek Ünitesi.
jv3hol.gif

2009'u Boş GeçmesinLer Diye ELinden GeLeni Yapıyor Fenerasyon.

FinaL tarihLeri çakışabiLir ama finaLLerin çakışacağını düşünmüyorum.. Çakışırsa da bi hafta erteLenir süper kupa..

Yedeklerlerle de yeneriz :)

Bişey sorabilirmiyim...??

Bu süper kupa neden direk beşiktaşa verilmiyor.
Bu kupa TSL ile Türkiye Kupası Şamp. Verilmiyormu..

Peki neden direk beşiktaşa verilmedide fenerle boştan yere maç yapıyoruz.
Üstelik neden fener onu anlamadım...
Sivas var 2. bitiren onla yapılması gerek... Değilmi..
Anlamadım ben bu durumu yav.

2008-2009 Sezonu şamp. BEŞİKTAŞ.
Türkiye kupası Şamp. Yine beşiktaş.
Bu kupayı dırek beşiktaşın alması gerekmıyormu yaw.. ???

Bişey sorabilirmiyim...??

Bu süper kupa neden direk beşiktaşa verilmiyor.
Bu kupa TSL ile Türkiye Kupası Şamp. Verilmiyormu..

Peki neden direk beşiktaşa verilmedide fenerle boştan yere maç yapıyoruz.
Üstelik neden fener onu anlamadım...
Sivas var 2. bitiren onla yapılması gerek... Değilmi..
Anlamadım ben bu durumu yav.

2008-2009 Sezonu şamp. BEŞİKTAŞ.
Türkiye kupası Şamp. Yine beşiktaş.
Bu kupayı dırek beşiktaşın alması gerekmıyormu yaw.. ???

kardeşim. normal statü ligi şampiyon bitiren takım ve Türkiye kupası alan takımlar oynuyo.
ama burda durum başka. bunun da statü de yeri var. Şampiyon olan takımla kupa finalinde oyanayan takım karşılaşıyor. Süper Kupa organizasyonu başladığından beri bu kural var yeni değil.

http://www.tff.org/Resources/TFF/Documents/2009DK/TFF/talimatlar/2009TFFS.pdf

burdan okuyabilirsin

kardeşim. normal statü ligi şampiyon bitiren takım ve Türkiye kupası alan takımlar oynuyo.
ama burda durum başka. bunun da statü de yeri var. Şampiyon olan takımla kupa finalinde oyanayan takım karşılaşıyor. Süper Kupa organizasyonu başladığından beri bu kural var yeni değil.

Hımm daha yenı aklımıza takıldıda yanımdakı arkadaşla dırek beşiktaş alması gerek falan fılan yazayım dedım teşekkürler bu kuralı bılmıyordum..:uzgunCocuk:

Barış Kupası finali denk geldi,esas takımımızla çıkamadık vs.

Beşiktaş finale kalırsa(!) ertelenmesi lazım Süper Kupa finalinin,rakibimizin mağdur olmasına izin vermeyiz değil mi :goz:

Gün oLa HayroLa... Şimdiden ßunLarı Konuşmak Yersiz.. Hem Gerekirse PafLarı YoLLarız İstanßuLa Oynar Kupayı GetirirLer.. (=

bence barış kupasını tercih etsinler fener Türkiye de her zaman maç yaparsın :)

Geri